Scudo Sports

Şu an içinizden ne geçiyorsa yazın

Eski cumhurbaşkanlarından Cevdet Sunay, ülkenin birisine yurtdışı ziyareti düzenleyecektir. Cumhurbaşkanı, tören kıt'asını kendi dillerinde selamlamak (merhaba asker) ister. Ancak merhabanın o dildeki karşılığını bir türlü aklında tutamamaktadır. Hal böyle olunca yardımcıları bir küçük kağıda yazıp kravıtının iç tarafına iğnelerler.Cumhurbaşkanı uçaktan iner, tören kıtasının karşısına geçer ve çaktırmadan kravıtının içine bakar, ancak yazı düşmüştür ve düştüğünü farkedemez ve kravatın etiketini okuyuverir: "Trevira!" :ssrtcbya:
Trevira ise bir kravat markasıdır:D

Scudo
Aslında konuşma balonu olmasa bile resim zaten karikatür... Yabancı dil düzeyi olarak tencere - kapak durumu olmuş gibi...

• Beğen
Tepkiler: Victor Osimhen
Hocam gözlüğün nesine bakacan sanki numaralı gözlük
senin gibi en pahalısını alamam😜 bakmam lazım internet resimleri yanıltıcı ne kadar karartıyor bilmem lazım

Bisiskletler duruyormu bari,çünkü enson çalıştığım avmnin otoparkındaki bisikletleri patlattılar,kilitli olanlarında sele borularıyla beraber selelerini soküp alışlar:acpsnr:
Yok otoparkın yıkamacılarının ofisine emanet ettik. En ucuzu en üste koyduk çalınırsa o çalınsın diye. Kilit falan da vurmadık😃

• Hahaha
Tepkiler: suyunsesi
Jant konusunda teknik bilgisine güvendiğim arkadaşlarım
Bu iki ürün arasında ki farkları ve kullanım sırasında ki etkisini bana anlatır mı acaba?
(link) - (link)
Altta yazan bilgilerle ürün görselleri pek uymuyor. Birebir aynı gibi sadece biri 16-21 tel sayısına sahipken diğer 24-24 tel sayısına sahip yazıyor ama ben internette disk versiyon için 16 telli bir model göremedim. Yani ikisi de 24 telli modeller muhtemelen.

Vision'un kendi sitesinde görebildiğim, ağırlıklarda 100 gram kadar fark var ve jant telleri farklı. TC modelinde J tipi jant teli kullanılırken, SC modelinde Düz tipte(Direct Pull diye adlandırdıkları) jant teli var. Muhtemelen kullanılan jant tellerinden ve göbekten kaynaklı bi ağırlık farkı var. Jant çemberinin ölçüleri aynı.

Bu arada internette aratınca ikinci el sıfır olarak veya başka bir sitede daha uygun fiyatlı olarak da bulabiliyorsunuz.

• Beğen
Tepkiler: RmzBurak
senin gibi en pahalısını alamam😜 bakmam lazım internet resimleri yanıltıcı ne kadar karartıyor bilmem lazım
Beleşe verdim diğer gözlüğümü al onu parayı düşünüyorsan

Altta yazan bilgilerle ürün görselleri pek uymuyor. Birebir aynı gibi sadece biri 16-21 tel sayısına sahipken diğer 24-24 tel sayısına sahip yazıyor ama ben internette disk versiyon için 16 telli bir model göremedim. Yani ikisi de 24 telli modeller muhtemelen.

Vision'un kendi sitesinde görebildiğim, ağırlıklarda 100 gram kadar fark var ve jant telleri farklı. TC modelinde J tipi jant teli kullanılırken, SC modelinde Düz tipte(Direct Pull diye adlandırdıkları) jant teli var. Muhtemelen kullanılan jant tellerinden ve göbekten kaynaklı bi ağırlık farkı var. Jant çemberinin ölçüleri aynı.

Bu arada internette aratınca ikinci el sıfır olarak veya başka bir sitede daha uygun fiyatlı olarak da bulabiliyorsunuz.

Peki burada SC modelinde ki dizilim ve tel yapısı diğerine göre daha iyi diyebilir miyiz?

