Scudo Sports

Şu an içinizden ne geçiyorsa yazın

Ulan bu saate kadar gece 1.40'taki emar için bekledim. İçeri girdim. İçerideki adam 120 kilo üstünü almıyoruz dedi. Ee dedim. Git tekrar muayene ol oradan başka yere yönlendirsinler dedi. Zaten muayene için 15 gün bekledim. 1 hafta emar için bekledim. Şimdi tüm süreç baştan. Deliriyorum...

Scudo
Ulan bu saate kadar gece 1.40'taki emar için bekledim. İçeri girdim. İçerideki adam 120 kilo üstünü almıyoruz dedi. Ee dedim. Git tekrar muayene ol oradan başka yere yönlendirsinler dedi. Zaten muayene için 15 gün bekledim. 1 hafta emar için bekledim. Şimdi tüm süreç baştan. Deliriyorum...

haydaaaa
mr a yönlendiren hoca bunu bilmiyor mu ya?
Gel de sövme

müsait zamanında doktorun yanına uğra sekreterine iletince randevusuz yardımcı olur

• Beğen
Tepkiler: -Deniz-
haydaaaa
mr a yönlendiren hoca bunu bilmiyor mu ya?
Gel de sövme
Hocada sıkıntı yok. Mr a yönlendiren ve tarih veren memur var. Problem onda. Onu şikayet edeceğim.
müsait zamanında doktorun yanına uğra sekreterine iletince randevusuz yardımcı olur
Sıkıntı şu ki ağrılarım geçmiyor. Sele üstündeki ağrı artık normalde de devam etmeye başladı. 3 haftadır bekliyorum. Yine bir hafta öteleyecek. Sanırım gidip özelde çektireceğim artık.

Son düzenleme:
deli(sıradışı,korkusuz)
Şu anki anlamı da farklı değil aslında olay gerçekliği değerlendirme yetisinin kaybı yani korkusuzluk cesaretten değil tehlikeleri algılayamamaktan kaynaklanıyor. Korku bizi hayatta tutan en önemli duygulardan biri, mdern güvenli ortamlarda korkunun hayatımızı şekillendirme hali oldukca azalır. yani delilik karizmatik bir şey değil eksiklik bu anlamda.

• Beğen
Tepkiler: Cemal Ç.
Geçenlerde gördüğüm komikli bi görsel geldi aklıma yukarıdaki muhabbetten çağrışım yaptı heralde;

Doktor hastaya diyor ki 'Ağrın ne seviyede?', hasta diyor ki 'Normal seviyede', doktor diyor ki 'Normal olan ağrının olmaması?!?'

Kaz Dağları'ndaki zenginliklerimize çöken çevreyi katladen Kanadalı şirket, sömüreceğini sömürdükten, güzelim doğayı mahvettikten sonra defolup gitti.
Şimdi sıra buna izin veren iktidara destek olan milliyetçi kardeşlerimizde. Eğer ki yolunuz Kaz Dağları'na düşerse, durun ben yardımcı olayım , şu fotoları koyayım ki bakarak Mustafa Yıldızdoğan'dan "Türkiyem" dinleyin ya da bağıra çığıra söyleyin. Zira milliyetçiliğin tek yeter şartı bunu gerektirir.
Izmir-den-Kanada-ya-Kaz-Daglari-mektubu--66446.jpg

Kaz Dağları'ndaki zenginliklerimize çöken çevreyi katladen Kanadalı şirket, sömüreceğini sömürdükten, güzelim doğayı mahvettikten sonra defolup gitti.
Şimdi sıra buna izin veren iktidara destek olan milliyetçi kardeşlerimizde. Eğer ki yolunuz Kaz Dağları'na düşerse, durun ben yardımcı olayım , şu fotoları koyayım ki bakarak Mustafa Yıldızdoğan'dan "Türkiyem" dinleyin ya da bağıra çığıra söyleyin. Zira milliyetçiliğin tek yeter şartı bunu gerektirir.
330335 dosyayı görüntüle

Bu habere bi " hamdolsun elhamdülillah" yakışır abi..

Bu habere bi " hamdolsun elhamdülillah" yakışır abi..
Hani hukuk üstünlüğü olmayan yere yabancı yatırım gelmez derler ya, aslında tam olarak doğru değildir. Bazen hukuk olmayan yerler yabancı sömürgeci şirketler için cennettir. Ülkenin kaynaklarını sömürürler ,denetlenmezler, arkalarında cehennemi bırakıp kasalarını doldurup birşey olmamış gibi giderler.
Hadi bakalım bu Kanadalı Şirket ; Norveç'te ,Almanya'da vbinde maden açsaydı da böyle bıraksaydı, mümkün mü.1 ağaç kesseler yerine 1000 ağaç diktirmezler miydi?

