Scudo Sports

Şu an içinizden ne geçiyorsa yazın

hocam eldivensiz mi kullanıyorsunuz?
yok eldivensiz bisiklet sürmem
ooooohoooo

Hem ''Tatsubi''yim ben diyorsun hem de tek kat mı gidon sargısı kullanıyorsun?Kabul edilemez.:tskler:Tatsubiler çift sargı kullanır; biz keyif insanlarıyız sonuçta.:harika:

Şaka bir yana çift sargı, uzun yolda çok büyük rahatlık getirir.Hazır bu da deforme olmuşken bunu sökmeyip üstüne yeni sargı sarabilirsin.
öhöm detaylara bakınız her türlü konfor düşünüldü gidonda redshift gidon aparatları bilem takıldı ( tatsubiliğin şanından :) )

• Muhteşem
Tepkiler: hamlet2006
Scudo
yok eldivensiz bisiklet sürmem
Daha çok hoodlardan tutuyor da olabilirsiniz.Eğer böyleyse tutuş pozisyonunuzu ara ara değiştirebilirsiniz böylelikle bildiğiniz gibi sürüş konforunuz da artar.

• Beğen
Tepkiler: areklim
Daha çok hoodlardan tutuyor da olabilirsiniz.Eğer böyleyse tutuş pozisyonunuzu ara ara değiştirebilirsiniz böylelikle bildiğiniz gibi sürüş konforunuz da artar.
yine de bu hal için 2 ay çok çabuk değil mi yahu

• Beğen
Tepkiler: Umur Bora
Kötü komşu ev sattırır, kiracıysan taşındırtır. Yeni yapılmış apartmanlarda şöyle bir uygulama yapılması geçiyor aklımdan, ütopya ama, aklımdan geçiyor.

Her apartmanın bir "davarlık seviyesi" olacak, davarı davarla, medeniyi medeniyle oturtacaksın. Tabi "kavun mu dibini koklayasın" diyenler olacaktır. Burada insanın kalitesini büyük keskinlikle olmasa da belirleyecek unsurlar ise, erkeğin mesleği, kadının çalışıp çalışmadığı, çalışıyorsa ne işte çalıştığı. Farkındaysanız toplam hane gelirinden bahsetmedim çünkü gelen para insan kalitesini belirlemiyor. "Sonradan görme" lik diye bir kavram var ülkemizde, oranları da epey yüksek. Yazlıkta yanımızda oturan sigorta acentesi sahibi, para içinde yüzüyor, ama tuttuğu futbol takımı için adam dövecek tıynette bir hanzo. Takımının şampiyon olduğu bir sene sokağı komple bayrak ile kapatarak insanların manzarasını engellemişti. Sonrasında o bayrağı yerinden çıkarmak için emir almış güvenlik görevlilerini darpetmişti. Bu verebileceğim örneklerden sadece biri.
Meslek de bir yargı vermek için çok net bir şey değil. Davar her yerde davar. Askerde acemilikte yemin töreni için bir spor salonuna gitmiştik. 1 aydır kimse alafranga tuvalet görmemişti. 200 kişiyiz. Biri sevinçten bağırdı alafrangaaa diye. Heyecan meyecan derken insanın tuvaleti geliyor bir gireyim dedim kuyruk oluştu diye giremedim. Bu insanların hepsi üniversite mezunu kısa dönemler. Aralarında savcı olan falan var. Artık 30. mu 40. mı, kaçıncı kişide hatırlamıyorum sifon sesi anca geldi. Diyeceğim o ki davar her yerde davar. O gün ben bizim insanımıza olan umudumu yitirdim 😅

Doktor olup çok öküz olan arkadaşım da var. Taksici olup çok nezaketli davranan da. O sebeple meslek doğru bir yargı biçimi değil daha fazla kriteri dahil etmek lazım.

• Hahaha
Tepkiler: Ricochet
Meslek de bir yargı vermek için çok net bir şey değil. Davar her yerde davar. Askerde acemilikte yemin töreni için bir spor salonuna gitmiştik. 1 aydır kimse alafranga tuvalet görmemişti. 200 kişiyiz. Biri sevinçten bağırdı alafrangaaa diye. Heyecan meyecan derken insanın tuvaleti geliyor bir gireyim dedim kuyruk oluştu diye giremedim. Bu insanların hepsi üniversite mezunu kısa dönemler. Aralarında savcı olan falan var. Artık 30. mu 40. mı, kaçıncı kişide hatırlamıyorum sifon sesi anca geldi. Diyeceğim o ki davar her yerde davar. O gün ben bizim insanımıza olan umudumu yitirdim 😅

