Scudo Sports

Sudüşen Şelalesi... "Yalova"

Scudo
Kardeşim askere gidecek adama bu resimler gösterilirmi hiç neyse gidişim suskun olucak ama dönüşüm muhteşem o yüzden kondusyonlarınız üst düzey olsun arkadaşlar döndükten sonra kimseyi beklemem :) kendinize iyi bakın görüşmek üzere.

Kadir abi sayende güzel bir sudüşen turu yaptık her şey için teşekkür ederim. Bu tura aslında Turgut kardeşimizde gelseydi çok iyi olurdu aslında şelaleye sokardık Turgutu :D Turgut kardeşimize hayırlı teskereler diliyorum :)

• Beğen
Tepkiler: Kadir AYINTAP
paylaşımın için teşekkür ederim. gerçekten sonbaharı tam anlamıyla hissettiriyor.. benim bir sorum olacaktı, bu pazar bende oraya gitmeyi düşünüyorum, piknik alanının kalabalıklığı ne alemdeydi?

• Beğen
@ramirez

Sudüşen şelalesi mevsim itibari ile oldukca sakin bizden başka mangal yapan yoktu... gelen kişiler fotograf çekip geri döndüler tam gidilip mangal yapılacak zaman denilebilir... yolunuz açık olsun

@Zeki.Alper

Çok teşekkürler Zeki... gezi mangal fotograf hepsi birlikte güzel bir tur oldu... antlayaya geldiğimde nasipse yine böyle güzel bir tur yaparız.. nasip kısmet

@TurgutRiis

Askerde bu fotografları çok arıyacaksın :D
Hayırlısı ile tamamla gelde o zaman görüşürüz kim kimi beklemiyor belli olur :D

• Beğen
Tepkiler: Hasan Bahri Toros
@Hasan Bahri Toros

Zaten Turgut yok diye şelaleye girip yüzmedim o olsa kesin yüzerdik :D

• Beğen
Tepkiler: Hasan Bahri Toros
Her zamanki gibi süper fotoğraflar. gerçektende gidilmesi gereken bir yermiş. birdün bende gideceğim inşallah. ayaklarınıza sağlık. diğer turlarıda sabırsızlıkla bekliyoruz.

• Beğen
:) Adaşım, Kardeşim Gençler Merhabalar.

Gerçekten Güzel bir Paylaşım.Ellerinize Ayaklarınıza Sağlık...Tebrikler...

Özellikle O Martı'lar,Şelâle..Fotoğraflar..Yalova'da Böyle Güzel yerlerde varmış ben orayı sadece sahiliyle biliyordum.Teşekkürler sayenizde bizde gezmiş olduk.

İşte Gelde şimdi Bisiklet alma.şu an araştırıyorum,kararda veremedim Dağ veya Şehir'mi alsam.Kısmet..

ALLAH'tan Sizlere Sağlık Diliyorum.Hoşça Kalın...

Not:Fotoğraflar Profesyonel Makineylemi çekildi Teşekkürler.

@recep24ank

Çok teşekkürler beğendiğinize sevindim...
marmara bölgesinde gezilip görülecek oldukca fazla parkur var, burayı sudüşen şelalesini görmenizi tavsiye ederim eğer giderseniz mutlaka şelalenin döküldüğü noktaya çıkın oradan manzara muazzam kesinlikle çıktığınıza değecektir... sağlıcakla kalın

@Kadir Altuntaş

Adaşım, kıymetli abim merhaba :)
Gerçekten güzeli görüp ayırt eden gözlerinize sağlık, teşekkür ediyorum...

Özellikle martılar bize poz verir gibi peşimizden gelirken onları fotograflamamak olmazdı... ve tabiiki şelale fotografları onlarda oldukca güzel... biz sadece yüce Allahın yaratıp insanoğluna sunduğunu fotograflayıp paylaştık orda olmak orayı yaşamak başka bir güzeldi...
Yalovada gezip görülecek çok yer var sadece yolava şehir merkezi olarak değil civarı köyleri şelaleleri kaplıcaları kesinlikle görülmeye değer harika yerler...

bisiklet seçiminizi yapacağınız yola gideceğiniz mıntıkaya göre belirlemekte fayda var...
sağlık ve sihhatle kalın...
not: fotograf makinası nikon D 80

• Beğen
Tepkiler: Kadir Altuntaş
:) Kadir Kardeşim tekrar Teşekkür ediyorum.

Sorum biraz fazla oldu ama Bu Sudüşen Şelalesi olsun veya çevrede Çadır Kamp Alanları mevcutmu,buralarda Kamp yapılırmı?..

Hoşça Kal...

• Beğen
@Kadir Altuntaş

yalovanın dağlarında veya köylerin yada şelale"rinde çadır kurmak için özel kamp yeri yok ama ben o niyetle gitsem illaki uygun bir yer bulur konaklarım ve kimsede buraya cadır kurulmaz kardeşim diyeceğini sanmıyorum...ama yalovanın sahilde bulunan ilçelerinde cadır kurmak için kamping mevcur örneğin cınarcık sahil, esenköy sahil, buralarda cadır kurmak sorun olmaz...

• Beğen
Tepkiler: Kadir Altuntaş
@semih koca

Çok teşekkürler beğendiğinize sevindim... ve kesinlikle tavsiye ederim harika bir yer ama rampalara hazır olun oldukca ciddi rampalar sizi bekliyor :)

@Ömer Faruk MUMCUOĞLU

Çok teşekkürler beğendiğinize sevindim sağlıcakla kalın...

Geri