Scudo Sports

Şu an içinizden ne geçiyorsa yazın

bizde apartmanın yangın merdivenini kiler, yüklük tarzı bir şeye çevirmişti apartman sakinleri. tüm eskimiş ayakkabı terlik bozuk elektronik aletleri oraya yığmışlar herhalde bir yangın veya deprem öncesi haber gelecek 1 saat öncesinde o 1 saatte orayı boşaltırız diye umuyorlar.

vizyonsuzlukta üstümüze yok

Hödüklük demek daha doğru olur.

Dolap değil gardolap koymuş adamlar 😀

Yaz başında bunun karşı dairedeki de diğer asansörün önüne bi dolap koydu, aynı gün yönetime şikayet ettim, onu ordan alsın merdivenden aşağı atmayayım dedim, daha ufak plastik bişey koydu.

• Beğen
Tepkiler: ali_ihsan21
Scudo
Yanlış yaptık...

Taşındıktan sonra kocaman dolabı asansörün karşısına koydu ses çıkarmadım (3 yıl oldu) , çöpleri de izansız bırakıyo yine ses çıkarmadım, bugün nerdeyse bütün çöpleri kapılarının önüne dökecektim, neyse dedim bu sefer yönetime şikayet edeyim uyarsınlar. İyi de uyarmaya gerek var mı, hiç mi başkasını düşünmez bu insanlar?

329643 dosyayı görüntüle
Benim komşumun oğlunun dükkanı var, oğlu 14 yıldır annesinin evini depo gibi kullanıyor. Buzdolabi, çamaşır makinesi bla bla... Her hafta farklı eşyalar taşıyor asansör ile.

Sonra bu asansör bozulunca ilk arayan onlar. Asansör bozuldu para verin.

Daha komiği ne biliyor musunuz???

BEN ZEMİN KATTA OTURUYORUM AMA YİNE DE ASANSÖR PARASI İSTİYORLAR😡

Asansör de eski olduğu için sürekli bozuluyor. Asansörün elektrik parasını saymıyorum bile.

Eşya taşırken apartmanın duvarlarına sürüyorlar her yer delik deşik. Bütün apartman duvarı kazınmış.

Taşındıktan sonra kocaman dolabı asansörün karşısına koydu ses çıkarmadım (3 yıl oldu) , çöpleri de izansız bırakıyo yine ses çıkarmadım, bugün nerdeyse bütün çöpleri kapılarının önüne dökecektim, neyse dedim bu sefer yönetime şikayet edeyim uyarsınlar. İyi de uyarmaya gerek var mı, hiç mi başkasını düşünmez bu insanlar?

329643 dosyayı görüntüle

İnsanlar saygı denen şeyi yitirdiler. Bizim binada da aynı sorun var. Geçen yıl taşındım. Bu ahlaksızlar yüzünden yine taşınacağım bu yıl . Bir ton masraf.

• Beğen
Tepkiler: Kerem Atalar
Kötü komşu ev sattırır, kiracıysan taşındırtır. Yeni yapılmış apartmanlarda şöyle bir uygulama yapılması geçiyor aklımdan, ütopya ama, aklımdan geçiyor.

Her apartmanın bir "davarlık seviyesi" olacak, davarı davarla, medeniyi medeniyle oturtacaksın. Tabi "kavun mu dibini koklayasın" diyenler olacaktır. Burada insanın kalitesini büyük keskinlikle olmasa da belirleyecek unsurlar ise, erkeğin mesleği, kadının çalışıp çalışmadığı, çalışıyorsa ne işte çalıştığı. Farkındaysanız toplam hane gelirinden bahsetmedim çünkü gelen para insan kalitesini belirlemiyor. "Sonradan görme" lik diye bir kavram var ülkemizde, oranları da epey yüksek. Yazlıkta yanımızda oturan sigorta acentesi sahibi, para içinde yüzüyor, ama tuttuğu futbol takımı için adam dövecek tıynette bir hanzo. Takımının şampiyon olduğu bir sene sokağı komple bayrak ile kapatarak insanların manzarasını engellemişti. Sonrasında o bayrağı yerinden çıkarmak için emir almış güvenlik görevlilerini darpetmişti. Bu verebileceğim örneklerden sadece biri.

deprem-2021-768x509.jpg
Yaşamını yitirenleri ve o dönem deprem bölgesinde benim gibi yardım ve desteğini esirgemeyenleri de saygı ile anıyoruz...
Depremi görmezden gelip önlem almayan, bilimden uzak, rant peşinde olanları ise lanetliyoruz...

