Scudo Sports

Şu an içinizden ne geçiyorsa yazın

• Beğen
Tepkiler: lee
Scudo
Sundu, Trek, ADK harici yer var mı?

Ben bilmiyorken 1.75 boyuma 56 kadro satan yer şerefsiz esnaf. MTB de çok önemli olmadığı için yol bisikletinde de önemsiz sanıyordum
o esnaftan her yerde var, bana da rast geldi, elbet forumun yarısına da denk gelmiştir.

o esnaftan her yerde var, bana da rast geldi, elbet forumun yarısına da denk gelmiştir.
Uyarmak için söyledim. Bu yapilacak iş mi Allah aşkına. Vücudum esnek bi yerim ağrımıyor allahtan

• Beğen
Tepkiler: Awacs7n
Ben bilmiyorken 1.75 boyuma 56 kadro satan yer şerefsiz esnaf. MTB de çok önemli olmadığı için yol bisikletinde de önemsiz sanıyordum
Ben hiç bir sorun yaşamadım.

Sundu pek öyle showroom gibi değil de bisikletlerin dizildiği eski esnaf tarzı bir dükkandı hala öyle mi bilmiyorum ama pek gezilip bakılacak bir yer de değil. Bir kez gittim pek beğenmedim.

• Beğen
Tepkiler: Cemal Ç.
Söz meclisten dışarı derler ya ''söz meclisten dışarı''

Bisikletçi bir arkadaşımız; Türkiye'deki tüm bisiklet satıcılarının sitelerini gezmiş gezmiş, bisikletçinin birinde kampanyalı uygun fiyata büyük kadro bisikleti bulmuş,ya n'olcak ki açcık büyük oluversin demiş bisikleti de alıvermiş.Bu arkadaş,kıçı başı ağrıyınca daha sonra esnaf için bana bisikleti kakaladılar demişti.Forumda neler neler gördük.
Forumdaşın ve bisiklet satıcısının adını hatırlayamadım, üzerinden 6- 7 yıl geçti.

Söz meclisten dışarı derler ya ''söz meclisten dışarı''

Bisikletçi bir arkadaşımız; Türkiye'deki tüm bisiklet satıcılarının sitelerini gezmiş gezmiş, bisikletçinin birinde kampanyalı uygun fiyata büyük kadro bisikleti bulmuş,ya n'olcak ki açcık büyük oluversin demiş bisikleti de alıvermiş.Bu arkadaş,kıçı başı ağrıyınca daha sonra esnaf için bana bisikleti kakaladılar demişti.Forumda neler neler gördük.
Forumdaşın ve bisiklet satıcısının adını hatırlayamadım, üzerinden 6- 7 yıl geçti.
İroni yapmıyorsanız benim hakkımda, birebir aynısı benim işte 🤣 tek fark ağrımıyor bı yerim ama rahat da değilim

• Hahaha
İroni yapmıyorsanız benim hakkımda, birebir aynısı benim işte 🤣 tek fark ağrımıyor bı yerim ama rahat da değilim
Ne diyeyim, feleğin çemberinden geçmişim ben. Yaz günü üzerimde ropteşambr elimde ayran bardağı forumu okuyorum.

@Cemal Ç. Ne senle uğraştım ,ne de müktedirlere laf edebildim.Kedi gocadı garik

• Hahaha
Ne diyeyim, feleğin çemberinden geçmişim ben. Yaz günü üzerimde ropteşambr elimde ayran bardağı forumu okuyorum.

@Cemal Ç. Ne senle uğraştım ,ne de müktedirlere laf edebildim.Kedi gocadı garik
Bisikleti de unuttunuz artık. Size şundan alıcaz gari;

volta-vt3-uc-tekerlekli.jpg

Bununla rahat rahat gezersiniz artık. Ama beni geçemezsiniz. 😁

• Beğen
Tepkiler: Victor Osimhen
Günün sorusu
Leonardo Di Caprio ile @Cemal Ç. nin ortak yönü nedir?

