arkadaşlar merhaba yaptığınız gezi planı gerçekten güzel ve bende katılmak isterim fakat bisiklet sürmeye yeni başladım; kondisyonum bu seyahete yetermi bilmiyorum ama geçen gün 80 km yaptım ve pek yorulmadım.
arkadaşlar bende uyku tulumu var fakat çadır yok.bi de bisiklet üzerinde eşya taşımayı sağlayan düzenekte bende yok onların fiyatı nedir ?
selam montoya,
ben tura katılmaya karar verdiğimde elimde neredeyse hiçbirşey yoktu ,. bisikletin zincirleri paslanmış, tekerlekleri 2 aydır binmediğimden inmişti

hepsi yavaş yavaş halloluyor.(Ramazan abi sağolsun )
port bagaj ve marketten aldığım 2 adet ucuna çengel bağlanmış yağmurluklu çanta benim bagaj problemimi çözdü. 55-60 tlye mal oldu hepsi.
kondüsyon konusunda da endişelenmemelisin. ben de aynı durumdayım

. turda kimseyi geride bırakıcak değiller ayrıca da.çok çok; daha verimli olması için performansa göre 2 grup olabilir. Olmazsa bu hafta izmire geliyorum beraber antreman yaparız
büyük ihtimalle içimizden en az 2 kişi pansiyonda kalacak. sezon dışı olduğu için konaklama hem ucuz hem rahat olur diye düşünüyorum. çadır ve uyku tulumu ayarlayamazsan da hiç sorun olmaz.
not: ben sadece basit bi katılımcıyım

bu başlıktaki güzel insanların yardımı olmasa hiçbi zmn hazır olamazdım. bu güzel fikir Kayhan abinin, rotayı ise Ozan çizdi.
turda hep birlikte pedallamak dileğiyle,,,
iyi günler...