329643 dosyayı görüntüle
O dolap oraya konmaz. Evinin içine koyarsın.
Kısaca; mal işte, ne bilsin medeniyeti. 😒

• Beğen
Benim komşumun oğlunun dükkanı var, oğlu 14 yıldır annesinin evini depo gibi kullanıyor. Buzdolabi, çamaşır makinesi bla bla... Her hafta farklı eşyalar taşıyor asansör ile.

Sonra bu asansör bozulunca ilk arayan onlar. Asansör bozuldu para verin.

Daha komiği ne biliyor musunuz???

BEN ZEMİN KATTA OTURUYORUM AMA YİNE DE ASANSÖR PARASI İSTİYORLAR😡

Asansör de eski olduğu için sürekli bozuluyor. Asansörün elektrik parasını saymıyorum bile.

Eşya taşırken apartmanın duvarlarına sürüyorlar her yer delik deşik. Bütün apartman duvarı kazınmış.
Öyle olmuyor işte o işler ben de hiç çocuk parkı, basketbol sahası veya kamelya kullanmadım ama tamamının yenileme ücretine katılmak zorundaydım.

Hiç üst kattaki komşulara ziyarete de gitmediniz sünnettir yahu Abdülhamit'in saraydan hiç çıkmaması gibi daireden direk dışarı mı çıktınız?

Apartmanda otururken en nefret ettiğim olay kumandalı garaj kapısının kumandasını en dandik otomobil sahiplerinin aracının en görünür yerinde bırakması idi hatta kendi arabasını dahi kitleye erinirlerdi.

Öyle olmuyor işte o işler ben de hiç çocuk parkı, basketbol sahası veya kamelya kullanmadım ama tamamının yenileme ücretine katılmak zorundaydım.

Hiç üst kattaki komşulara ziyarete de gitmediniz sünnettir yahu Abdülhamit'in saraydan hiç çıkmaması gibi daireden direk dışarı mı çıktınız?

Apartmanda otururken en nefret ettiğim olay kumandalı garaj kapısının kumandasını en dandik otomobil sahiplerinin aracının en görünür yerinde bırakması idi hatta kendi arabasını dahi kitleye erinirlerdi.
Hocam, sizin site durumunuz farklı.

Apartmanda üst katlara çıkarken merdiven kullanıyorum. Sporcu adamız asansör sevmiyorum.

Benim dediğim o komşu tahmin edemeyeceğiniz seviyede kullanıyor. Bildiğiniz yük asansörü olarak kullanıyor. Adam annesinin evini depo yapmış.

Bu arada apartman faturasına etkisini saymıyorum bile. Hadi ona eyvallah diyorum da bu fazla.

Ayni bahsettiğim komşu şunu da yapıyor bira uzun ama anlatacam.

Biz zemin katız. Merdiven altına 3 bisiklet var ailenin her derdine bisiklet. Ama merdiveni asla engellemiyor. Koridora da taşmıyor.

Komşumuz evine sığmayan mobilyaları merdiven altına sokamadığı için merdiven altı da dolu olduğu için apartman koridoruna koyuyor. Katlanan Bebek arabasını falan asla yukarı çıkarmıyor.

Akşam vakti ortaya gelmiş Bebek Arabası, ışık yanmamış o an karanlıkta başka komşu kucağında çocukla takılmış çocuğuyla düşüyormuş nerdeyse. Apartman grubuna mesaj attı alabilir misiniz diye. Yok efendim neymiş ben oraya bisiklet koyuyormuşum

Üst katlar asansor kapısının önüne koyuyor. Çünkü kendi katlarında sadece kendileri asansörden iniyor. Bu yüzden kafalarına göre koyuyorlar. Benim kat Zemin olduğu için herkes ordan geçtiği için merdiven altına koyuyorum.

