Scudo Sports

Şu an içinizden ne geçiyorsa yazın

Scudo
Kaza geçirdim. Bisiklet durumu bu...

329481 dosyayı görüntüle329482 dosyayı görüntüle329483 dosyayı görüntüle
1) Arka lastiğim baya baya yarıldı. Kurtarılamaz

2) Ön jantım da ciddi çizikler ve hasar var. Akort ayarı aşırı derecede kaçtı l

3) Fren kollarımda ciddi çizikler var. İşlevini yerine getiriyor hala ama

4. Tam frenlerin çıkış noktası, adını bilmediğim yer iki tarafta da sola kıvrılmış baya baya. Normalde de kivrılıyor biliyorum ama hasarla kıvrıldığı için muhtemelen sorun çıkaracak

5) Yine gidonun sonundaki siyah plastik kısmın alt tarafında kırılan plastik parçalar var.

5) Gidon yamuldu o sorun değil halledilir.

Kadroda bir şey yok çok şükür. Ne kadar tutar yaptırmak sizce
Geçmiş olsun. Allah bir daha kaza bela vermesin. Biraz geç yazdım, kusuruma bakma.

• Beğen
Tepkiler: Awacs7n ve brk34
Uzun turlara kalabalık gitmek hoşuma gidiyor. Fakat eski tadı yok. Eskiden kulübün nispeten daha iyi olanları grupça extrem sayılabilecek turlara katılır, yaklaşık 10 kişi sürüş yapıp, yolda sohbet edip, dinlenip bir yerlerde yer içer güzel vakit geçirirdik.
Şimdi grubun %80 i elektirikliyi kapıyor +1000 irtifa +100km lik yollara güle oynaya çıkıp...
-Grup bütünlüğünü bozup her rampayı hızlı çıkma
-Senin birlikte yaşadığın acıyı zorluğu paylaşma dostluğu olmaması
-Yolda ve dinlenme zamanlarında hadi ya oturmaya mı geldik diye gülmeler.
-Birde bu sürüşleri strava tarzı mecralarda kaydedip milletin PR ve KOM her ne ise skalada gerçek sırasını sabote etmek.
gibi gibi gibi olmuyor dostlar olmuyor...
Bisikletin sosyal bir iş olmasının; beraber çıkıp acı çekip beraber inip mutlu olma temel direğini bozuyorsunuz.
o_O

Geçmiş olsun. Allah bir daha kaza bela vermesin. Biraz geç yazdım, kusuruma bakma.
İstersen 10 gün sonra yaz hocam.

Sola dönsem solumdan vursa büyük kaza olacaktı. Bisiklet öne atıldı emdi darbeyi. Solunuzdan 40-50 ile biri girdiğini düşünsenize😬 Direk üstüme kafam yere vuracak düşünmek psikolojimi bozmaya başladı. Gün içinde kaç kere kafamda oynadı bı bilseniz takrar tekrar kazayı yaşıyorum

Hiçbir defteri ortasındayken çöpe atmayın, yazık oluyor...

Iyi geceler. 30 Ağustos Zafer Bayramı için bir hazırlık var mıdır? Hem forumdaş bisikletseverlerle de biraraya gelip tanışmak için guzel bir sebep olurdu 😊

Forumda soruyorlar gravel mi yol bisikleti mi diye?

Önce kullandığınız otomobile şöyle bir bakın.Crossover ya da Suv unuz mu var ve siz bunlarla sadece cadde mi geziyorsunuz? Ya da size arazi denince aklınıza kaldırıma çıkmak , pikniğe gidince birazcık toprakta sürmek mi geliyor.Muhtemelen siz gravel almak istiyorsunuz ama almayın.
Otomobilinizi satın alırken hiç kullanmayacağınız bir sürü donanımı olsun ileride belki kullanırım diye gereksiz donanım mı alıyorsunuz.Muhtemelen siz gravel almak istiyorsunuz ama almayın.

Forumda soruyorlar gravel mi yol bisikleti mi diye?

Önce kullandığınız otomobile şöyle bir bakın.Crossover ya da Suv unuz mu var ve siz bunlarla sadece cadde mi geziyorsunuz? Ya da size arazi denince aklınıza kaldırıma çıkmak , pikniğe gidince birazcık toprakta sürmek mi geliyor.Muhtemelen siz gravel almak istiyorsunuz ama almayın.
Otomobilinizi satın alırken hiç kullanmayacağınız bir sürü donanımı olsun ileride belki kullanırım diye gereksiz donanım mı alıyorsunuz.Muhtemelen siz gravel almak istiyorsunuz ama almayın.
SUV örneği yanlış olmuş ülkemizde SUV sadece yüksek diye kullanılıyor hanım ablalar boyu kısa ya yüksek gözüksün diye alıyorlar 😁