Cevap:25
Di Caprio'nun sevgililerinin yaş sınırı 25. 25 ten büyük ile çıkmaz
Bizim Cemal de teker peşinden koşturuyor. :ssrtcbya: 25 den büyük lastik hayatta kullanmaz
ben 25 alayım. 😄

Günün sorusu

Bizim Cemal de teker peşinden koşturuyor. :ssrtcbya: 25 den büyük lastik hayatta kullanmaz
Niye yahu? Hınzır'da 2,20 teker var. Neredeyse traktör bisiklet gibi görünüyor. 😅
Dönüşlerde mükemmel oluyor. Maxxis 20X2,20 ile MotoGP yarışçısı gibi yatıyorsunuz. 😁

Günün sorusu

valla hak vermiyor da değilim. Denediğim bütün 28c lerde biraz hantallık hissettim. Belki yıllarca 23c kullanmanın getirdiği psikolojik bişey. "Bu kadar konforlu olmaması lazım" dedirtiyor bana. Yakın zamanda 28 gp5000as TR olan lastikler 25 düz gp5000'lerle değiştirdim. Performansım daha iyi gibi hissettiriyor. Tabi AS tr 4mevsim türü gibi bi lastik ama 28lik gp4000s2 kullanırken de yine benzer şeyler hissetmiştim. Bu kadar konfor 23lerden buraya gelen yol bisikletçilerine göre değil sanırım.

Keza aynı şey ruble/aynakol oranlarında da geçerli. 39x25 kombinasyonla Uludağ yarışında tırmanmıştım. Çok yorulmuştum ama o dönem maks 28'ler vardı zaten. Şimdi 32 kullanırken bile içten içe bi suçluluk hissediyorum. 50-34 aynakolu değiştirdim yine 53-39'a geçtim, daha iyi hissettiriyor.

• Beğen
valla hak vermiyor da değilim. Denediğim bütün 28c lerde biraz hantallık hissettim. Belki yıllarca 23c kullanmanın getirdiği psikolojik bişey. "Bu kadar konforlu olmaması lazım" dedirtiyor bana. Yakın zamanda 28 gp5000as TR olan lastikler 25 düz gp5000'lerle değiştirdim. Performansım daha iyi gibi hissettiriyor. Tabi AS tr 4mevsim türü gibi bi lastik ama 28lik gp4000s2 kullanırken de yine benzer şeyler hissetmiştim. Bu kadar konfor 23lerden buraya gelen yol bisikletçilerine göre değil sanırım.

Keza aynı şey ruble/aynakol oranlarında da geçerli. 39x25 kombinasyonla Uludağ yarışında tırmanmıştım. Çok yorulmuştum ama o dönem maks 28'ler vardı zaten. Şimdi 32 kullanırken bile içten içe bi suçluluk hissediyorum. 50-34 aynakolu değiştirdim yine 53-39'a geçtim, daha iyi hissettiriyor.
25 den geçtim 28 e hantallik var biraz. Ama sonuçta yarışta değilim.

Konforu 10 dan 15 e çekiyorsa performans 10 dan 8 e çekiyor. Artısı daha fazla görmezden geliyorum o yüzden

Bisikletçi o kadarını düşünmez. Sonuçta 1.75 kişi 56 kadroya "teknik olarak" binebilir. Seleyi aşağı aldığında ayakların pedalları çevirebilir mi, çevirebilir. Aero duruş sağlayabilir misin sağlayamaz mısın bakmaz. Hesaplı geliyor diye büyük kadro almışsın, sonra adama şerefsiz diyosun.

Evet orda yazdığım büyük geldiği idi zaten. Ama sorun olmuyor sürüşte. Neden bilmiyorum hiç olmuyor hem de. 56 kadro daha ucuza satılıyordu. Tiagra set yerine 105 almış oldum çok az para koyup. İç bacak 80-81 falan bu arada

Bisikletçi o kadarını düşünmez. Sonuçta 1.75 kişi 56 kadroya "teknik olarak" binebilir. Seleyi aşağı aldığında ayakların pedalları çevirebilir mi, çevirebilir. Aero duruş sağlayabilir misin sağlayamaz mısın bakmaz. Hesaplı geliyor diye büyük kadro almışsın, sonra adama şerefsiz diyosun.
Ben bilmiyordum o zaman böyle 2 cm farkettiğini. O biliyordu. O yüzden bilerek yaptığı için dedim. MTB de aşırı farketmiyor yol bisikleti de öyle sandım

20 Aralık 2021 tarihinde, gözlerinden ışıltılar saçan ekonomi bakanı Nureddin Nebati ve cin fikirli şürekası tarafından yumurtlanan Kur Korumalı Mevduat (KKM) uygulaması, bugün itibariyle sonlandırılmış...

Bir süre TC Hazinesi'nden, daha sonra Merkez Bankası rezervlerinden karşılıksız para basılarak karşılanan KKM kur farkları için mudilere ödenen meblağ kesin olarak bilinmese de, Hazine ve TCMB bilançoları detaylı incelendiğinde, son 4 senede 3 trilyon TL gibi bir servet transferi yapıldığı anlaşılıyor.

Geri