Şunu da ekleyeyim. Çocuğu ile düşmek üzere olan komşum daha önce apartmana bı Demir yapalım Bebek arabami aşağı kitleyeyim demişti. Şuan koyan komşum ilk reddeden olmuştu.

Reddettiği şeyi yapana ne denir şimdi. Mobilya, eşya ne bulsa koyuyordu

• Beğen
Tepkiler: ali_ihsan21
Hocam, sizin site durumunuz farklı.

Apartmanda üst katlara çıkarken merdiven kullanıyorum. Sporcu adamız asansör sevmiyorum.

Benim dediğim o komşu tahmin edemeyeceğiniz seviyede kullanıyor. Bildiğiniz yük asansörü olarak kullanıyor. Adam annesinin evini depo yapmış.

Bu arada apartman faturasına etkisini saymıyorum bile. Hadi ona eyvallah diyorum da bu fazla.

Ayni bahsettiğim komşu şunu da yapıyor bira uzun ama anlatacam.

Biz zemin katız. Merdiven altına 3 bisiklet var ailenin her derdine bisiklet. Ama merdiveni asla engellemiyor. Koridora da taşmıyor.

Komşumuz evine sığmayan mobilyaları merdiven altına sokamadığı için merdiven altı da dolu olduğu için apartman koridoruna koyuyor. Katlanan Bebek arabasını falan asla yukarı çıkarmıyor.

Akşam vakti ortaya gelmiş Bebek Arabası, ışık yanmamış o an karanlıkta başka komşu kucağında çocukla takılmış çocuğuyla düşüyormuş nerdeyse. Apartman grubuna mesaj attı alabilir misiniz diye. Yok efendim neymiş ben oraya bisiklet koyuyormuşum

Üst katlar asansor kapısının önüne koyuyor. Çünkü kendi katlarında sadece kendileri asansörden iniyor. Bu yüzden kafalarına göre koyuyorlar. Benim kat Zemin olduğu için herkes ordan geçtiği için merdiven altına koyuyorum.

Şunu da ekleyeyim. Çocuğu ile düşmek üzere olan komşum daha önce apartmana bı Demir yapalım Bebek arabami aşağı kitleyeyim demişti. Şuan koyan komşum ilk reddeden olmuştu.

Reddettiği şeyi yapana ne denir şimdi. Mobilya, eşya ne bulsa koyuyordu
Bizim site kamelya yapma kararı aldı ben ve bir grup insan itiraz ettik ama sayımız yetmedi. Kamelya yapıldı sabahın dördüne kadar kahkaha, avaz avaz konuşma bir yana çekirdek yiyor çöpünü bırakıyorlar, cips vs geçtik sonunda iş ata sporumuz mangala döndü. PlayStation TV getirilir oldu tabi apartmanın ortak elektriğine yazılıyor harcanan elektrik. İnsanlarla ortak bir şey yapmaktan nasıl ders almıyor bazıları hiç anlamıyorum. Ortak hiçbir şey olmayacak.

Asansör kabini bile imkan olsa ayrı olacak hayvan sahibi olanlar hayvanı gezdirmeye çıkarırken hayvan kaç kez tuvaletini kabine yapmıştı.

• Beğen
Tepkiler: brk34

Pardonda abdül hamitin saraydan cıkmadıgından emin misin öyle bir hayatını anlatmışşsınız

Bizim site kamelya yapma kararı aldı ben ve bir grup insan itiraz ettik ama sayımız yetmedi. Kamelya yapıldı sabahın dördüne kadar kahkaha, avaz avaz konuşma bir yana çekirdek yiyor çöpünü bırakıyorlar, cips vs geçtik sonunda iş ata sporumuz mangala döndü. PlayStation TV getirilir oldu tabi apartmanın ortak elektriğine yazılıyor harcanan elektrik. İnsanlarla ortak bir şey yapmaktan nasıl ders almıyor bazıları hiç anlamıyorum. Ortak hiçbir şey olmayacak.

Asansör kabini bile imkan olsa ayrı olacak hayvan sahibi olanlar hayvanı gezdirmeye çıkarırken hayvan kaç kez tuvaletini kabine yapmıştı.
Gerçekten çok umursamazlar.