Doktor olup çok öküz olan arkadaşım da var. Taksici olup çok nezaketli davranan da. O sebeple meslek doğru bir yargı biçimi değil daha fazla kriteri dahil etmek lazım.
Kesinlikle meslek asla doğru yargı olmaz. Bunun maddiyatla ilişkisi var ama doğrudan değil. Aile burda en önemli faktör. Ailesi nasılsa kendisi de öyle oluyor %90

Tinkof saxo bisiklet takımı kısa şortu lazım yardımcı olacak varmı

Dip dipsiz bir kuyuymuş, düştükçe derinleşirmiş.

yine de bu hal için 2 ay çok çabuk değil mi yahu
Öncelikle Youtube kanalınıza abone oldum. :harika:
Özellikle bisiklet üzerindeki duruşunuza baktım.Abi, kolların çok kasılı, neredeyse dümdüz; hafifçe de olsa da biraz hafif açılı olmalı.Hafifçe açılı olması; hem eline,koluna ,hoodlara binen yükü azaltır hem de çukurlarda daha çok esnemeni sağlar.
Kolların çok kasılı olduğu için hoodlara, hoodun yakınındaki bölgelere çok yük bindiriyor görünüyorsun bu da gidon sargını yıpratıyor olabilir.

• Beğen
Özellikle bisiklet üzerindeki duruşunuza baktım.Abi, kolların çok kasılı, neredeyse dümdüz; hafifçe de olsa da biraz hafif açılı olmalı.Hafifçe açılı olması; hem eline,koluna ,hoodlara binen yükü azaltır hem de çukurlarda daha çok esnemeni sağlar.
Kolların çok kasılı olduğu için hoodlara, hoodun yakınındaki bölgelere çok yük bindiriyor görünüyorsun bu da gidon sargını yıpratıyor olabilir.
biraz daha gevşek tutmayı deniyeyim umarım alışkanlığımı kırabilirim

biraz daha gevşek tutmayı deniyeyim umarım alışkanlığımı kırabilirim
Biraz kilo verip biraz daha yol bisikletine alıştığınızda bisiklet üzerinde daha konforlu yol alacağınızı düşünüyorum.
Bisikletinizi kuran arkadaş; gidonu, hoodları gerçekten nizami kurmuş. Benim tavsiyem hoodlara biraz açı vermeniz. Bende farketmişti, sizde fark eder mi bilemem. YTD

Benim bisikletimin hoodları şu şekilde
IMG_20190711_134321.jpg

• Beğen
Biraz kilo verip biraz daha yol bisikletine alıştığınızda bisiklet üzerinde daha konforlu yol alacağınızı düşünüyorum.
Bisikletinizi kuran arkadaş; gidonu, hoodları gerçekten nizami kurmuş. Benim tavsiyem hoodlara biraz açı vermeniz. Ben de farketmişti, siz de fark eder mi bilemem. YTD

Benim bisikletimin hoodları şu şekilde
329762 dosyayı görüntüle

aslında bayadır gravel kullanıyorum 4 yıl falan oldu ama tutuş konusunda hiç dikkat etmemiştim

1.75 boyla 56 kadro kullanıyorum. Dolayısıyla kolumu fazla kiramıyorum. Ama yine de sargılarım sapasağlamdı.

aslında bayadır gravel kullanıyorum 4 yıl falan oldu ama tutuş konusunda hiç dikkat etmemiştim
Rahatsanız sıkıntı yok. Önemli olan sizin rahat etmeniz.
----------------------------
de'ler bitişik.

Sabah seni etiketledim yazmadın bile, iki - de gördün hemen kan kokusu almış köpekbalığı gibi geldin. :snzdglsn: Sazan gibi oltaya mı geldin demeliydim.:ssrtcbya:
1.75 boyla 56 kadro kullanıyorum. Dolayısıyla kolumu fazla kiramıyorum. Ama yine de sargılarım sapasağlamdı.
İhtimalleri yazmaya çalıştığımdan illa da böyle olacak demekten ziyade ihtimalleri yazmaya çalışıyorum

• Beğen
Tepkiler: brk34 ve areklim
  • Beğen
Çare Brooks cambium hocam
ilk önce ona bakmıştım :( keşke alsaymışım şimdi 3 ay olamadan yeni gidon bandına para verince iyice kazıklanmış olcağım

• Üzgün
Tepkiler: mcanerg
Ah o yılan ısırığı...Yılda bir kez lastiğim patlar, o da bugüne kısmetmiş. Neyse ki engerekler bizden uzak, cehenneme direk...

Geri