Scudo Sports

Sudüşen Şelalesi... "Yalova"

Scudo
@Hasan Bahri Toros

Henüz kendisi ile konuşmadım ama ailesinden haber aldım... her hangi bir sıkıntı yok iyiymiş henüz tüfek vermemişler tüfek verilince omuzundan ayıracağını sanmıyorum :D yakında dağıtım olurlar usta birliğide erzurum artık bütüm kış kar küreyip dururlar :D

Kadir Bey, yine belgesel tadında güzel bir tur yapmışsınız. Öncelikle hepinizin ayaklarına sağlık. Resimler için diyecek hiç birşey yok hepsi harika. Şelale deyince aklımdan hemen yaz olsaydı, Kadir kardeşim birkaç kare su altı fotoğrafı koyardı diye düşünmedim desem yalan olur. Şansınıza havada güzelmiş (soğuk hariç) . Tekrar tüm paylaşımınız için teşekkürler.Hoşçakalın, Ankara'dan size tüm ekip arkadaşlarınıza selam ve sevgiler.

• Beğen
Tepkiler: Kadir AYINTAP
@Cüneyt HOCAOĞLU

Samimi ve güzel yorumunuz için çok teşekkürler Cüneyt bey...
Konu anlatımı gerçekten belgesel gibi :) şelalede keza oldukca güzel ve dediğiniz gibi yaz mevsimi olsa bir kaç kare su altı fotografıda bu belgesel tadındaki konuda yerini alırdı, ama mevsim itibari ile hava güzel olsada keskin bir soğuk hakimdi.. Bu mevsimde en güzel yanan mangal ateşinin başında ısınmak oldu :D
Bizdende Ankaraya çok selamlar sevgiler kendinize iyi bakın sağlıcakla kalın.. :)

• Beğen
Tepkiler: Cüneyt HOCAOĞLU
senin canın uludağ çekiyor ama bisikletin körfezi geçiyor :D

@Kadir AYINTAP

eee kısmet körfezmiş :D

Geri