Dediğiniz çekirdek kahkaha muhabbeti maalesef ben de yaşadım. Benim odam apartman kapısının tam dibi. Apartman kapısının kıyısına yan apartmandan komşular, üst komşularım oturup gece 2 de kakari kılıfı gülüyorlardı. En son beni uyandirinca kalktım bağırdım laaağn diye. Bizim uyumaya hakkımız yok mu. Sabah erken kalkacaz diye. Sizin gibi koca karılık yapmayacaz sabah dedim. Bı daha yapmadılar. Bu arada pencere açık yattığım için bütün ses içeride idi. Hava çok sıcak pencere kapalı da yaramıyordun. Arkamdan sövdüler kulağıma geldi ama neyseki bıraktılar bu davranışı.

Sitelerde maalesef çok acayip bi sistem var. Yönetim ne derse o oluyor. Bizim düz apartman olduğu için komşularla muhattap oluyoruz

• Üzgün
Nefret falan yok yahu :) Olsa olsa zavallı müslüman yığınlarına karşı bir acıma duygusundan bahsedebiliriz. Yoksa böyle primitif topluluklardan nefret edecek kadar önemsemiyorum onları.

Sorunlar bir kişinin varlığı/yokluğuyla çözülebilecek kadar kolay olsa keşke... Onyılların birikimiyle, her birinin içine küçük Tayyip'lerin, Fetullah'ların yerleştiği milyonlarca insan (hakim, savcı, asker, polis, vali, kaymakam, öğretmen, doktor vs.) yetişti. "Nas varken sana bana ne oluyor?" ezberiyle bilimin gösterdiği yolu külliyen reddedecek, "Kadın-erkek eşitliği fıtrata aykırı" diyerek anayasayı hiçe sayacak, şeyhinin b.klu donunu, terli fanilasını koklayıp verdiği emirle kapı komşusunun kafasına sıkmakta tereddüt etmeyecek milyonlardan bahsediyoruz.

Önümüzde duran tek ve devasa sorun budur.
Zavallı müslüman yığını derken?
Hocam haddinizi aştığınızı düşünüyorum. Burası serbest kürsü olabilir belki ama kimseyi incitmeden kırmadan eziklemeden veya hakaret etmeden fikirlerimiz beyan etmek en doğrusudur diye düşünüyorum.
Saygılar.

• Beğen
Tepkiler: ekpe
Zavallı müslüman yığını derken?
Hocam haddinizi aştığınızı düşünüyorum. Burası serbest kürsü olabilir belki ama kimseyi incitmeden kırmadan eziklemeden veya hakaret etmeden fikirlerimiz beyan etmek en doğrusudur diye düşünüyorum.
Saygılar.
Burda Müslümanlar da var. Ben kendisine ses etmiyorsam o da edemez. Saygı çerçevesinde her şey olabilir. Bu haddini aşmak. Lütfen bı uyarı falan bu iş iyi yerlere gitmiyor

İnsanlar bazen fazla önyargılı oluyor, ben kitlenin tamamını değil o kitle içindeki bir parçayı kast ettiğini düşünmüştüm oysa ki.

Haziran ayında aldığım pro pu race confort gidon bandının haline bakın İşin kötüsü aldığım yerin (Bike & Outdoor ) umrunda bile değil distürübütöre soracağız deyip çıktılar işin içinden

WhatsApp Görsel 2025-08-05 saat 07.49.00_413b1980.jpgWhatsApp Görsel 2025-08-05 saat 07.48.47_092a6ee3.jpg

Haziran ayında aldığım pro pu race confort gidon bandının haline bakın İşin kötüsü aldığım yerin (Bike & Outdoor ) umrunda bile değil distürübütöre soracağız deyip çıktılar işin içinden

329664 dosyayı görüntüle329665 dosyayı görüntüle
ooooohoooo

Hem ''Tatsubi''yim ben diyorsun hem de tek kat mı gidon sargısı kullanıyorsun?Kabul edilemez.:tskler:Tatsubiler çift sargı kullanır; biz keyif insanlarıyız sonuçta.:harika:

Şaka bir yana çift sargı, uzun yolda çok büyük rahatlık getirir.Hazır bu da deforme olmuşken bunu sökmeyip üstüne yeni sargı sarabilirsin.

Geri