İdareten oldu ya ilk tecrübem. 😅

329529 dosyayı görüntüle

Cemal Cemal,
Bir filmde rahmetlik Tarık Akan ,eşeğe biniyordu; bilmem hatırlar mısın.Hatırlamasan da gözünde bir canlandır.:ssrtcbya:

O hesap sen de Hınzır'ın üstünde öyle mi görünüyorsun?Şimdi takmışsın zamazingoyu bir de üzerine mi yatacaksın?:ssrtcbya:

Cemal Cemal,
Bir filmde rahmetlik Tarık Akan ,eşeğe biniyordu; bilmem hatırlar mısın.Hatırlamasan da gözünde bir canlandır.:ssrtcbya:

O hesap sen de Hınzır'ın üstünde öyle mi görünüyorsun?Şimdi takmışsın zamazingoyu bir de üzerine mi yatacaksın?:ssrtcbya:
Zaten her gören bunun koltuğu neden bu kadar yukarıda diyor. Hee, yatıciyük. 😁
Hatta sabah depoya giderken yatarak gittik. Ancak bulunduğum aerobar denen zamazingo anca düzlüklerde iş görüyor sanırım.
Görseniz şimdi tam yaban domuzu oldu. Azı dişleri ağzından fırlamış gibi. 🤣

mahallede bisiklete binen bir genç var hani 50sinden sonra direksiyon öğrenen teyzeler koltuğu, direksiyonu hiç ayarlamadan yolu görebilmek için esas duruşta gibi araba kullanır ya aynı onları hatırlatıyor.

Hiçbir yakını niye uyarmıyor anlamadım.

Artık ben de forumda başlık açabilmek istiyorum. Ama pek mümkün görünmüyor daha ne kadar buraya bağımlı kalacağımı merak eriyorum. Çok kısıtlayıcı bir topluluk.

Artık ben de forumda başlık açabilmek istiyorum. Ama pek mümkün görünmüyor daha ne kadar buraya bağımlı kalacağımı merak eriyorum. Çok kısıtlayıcı bir topluluk.
Her yere başlık açamamakla alakalı mesaj atana kadar bi yere neyle ilgili başlık açmak istediğini yazsana arkadaşım. Daha 24 saat olmamış kayıt olalı daha ne kadar buraya bağımlı kalacağını merak ediyorsun, bu nası bi acelecilik yahu? Adam sana bi öğren önce forumu demiş, ona da laf ediyorsun. Söyle derdini, yoksa onunla ilgili başlık ben açacağım senin için söz.

Vakit kaybetmeden kısıtlama olmayan platformlara yönelin ozaman. Konu açıp işiniz görüldükten sonra yeniden forumu kullanacağınız da meçhul aceleciliğinize bakılırsa!

Vakit kaybetmeden kısıtlama olmayan platformlara yönelin ozaman. Konu açıp işiniz görüldükten sonra yeniden forumu kullanacağınız da meçhul aceleciliğinize bakılırsa!
Ben bu şekilde saygısız ve düşüncesizce boş konuşanların sorgusuz yasaklanmasını talep ediyorum.
...
Sayın @Semih Cavdar 'ın değil, yanlış anlaşılmasın. 😅

@Can Çelik
Amaniiiiinnn, kardeşim Can'ın başına bir şey gelmiş olmalı :krktm: Bir şey gelmiş olmasa @Semih Cavdar @Umur Bora @Cemal Ç. ten sonra mı konu açmaya gelen birine cevap yazardı, bir düşünün.İlk O'nu görürdük, adam bildiğin defansif orta saha. İlk O karşılıyor.
Sivrisinekler Can'ı yimiş, ellaham. :krktm:

Sana çok gizli bir bilgi vereceğim. Bu bilgiyi bu forum dışında bilen kimse yok Türkiye'de. Hazırsan veriyorum bilgiyi:

Bir şey sormak, diğer üyelerle etkileşimde bulunmak için başlık açmak zorunda değilsin.

Sana çok gizli bir bilgi vereceğim. Bu bilgiyi bu forum dışında bilen kimse yok Türkiye'de. Hazırsan veriyorum bilgiyi:

Bir şey sormak, diğer üyelerle etkileşimde bulunmak için başlık açmak zorunda değilsin.
images (2).jpeg

Adamcağız foruma girdi; ender gelişen Osasuna atağı gibi bir tanecik hücum yaptı, karşılayan defansa bakar mısın? Real Madrid'in geri 4 lüsü mübarek. :krktm:

Edit : Bakıyorum da Modric de gelmiş @Sadettin Z.:snzdglsn:

Geri