Jant konusunda teknik bilgisine güvendiğim arkadaşlarım
Bu iki ürün arasında ki farkları ve kullanım sırasında ki etkisini bana anlatır mı acaba?
(link) - (link)

330335 dosyayı görüntüle
Abi yalnız bu firma faaliyetlerini durdurup şantiyelerini, madenlerini kapatıp gitmedi, tüm varlıklarını (Nurol Holding'ti sanırım) başka bir firmaya devretti sadece. Yani bok aynı bok, rengi kahve olsa n'olur lacivert olsa n'olur..

Abi yalnız bu firma faaliyetlerini durdurup şantiyelerini, madenlerini kapatıp gitmedi, tüm varlıklarını (Nurol Holding'ti sanırım) başka bir firmaya devretti sadece. Yani bok aynı bok, rengi kahve olsa n'olur lacivert olsa n'olur..
''Elimizi kolumuzu sallayarak çekip gitmeyeceğiz. Sahayı ormandan emanet aldık, eskisinden daha iyi rehabilite ve restore ederek vermemiz gerekiyor.'' geldiklerinde demiş Kanadalı şirket.
Eminim giderken devrettiği Türk şirketine sıkı sıkı tembih etmişlerdir, biz gidiyoruz ama siz bizim pisliğimizi temizlersiniz.

Aynen öyle kardeşim.Biz burada sinir oluyoruz ,adamlar bildiklerini okuyor.

Bisikleti ebike'a dönüştürürken zarar vermekten korkanlar motoru kendilerine takabilir artık.

@hamlet2006

Kesinlikle abi , hatta kelimenin tam anlamiyla kan alirlardi.. Türkiye de , ipin ucu kaçtı, Türkiye raydan çoktan çıktı..Bunu; dün ve bugün olarak değil de, 10 ya da 20 yıllık anlar olarak incelemek lazım. Bir tarafta yabancı dili olmayan, üniversite mezunu olmayan, askerlik yapmamış, akrabalarını, çoluğunu çocuğunu ülke kurumlarınin başına geçirip peşkeş çektiren, yönettiği ülkenin her şehrinde kendisine saray yaptiran, ülkenin yetiştirdiği askeri öğrencilerini, ülkenin çiftçilerini, öğretmenlerini, doktorlarını, o ülkenin polisine askerine dovduren, salon edebinden bi haber, sıradan bir lider ve etrafında üşüsmus çakal sürüsu varken ; senin ve bizlerin de içinden geçirdiği bu temennilerin hepsi fazla lüks kalıyor.. hatta bu zihniyetin müptelası kesim, asrın lideri , yüzyılın adamı falan yakıştırması yapıyor. Dün dostum, yoldaşım, arkadasim.dedigi herkesle siyaset hayatının bir yerlerinde danışıklı dövüş icra etti, ediyor da...Bütün bakanları toplasan, bir araya getirip IQ larini , hadi bu fazla incitici olur, genel kültür seviyelerini irdelesen , hesapalasan; Ülkenin en iyi üniversitelerinde okuyan herhangi bir bölümünun, herhangi tek bir ogrencisinden daha fazla ne adam eder, ne değer çıkarirlar.. ama ne astronomi okumuş, ne ekonomi okumuş ne otomotiv ne de başka bir bölüm bitirmiş bu adam olmasaydı, uzaya da cikamazmisiz, araba da yapamazmisiz, hiç bir halt yiyemezmisiz konjeturu, nasıl olduysa hala değer görüyor.. Bu adamin, bu kadar sene başta kalmasının sebebi seçildiğinden falan değil. Son 4 seçimi zaten kaybediyor , bakma.. bu adamın yapacakları var(di) , proje olduğu ayan beyan ortada .. Millet bunu anlamayacak... Şu animasyonla özetleyeyim söylediklerimi ,

Son düzenleme:
Yakın zamanda Decathlona gidecek var mı acaba
Ben dün gittiydim eldiven almaya. 😄
İş kıyafetleri ve yol bisikletiyle kan ter içinde girip dağ bisikleti için uzun eldiven alınca çalışanlar bir değişik bakıyordu. 🤣

Son düzenleme:
Meursault kendine o kadar yabancı ki, adını bile bilmiyoruz...

Ben dün gittiydim eldiven almaya. 😄
İş kıyafetleri ve yol bisikletiyle kan ter içinde girip dağ bisikleti için uzun eldiven alınca çalışanlar bir değişik bakıyordu. 🤣
Biz 80 km yol yapıp bisikletleri otoparka parkedip İzmir'de avm de 3 bisikletli 2 saat dolaştık daha önce. İlgi odağı full bizdik

Geri