Scudo Sports

Şu an içinizden ne geçiyorsa yazın

Senin durumun iyi ise sorun yok, bisiklet toplanır, ayarlanır, hizalanır, sıfırlanır. Böyle bir çarpmada sana birşey olmadı ise şans bizden yana demektir.
Çok şükür ufak hasarlarla atlattım. Arkadaş sadece 5-10cm yarıldı dizi doku kaybı var iyileşmesi zaman alırmış.

Bisikleti toplamaya param yok şuan. Bir sonraki ay bakacağız. Benden 1 aylık ara maalesef.

Scudo
Çok şükür ufak hasarlarla atlattım. Arkadaş sadece 5-10cm yarıldı dizi doku kaybı var iyileşmesi zaman alırmış.

Bisikleti toplamaya param yok şuan. Bir sonraki ay bakacağız. Benden 1 aylık ara maalesef.
Tekrar çok geçmiş olsun 🙏

• Beğen
Tepkiler: brk34
Kaza geçirdim. Bisiklet durumu bu...

329481 dosyayı görüntüle329482 dosyayı görüntüle329483 dosyayı görüntüle
1) Arka lastiğim baya baya yarıldı. Kurtarılamaz

2) Ön jantım da ciddi çizikler ve hasar var. Akort ayarı aşırı derecede kaçtı l

3) Fren kollarımda ciddi çizikler var. İşlevini yerine getiriyor hala ama

4. Tam frenlerin çıkış noktası, adını bilmediğim yer iki tarafta da sola kıvrılmış baya baya. Normalde de kivrılıyor biliyorum ama hasarla kıvrıldığı için muhtemelen sorun çıkaracak

5) Yine gidonun sonundaki siyah plastik kısmın alt tarafında kırılan plastik parçalar var.

5) Gidon yamuldu o sorun değil halledilir.

Kadroda bir şey yok çok şükür. Ne kadar tutar yaptırmak sizce
Dostlar ilk fotografta jantın fren pabucuna sürten kısmı boyası aşınmış.

Bunu yaptirmasan sorun olur mu? Yeni jant gerekir mi ? Pabuç fren bisikletim

Dostlar ilk fotografta jantın fren pabucuna sürten kısmı boyası aşınmış.

Bunu yaptirmasan sorun olur mu? Yeni jant gerekir mi ? Pabuç fren bisikletim
Sadece boyası gitmiş ise bir sorun olmaz, bildiğim kadarı ile Vision'da zaten o boya zamanla gidiyor. Ama yüzeyde derin çizik yada çizikler ve çapaklanma varsa fren performansını etkileyeceğinden ileride sorun çıkartabilir.

• Beğen
Tepkiler: MakRo
Kaza geçirdim. Bisiklet durumu bu...

329481 dosyayı görüntüle329482 dosyayı görüntüle329483 dosyayı görüntüle
1) Arka lastiğim baya baya yarıldı. Kurtarılamaz

2) Ön jantım da ciddi çizikler ve hasar var. Akort ayarı aşırı derecede kaçtı l

3) Fren kollarımda ciddi çizikler var. İşlevini yerin
4. Tam frenlerin çıkış noktası, adını bilmediğim yer iki tarafta da sola kıvrılmış baya baya. Normalde de kivrılıyor biliyorum ama hasarla kıvrıldığı için muhtemelen sorun çıkaracak

5) Yine gidonun sonundaki siyah plastik kısmın alt tarafında kırılan plastik parçalar var.

5) Gidon yamuldu o sorun değil halledilir.

Kadroda bir şey yok çok şükür. Ne kadar tutar yaptırmak sizce
Geçmiş olsun, en kısa sürede toplarsınız umarım.

Çok geçmiş olsun. Bence bisikletin masraflarını arkadaşınız üstlensin, kazaya sebep olan o sonuçta.
Hocam bunu nasıl diyebilirim. Diyemem ki. Kendi karşılamak isterse hayır demem tabi ama gidip söyleyemem
Sadece boyası gitmiş ise bir sorun olmaz, bildiğim kadarı ile Vision'da zaten o boya zamanla gidiyor. Ama yüzeyde derin çizik yada çizikler ve çapaklanma varsa fren performansını etkileyeceğinden ileride sorun çıkartabilir.
Fotoğrafta göründüğü gibi. Akort ayarı kurtarır diye düşünüyorum.
Geçmiş olsun, en kısa sürede toplarsınız umarım.
Cok şükür bedenimde bir şey yok. 3 yara var sol omzunda, sol dizimde ve sol dirseğimde. Ağrıyan tek yer dizimin ustundeki kas. İncinme var

• Beğen
Tepkiler: TeslaciBey
Hocam bunu nasıl diyebilirim. Diyemem ki. Kendi karşılamak isterse hayır demem tabi ama gidip söyleyemem
Çok basit. Bir bisikletçiye gidip değişecek, onarılacak parçaların fiyatları ve işçilik bedeli için yazılı fiyat teklifi alın. Sonra da bu belgeyi arkadaşınızın önüne koyun. "Kazaya sen sebep oldun, bu masrafları karşılaman gerekiğini düşünüyorum" diye açık açık söyleyin.

