Selam.
Stanley termos onerilerine katiliyorum.
Ben su linktekini kullaniyorum. Uzun turda da kullandim ve cok memnun kaldim: (link)
Gercekten hem cok sik bir termos hem de asla ve asla su sizdirmiyor. Bu termosun sicagi sicak, sogugu soguk tutma suresi yaklasik 6 saat kadar. One hand ya da mug termoslarda maalesef boyle bir dezavantaj var cunku yudum yudum su ictikce ayni zamanda surekli olarak termosun icine hava girisi oluyor. Bu da sogumayi hizlandirir. Buna ragmen cok rahat bir sekilde 6 saat goturuyor.
Bisiklet surerken bisiklet suluguna koyuyorum, gunluk kullanimda da hic sizdirma korkusu yasamadan cantama atiyorum. Bir kez bile sizmisligi yok.
Suluk kafeslerine sigmama gibi bir durum soz konusu degil. Decathlon'dan aldigim BTwin marka plastik siyah suluk kafesine gayet rahat sigiyor. Sigmaz diye dusunup Topeak'in genisligi ayarlanabilir suluk kafeslerinden de siparis etmistim ama hic gerek kalmadi.
Sunu da belirtmeden gecmeyeyim..
Stanley'in her zaman icin belli bir karizmasi vardir

Tank gibi alet masallah. Saglamligini hissettiriyor. Uzerinden araba gecse bir sey olmaz ki galiba youtube'da bu tarz deneysel videolar vardi.
Ve son bir not: Ben termosu Turkiye'den almadim cunku burada cok pahali. 120 lira civari bir satis fiyati var sanirim. Amazon'dan siparis verdim daha ucuza geldi. Kargo parasi kac liraydi hatirlamiyorum ama 8-10 dolar bi sey olmasi lazim. Zaten kendisi de 20 dolar. Yani ben Amazon'dan kargo fiyati dahil siparis versem Turkiye fiyatindan daha ucuz oluyor. Yanlis anlasilmasin ucun besin hesabini yapmiyorum ama keriz de degilim. Ayrica Turkiye'deki saticilara guvenmiyorum. Amazon'da bir sorun yasasam muhatap bulabiliyorum ama Hepsiburada'dan alip sorun yasasam kimse dogru duzgun ilgilenmiyor ve magdur oluyoruz. O sebeple Amazon'dan siparis vermenizi hem butceniz hem de akil sagliginiz acisindan tavsiye ederim.