Scudo Sports

sudüşen şelalesi......

@Kudret Kurtcebe

Abi sıkma canını en kısa zamanda düzeleceksin inşallah bisikleti düşünme sen yeterki iyileş pedallarız yine

Scudo
@Kudret Kurtcebe

kudret baba geçmiş olsun.hakketen şu işe bak.sen nerelere git gel gece gündüz deme iki hıyarın yaptığı iş yüzünden bu hale gel.tekrar geçmiş olsun abi.dikkat et.

@Adem Sönmez

adem vallahi araştırmalardan sorumlu olduğun iyi olmuş.bir çok kişiye tuzlu gelir bu sefer.bide oradaki harcamalarımız falan derken kişi başı o gün herkesin cebinden ortalama 80 lira falan para çıkacak.en güzeli pendikden gitmek.sabah saat 7 de beşiktaşda olursa herkes 8:15 seferine yetişiriz gibime geliyor.olmazsa 9:30 da geç değil.ilk seferden sadece 15 dakika geç varırız yalovaya..ama yinede saat 7 de hareket edersek beşiktaşdan motor ile karşıya geçip caddebostan da pendiğe kısa sürede varırsak süper olur.öğle sıcağına kalmadan varırız şelaleye...farklı imkanları kullanarak gelmek isteyenler için de haberleşir yalovada buluşuruz...

@Hasan Bahri Toros

la korsan çeviririz de her defasında sanki yanımızdakilerin hepsi bizim gibi görüp konuşuyorsun.geride kalanlar olucak yetişemeyenler falan o zaman ne yapıcaz.eskihisara 12 de varırsak halimiz duman olur...şelaleye girmemiz ile çıkmamız bir olur...ama istersen organizeyi yapalım beraber eskihisara pedal basalım.60 km ile korkutamazsın beni korsan efendi... ;)

@enver avcı

acaip moral sıfır enver hocam bakalım ne olacak felek çarptı ,doktor çok daha kötü olabilirdi dedi avuntum bu..enver hocam eskihisardan da bisiklete para alıyorlar artık geçen ct topçularda 3.5 lira çarptılar gidiş ve dönüş 14 lira oldu eskiden ne güzeldi 7 lira tam para veriyorduk çok eskidende geçmiştik 6 lira idi şu hale bak gelde kızma...

Çok geçmiş olsun Kudret Abi. En Kısa zamanda iyileşmen dileğiyle .Acil Şifalar.

Kudret Abi geçmiş olsun. Sen olaya iyi taraftan bakmaya çalış. Daha kötüsü de olabilirdi de.

tüm dostlara teşekkür ederim inşallah iyileşeceğim bu günleride atlatacağım aman siz siz olun bisikletlerinizden ayrı kalmayın çok zormuş bu iş..bazen kızıyorum kendime sevme bu kadar bu mereti diye işte böyle kaza yaparsın ayrı kalırsın enver hocam benim içinde şelaleye girin valla özlemedim desem yalan olur ...............

geçmiş olsun kudret abi :(

Kudret abi geçmiş olsun, çok kötü bir olayı atlatmışsın, o basamakları bu hale getirip hiç haber vermeyenin insan canına kastı varmış anlaşılan, buna cahillik bile denemez :( sabırlar dilerim beklemek çok zor... benim ameliyattan sonra iki ay bisiklete binmek için sabırla beklediğim günler aklıma geldi.

arkadaşlar pazar sabahı herkes saat 7 de beşiktaş barbaros hayrettin paşa heykeli önünde olsun lütfen...şelalede daha uzun vakit geçirebilmek için erken kalkıp fedakarlık yapalım uykumuzdan...8:15 de pendikden ido'ya yetişebilirsek yalovaya erken geçeriz...herhangi bir durumda aramaktan çekinmeyin... 0533 4917059...

• Beğen
Tepkiler: nihat yildir
Enver abi selamlar. Kontenjanda yer var mi? Pendik yada Eskihisardan feribotla yalovaya gecerim. Orada bulusuruz.

• Beğen
Tepkiler: enver avcı
kontenjan yok nihat.topla ahaliyi gel.yalova ido da beklersin bizi...

sabah 7'de beşiktaşda olun arkadaşlar...lütfen erken gelin 8:15'de pendik ido'ya yetişebilirsek süper olur..hatta yetişmek için haydarpaşadan pendiğe tren ilede gidebiliriz...

su düşenin şelalesinde adam kendine gelir başka türlü çekilmez bu sıcaklar ..ölü gibi yatıyoruz bu gün çıktım biraz yürüdüm sahile indim millet vızır vızır bisiklet sürüyor ahmak ahmak bakıyoruz bu günlerde geçecek çok zormuş çok zor..

@Kudret Kurtcebe

hakketen adamı kendine getirdi yani...nasıl bir su öyle..çivi gibi..buz gibi su önce vücudumuzun uyuşmasına sonrada alışmasına sebep olsu.ama değdi...resimler en kısa zamanda gelicek

• Beğen
Tepkiler: Ferhat Köse
Kudret abı bende sımdı ogrendım.Abı cok uzuldum.Allah beterınden korusun cok gecmıs olsun abı.

Geri