Başlıksız.jpg

Günbegün herbiriniz, bir gün hepiniz gideceksiniz.

Benim babamı devlet eğitime gönderirmiş.Yöneticileri istediğin otelde kalabilirsin faturayı getir yeter dermiş,babacağızım da gider en ucuz pansiyonda kalırmış, devletin parası gitmesin diye. Bizler hep bu hassasiyetle yetiştirildik.Senin VİP ziyaretlerinin ,harcamalarının haddi hesabı yok, hesabını verebilmen dileğiyle Mercedes Ali.Audi Ali mi deseydim.

330353 dosyayı görüntüle

Günbegün herbiriniz, bir gün hepiniz gideceksiniz.

Benim babamı devlet eğitime gönderirmiş.Yöneticileri istediğin otelde kalabilirsin faturayı getir yeter dermiş,babacağızım da gider en ucuz pansiyonda kalırmış, devletin parası gitmesin diye. Bizler hep bu hassasiyetle yetiştirildik.Senin VİP ziyaretlerinin ,harcamalarının haddi hesabı yok, hesabını verebilmen dileğiyle Mercedes Ali.Audi Ali mi deseydim.
Adam görevi boyunca 140 küsür ülke gezmiş. Yav taş olsa 140 tane ülke gezdirsen azcık kültür, azcık vizyon bişey kazanırdı, sen nasıl bişeysin de böyle bi adam olarak kalmayı başardın valla helal olsun.

Adam görevi boyunca 140 küsür ülke gezmiş. Yav taş olsa 140 tane ülke gezdirsen azcık kültür, azcık vizyon bişey kazanırdı, sen nasıl bişeysin de böyle bi adam olarak kalmayı başardın valla helal olsun.
Aynen öyle kardeşim.
Bu adam, çok sevdiği Osmanlı Devletinde yaşamış olsaydı en fazla ''ibrikçibaşı'' olurdu.

Bir (link) değil ama yine de komik :)
“Hey guys did you see last night one of the middle east country presidents said ‘i speech kürsü’ hohohhaahaaahaha crazy man, ahahahehehehoohho fuckin unbelievable”

- Kaliforniya’lı bir genç, arkadaş ortamında :p

TOGG'un devletten aldığı teşvikler
Araçtan alınan ÖTV'nin fabrikaya verilmesi
Gümrük vergisi muafiyeti.KDV istisnası.KDV iadesi.
Vergi indirimi ( % 100) Gelir vergisi stopajı desteği (10 yıl).
Nitelikli personel desteği (azami 360.000.000 TL).
Faiz ve/veya kâr payı desteği (gerçekleşen sabit yatırım tutarının %13'ünü ve ödenen faiz ve/veya kâr payının yüzde 80'ini geçmemek kaydıyla, her bir kredinin kullanım tarihinden itibaren azami 10 yıl).
Yatırım yeri tahsisi.
Alım garantisi - Yıllık 35 bin araç

Özetle bize daha pahalıya satılan aracı Almanların binmesi için vergilerimizle fonluyoruz. ha bu işin sonunda Tesla gibi, VW gibi bir marka doğacaksa eyvallah destekleyelim, ben de varım ama markanın bir geleceğinin olma ihtimalinin çok düşük olduğunu hepimiz biliyoruz. Fonladığımız şey bir siyasi görüşün ''bakın biz yerli milli araba yaptık'' diyebilmesi için seçim yatırımı.

Kaliforniyalı gencin olayı ne, dün bana da yazdıydın.Mesela niye Yukarı Hampshirelı ya da Mogadişulu ne bileyim Melbournelü değil de Kaliforniyalı
Bi tivit görmüştüm vakti zamanında, “düşünsene Kaliforniya’da doğmuş bi Amerikalısın, sabah kalkıp okyanusta sörf yapıyorsun, Türkiye diyorlar bilmiyorum tam, orta doğuda bi ülke galiba diyorsun” gibisinden, o zaman bu zaman bu Kaliforniyalı rahatlığı yer etmişse içimde demek ki :)

Geri