Scudo Sports

Şubatta 3-4 gunluk tur düşünen var mı?

@AppRoacHaTe

Tabi bu durumda bir gün erken çıkıp akşam İzmirde konaklamak gerekecek. Ulukent nerede bimiyorum ama konaklanacak yere kadar bisikletle de gidilebilir.... Ama bunları düşünebilmek için ilk önce tura katılabilmek gerekiyor.:(

Scudo
@AppRoacHaTe

tesekkurler bu 3 alternatif icin.
bence 3 alternatifte gayet zevkli. zaten ilicaya kadar rotalar ayni gidiyor. ilicadan sonra 3 degişik alternatifimiz var. hatta bir dorduncusude dogrudan izmire yani geldigimiz yoldan donmek oluyor.

bence yol performansimiza ve hava durumuna göre 3. gun diledigimiz yoldan devam edebiliriz.

tesekkurler.

@evrimyigit

Tur Başlangıç Tarihi: 06.02.2009 Cuma
Tur Bitiş Tarihi: 09.02.2009 Pazartesi
Başlangıç Yeri: İzmir Konak İskelesi
Başlangıç Saati: 08.30
Konaklama Şekli: Çadır ve/veya pansiyon
Katılacak Kişiler:

Kayhan Özoğul
Ozan Yılmaz
Evrim Yiğit
Ümit Bozyılan
Ramazan Kuruçay
Mehmet Değirmenci
Yücel Kızıltaş (haftasonu)
Ali ?? (Kayhan abiden soyismini rica ediyorum:) )

Rota:

@AppRoacHaTe

http://img166.imageshack.us/img166/5674/22235697ne9.jpg
(link)

Rakım: max 525 m
Mesafe: ~330-345 km
Günlük Ortalama:~85 km

Yazmadığım başka birşey kaldı mı?:)

fatih gelmeyi düşünürsen ramazanda (galiba ümitte) istanbuldan gelecek onunla gelebilirsin büyük olasılıkla bizde balıkesirden aynı otobüse bineceğiz otogardan konak arasınıda pedallarız

@kayhan1907

Balıkesirde doğmuş büyümüş biri olarak hem gelmeyi hem sizinle tanışmayı çok istiyorum ama bu tamamen yutdışından gelecek iş misafirinin planına bağlı. Onu ayarlayabilirsem diğer arkadaşlarla buluşup gelebilirim tabiki...

fatih gelmeyi düşünürsen ramazanda (galiba ümitte) istanbuldan gelecek onunla gelebilirsin büyük olasılıkla bizde balıkesirden aynı otobüse bineceğiz otogardan konak arasınıda pedallarız

İzmirdeki hava durumuna bağlı olarak, 8-10 gün önce gidip sizi İzmirde karşılamayı planlıyorum :). Bu arada izmiri gezmiş olurum hem de;)

arkadaşlar merhaba yaptığınız gezi planı gerçekten güzel ve bende katılmak isterim fakat bisiklet sürmeye yeni başladım; kondisyonum bu seyahete yetermi bilmiyorum ama geçen gün 80 km yaptım ve pek yorulmadım.

arkadaşlar bende uyku tulumu var fakat çadır yok.bi de bisiklet üzerinde eşya taşımayı sağlayan düzenekte bende yok onların fiyatı nedir ?

motoya merhaba .. onların fiyatı ...30 liralardan başlıyor aşağıyukarı...
uygun ve işini görebilecek bi modelse 45 lira civarında.. daha fazlasını almana gerek yok ...çadırınıda kayhan abinini önceki mesajında belirttiği özelliklerde alırsan hiçbir problem yaşamazsın..

arkadaşlar merhaba yaptığınız gezi planı gerçekten güzel ve bende katılmak isterim fakat bisiklet sürmeye yeni başladım; kondisyonum bu seyahete yetermi bilmiyorum ama geçen gün 80 km yaptım ve pek yorulmadım.