Eğer gerçekten arkadaşlık hukukuna değer veren biri ise ikiletmeden masrafları üstlenecektir. Bunu yapmayı reddederse de arkadaşlığınızı sürdürmenin size bir faydası olmayacaktır.

Çok basit. Bir bisikletçiye gidip değişecek, onarılacak parçaların fiyatları ve işçilik bedeli için yazılı fiyat teklifi alın. Sonra da bu belgeyi arkadaşınızın önüne koyun. "Kazaya sen sebep oldun, bu masrafları karşılaman gerekiğini düşünüyorum" diye açık açık söyleyin.

Eğer gerçekten arkadaşlık hukukuna değer veren biri ise ikiletmeden masrafları üstlenecektir. Bunu yapmayı reddederse de arkadaşlığınızı sürdürmenin size bir faydası olmayacaktır.
Niyeti kötü değil adım gibi eminim, biraz olayın etkisinde suan darlamaya gerek yok. Sonrasını düşüncem

Az önce bomboş caddede bisikletimle 60-65 arası seyrettiğim esnada 20 metre falan ilerde sağına soluna bakmadan yola çıkmaya çalışan kadına şşştt uyarısı yapınca kısa bi çığlık attı kadın.

Bu hızlarda seyreden taşıtın ancak ses çıkaran motorlu bir taşıt olacağını düşünerek tuhaf karşıladı ve korktu.

“Karşıdan karşıya geçerken önce önce solu, sonra sağı, sonra tekrar solu dinleyeceksiniz” olarak anlamış galiba.

Son düzenleme:

geçmiş olsun

• Beğen
Tepkiler: brk34
Nefret ettim senli cümlelerden...

şu işler bitse de temmuzdaki gibi 4-5 gün kamplı bisiklet turu yapsam bu ay? ama işler bitmeyecek gibi görünüyor

Az önce bomboş caddede bisikletimle 60-65 arası seyrettiğim esnada 20 metre falan ilerde sağına soluna bakmadan yola çıkmaya çalışan kadına şşştt uyarısı yapınca kısa bi çığlık attı kadın.

Bu hızlarda seyreden taşıtın ancak ses çıkaran motorlu bir taşıt olacağını düşünerek tuhaf karşıladı ve korktu.

“Karşıdan karşıya geçerken önce önce solu, sonra sağı, sonra tekrar solu dinleyeceksiniz” olarak anlamış galiba.
Senin yalanını yesinler, biraz adam ol bombacı mülayim.

Şu adamı forum dan bi atsalarda, forum halkı bi rahat etse.

O kadının senden korkma sebebi akşam akşam adamın birinin aniden ''şşşştt'' demesi. Yoksa 60-65 km hız yapıyorum da uçan bisikletliyim de benden beklemezdi de ondan korktu diye düşünme; biraz adabı muaşeret öğren.Hiçbir kadına her ne şart altında olursa olsun ''şşştt'' denmez.Hele gece karanlığında hiç denmez.

• Beğen
Tepkiler: Kerem Atalar
O kadının senden korkma sebebi akşam akşam adamın birinin aniden ''şşşştt'' demesi. Yoksa 60-65 km hız yapıyorum da uçan bisikletliyim de benden beklemezdi de ondan korktu diye düşünme; biraz adabı muaşeret öğren.Hiçbir kadına her ne şart altında olursa olsun ''şşştt'' denmez.Hele gece karanlığında hiç denmez.
Kadin ''şşşştt''demesinden de korkmamistir, aceba neden korktu :kötü:
Ben biliyorum ama söylemem (💥💥) :koptum:

• Hahaha
Tepkiler: Can Çelik
Kadin ''şşşştt''demesinden de korkmamistir, aceba neden korktu :kötü:
Ben biliyorum ama söylemem (💥💥) :koptum:
Yav kadın anca ‘aman yarabbi nedir bu üstüme gelen ıslak şalvarlı yaman delikanlı’ diye korkmuştur korktuysa da, 60km/s hızla giden bir araç 20 metreyi 1,2 saniyede kat eder. Yani kadın korkup tepki veresiye kadar zaten kucak kucağa gelmeleri gerekirdi, hikaye doğru olsaydı :( Hep bunlar beynin ihtiyacı olan ATP’nin beyinden başka yerlerde tüketilmesinden kaynaklanıyor :(

Yav kadın anca ‘aman yarabbi nedir bu üstüme gelen ıslak şalvarlı yaman delikanlı’ diye korkmuştur korktuysa da, 60km/s hızla giden bir araç 20 metreyi 1,2 saniyede kat eder. Yani kadın korkup tepki veresiye kadar zaten kucak kucağa gelmeleri gerekirdi, hikaye doğru olsaydı :( Hep bunlar beynin ihtiyacı olan ATP’nin beyinden başka yerlerde tüketilmesinden kaynaklanıyor :(
Bütün bunlar değerlendirildiğinde akıllara şu soru geliyor:

images.jpeg

Malum zat neden böyle s. s. işlerle uğraşmaktadır?

Geri