kelencia
Üye
- Tepki
- 1
- İsim
- Cem
- Başlangıç
- 2019—20
- Bisiklet
- Diğer
- Bisiklet türü
- Diğer
Böyle şeyler aramıza halkın da edinebileceği seviyeye indiğince çok fantastik hikayeler duyacağız gibi geliyor. Her yeri sarı ledli, bol kromajlı alev desenli ve kızınca darari darari diye bağırması için modifiye edilmiş siber-hanımlar, estetik terörü olacak şekilde orası burası gerçeklikten aşırı derecede gerçeklikten uzak şekilde silikonlanmış ördek dudaklı siber-hanımlarŞimdiden para biriktiriyorum, bir sarışın, bir kumral, bir de kızıl alacağım. Umarım o güne kadar yasal bir engel çıkarmaz AKP doğum oranları düştü falan diyerek.
edit bir tane alıp iki tane de farklı renk peruk alsam daha mantıklı galiba çünkü baya pahalı olsa gerek.
90'larda bir ara ortaklık çok karışmıştı hatırlıyor musunuz? ilk olay 95'te ABD'de oldu kadının biri eşinin penisini yatakta kesti sonra Türkiye'de bu furyaya dönüştü 3 ayda bir birinin kuşu partneri tarafından uçuruluyordu. Ben de 15-18 yaş aralığındayım 10 yaşında bir kez kesilmişsin zaten şimdi bir daha mı başımıza gelme ihtimali var bunun diye kara kara düşünmeye başlamıştım. Honda o dönemde robot teknolojisinde bir atılım yaptı takla falan atıyordu herhalde birkaç yıla bunun dişi versiyonunu yaparlar dedim 25 sene gecikti namussuzlar.Böyle şeyler aramıza halkın da edinebileceği seviyeye indiğince çok fantastik hikayeler duyacağız gibi geliyor. Her yeri sarı ledli, bol kromajlı alev desenli ve kızınca darari darari diye bağırması için modifiye edilmiş siber-hanımlar, estetik terörü olacak şekilde orası burası gerçeklikten aşırı derecede gerçeklikten uzak şekilde silikonlanmış ördek dudaklı siber-hanımlar
"Siber-hanımını overclocklayan adam feci şekilde yanarak can verdi!"
"Eşi hacklendi hayatı başına yıkıldı"
"Bizim siber-hanıma siberhanimlarmodapktorrentten asya_mutfağı_mod_D_CRACK.apk indirip kurdum, şimdi bütün yemekleri istisnasız soyalı wasabili yapıyor çözemiyorum"
"siber-hanımını hacklenince dolandırıldı"
Daha duyulabilecek farklı şeyler var da yazmayayım yakışık kaçmaz![]()
acemiler için çok tehlikeli bir yöntem, 50 kilometre hızın üzerindeki olası bir kötü senaryo felaket olabilir.
90'larda bir ara ortaklık çok karışmıştı hatırlıyor musunuz? ilk olay 95'te ABD'de oldu kadının biri eşinin penisini yatakta kesti sonra Türkiye'de bu furyaya dönüştü 3 ayda bir birinin kuşu partneri tarafından uçuruluyordu. Ben de 15-18 yaş aralığındayım 10 yaşında bir kez kesilmişsin zaten şimdi bir daha mı başımıza gelme ihtimali var bunun diye kara kara düşünmeye başlamıştım. Honda o dönemde robot teknolojisinde bir atılım yaptı takla falan atıyordu herhalde birkaç yıla bunun dişi versiyonunu yaparlar dedim 25 sene gecikti namussuzlar.
Bu 90'lardaki penis kesme o kadar yaygındı ki aynı bugünkü kadına şiddet furyası gibiydi. Hatta Leman bir karikatür yayınlamıştı aynı mahallede iki erkeğin penisi aynı akşam kesiliyor bunlar penisi alıp hastaneye koşarken sokak köşesinde çarpışıp kuşları karıştırıyorlar panikten, ameliyat sonrası fark ediyorlar. karıştığını. Martı yerine serçe dikilen ben martımı geri istiyorum diye yakınıyor, öteki yatakta serçedem martıya terfi edenin karısı canım sakın ha geri verme diyor adam da hiç verir miyim diyordu.
Bu Sagan yöntemi değil miydi? Bir yerde öyle gördüm diye hatırlıyorum. Hınzır ile bu yöntemi kullanamıyorum, zira gövde zaten minivélo olduğundan dengesiz durmak gerekiyor.
Saçma sapan açılan konular kadar ya da "konu nasıl açıyoruz" diye yazılan iletiler kadar, hatta konu açabilme seviyesine çıkmak için yazılan boş iletiler kadar değildir sanırım.500 küsur sayfa cevap kaç MB yer kapladı aceb
Komoot varÜcretsiz GPX çıktısı alabileceğim bir rota planlayıcısı var mıdır ?
Evet UCI 2021 yılında Supertuck posizyonunun denge ve kontrolü azaltığını, bundan dolayı yarışçı ve olası çevresindeki diğer yarışçıları kaza yaptırma potensiyeli olduğu için yasakladıChris Froome'un meşhur Peyrosourde inişi.Youtube'da bulabilirsin.
Pedal çevrilmez ise tekniğin adı ''Matej Mohariç Tekniği''
UCI yasakladı değil mi? @Semih Cavdar
Hayırlı uğurlu olsun, kazasız belasız güzel günlerde kullanmanı dilerim.Maşallah,çok da güzel🧿Yeni bisikletim. İlk sizinle paylaşmak istedim.
Cok teşekkürler hocamHayırlı uğurlu olsun, kazasız belasız güzel günlerde kullanmanı dilerim.Maşallah,çok da güzel🧿
----------------------------------------------------------------
Yine dayanamamışsın(alış veriş) bu arada
Takılıyorum, kızma yahu![]()
Fotoğrafları saymazsak, sadece metin 1 MB bile değildir. 20 yıllık forumun bütün metin içeriği bile 1 MB etmeyebilir. @Mehmet Altuğ bilir bu işleri.500 küsur sayfa cevap kaç MB yer kapladı aceb
Sadece Kedi Hamlet 2 okka gelir. Kedi Hamlet buradaysa forum nerede, forum buradaysa kedi nerede?Fotoğrafları saymazsak, sadece metin 1 MB bile değildir. 20 yıllık forumun bütün metin içeriği bile 1 MB etmeyebilir. @Mehmet Altuğ bilir bu işleri.
Çok geçmiş olsun, sen düştün biri vurmadı sanırım, değil mi?Kaza geçirdim. Bisiklet durumu bu...
329481 dosyayı görüntüle329482 dosyayı görüntüle329483 dosyayı görüntüle
1) Arka lastiğim baya baya yarıldı. Kurtarılamaz
2) Ön jantım da ciddi çizikler ve hasar var. Akort ayarı aşırı derecede kaçtı l
3) Fren kollarımda ciddi çizikler var. İşlevini yerine getiriyor hala ama
4. Tam frenlerin çıkış noktası, adını bilmediğim yer iki tarafta da sola kıvrılmış baya baya. Normalde de kivrılıyor biliyorum ama hasarla kıvrıldığı için muhtemelen sorun çıkaracak
5) Yine gidonun sonundaki siyah plastik kısmın alt tarafında kırılan plastik parçalar var.
5) Gidon yamuldu o sorun değil halledilir.
Kadroda bir şey yok çok şükür. Ne kadar tutar yaptırmak sizce
Arkadaş arkadan çok hızlı vurdu.Çok geçmiş olsun, sen düştün biri vurmadı sanırım, değil mi?