arkadaşlar bende uyku tulumu var fakat çadır yok.bi de bisiklet üzerinde eşya taşımayı sağlayan düzenekte bende yok onların fiyatı nedir ?

selam montoya,
ben tura katılmaya karar verdiğimde elimde neredeyse hiçbirşey yoktu ,. bisikletin zincirleri paslanmış, tekerlekleri 2 aydır binmediğimden inmişti :)
hepsi yavaş yavaş halloluyor.(Ramazan abi sağolsun )
port bagaj ve marketten aldığım 2 adet ucuna çengel bağlanmış yağmurluklu çanta benim bagaj problemimi çözdü. 55-60 tlye mal oldu hepsi.
kondüsyon konusunda da endişelenmemelisin. ben de aynı durumdayım :). turda kimseyi geride bırakıcak değiller ayrıca da.çok çok; daha verimli olması için performansa göre 2 grup olabilir. Olmazsa bu hafta izmire geliyorum beraber antreman yaparız ;)
büyük ihtimalle içimizden en az 2 kişi pansiyonda kalacak. sezon dışı olduğu için konaklama hem ucuz hem rahat olur diye düşünüyorum. çadır ve uyku tulumu ayarlayamazsan da hiç sorun olmaz.
not: ben sadece basit bi katılımcıyım:)bu başlıktaki güzel insanların yardımı olmasa hiçbi zmn hazır olamazdım. bu güzel fikir Kayhan abinin, rotayı ise Ozan çizdi.
turda hep birlikte pedallamak dileğiyle,,,
iyi günler...

selam dostlar bir aksilik olmazsa gürcan abide geliyor çok sevindim paylaşayım dedim GPA 1 ve 2 den tanırsınız dört gözle beklıyorum

@Ümit Bozyılan

Biri antreman mı dedi:D Ümit bu haftasonu İzmir'e geliyor nasipse.Önceden antreman yaparız diye konuşmuştuk.Sen de İzmir'de olduğuna göre bize katılabilirsin;) Üçümüz tur gününe kadar önce Urla civarına turlar sonra Manastır-Radar gibi tırmanış antremanları yaparız;)

• Beğen
Tepkiler: Ümit Bozyılan
selam ümit,
ben bisikletimi ,kask,tayt ve eldiveni yeni aldım.haliyle çok para kaçtı.dün gecede gaza gelip tura katılırım dedim fakat bugün düşündüm de tura katılırsam ay sonunu getiremem.bi de ben muğlada okuyorum.bizim üniversitede internetten kayıt yenileme yok ve şubatın ilk haftası muğlaya gitmeliyim.

benim tur masrafım çok olacak.muğladan izmire gel sonra tekrar muğlaya git,bisikletin arkasına çanta al vs.vs.

arkadaşlar ben katılmasam daha iyi olur. umarım ilerki zamanlarda birlikte tura çıkarız. bi dahaki tur rotasına muğlayı eklerseniz benim için süper olur :)

ümit hocam izmire geldiğinde antreman yaparız.

@kayhan1907

Estağfurullah Kayhan abi senin gibi bir tecrübe karşısında bizim gibi ilk kez kalmalı bir tura çıkacak gençlik durabilir mi:D

Hava yağışlı buralarda.Ne kadar gerçekçi bir sonuç gösteriyor bilemiyorum ama (link) adresinde tur günlerini de yağışlı gösteriyor:eek:

daha hava tahmini için çok erken doğru tahmin için 2-3 gun öncesine dek beklemek gerek gerekirse ufak bır rota değişikliği yaparız hele bir gün gelsin

accuweather hava tahminleri guvenilir oluyor genelde. genede 3 4 gun kalana kadar net tahminde bulunak zor.

hava konusunu son günlere kadar açmasak???

genelde gerçekçi olmak gerektiğine inanırım ama bu durumda çok keyif kaçırıcı oluyor... :)

Geri