Scudo Sports

Şu an içinizden ne geçiyorsa yazın

Scudo
Şimdiden para biriktiriyorum, bir sarışın, bir kumral, bir de kızıl alacağım. Umarım o güne kadar yasal bir engel çıkarmaz AKP doğum oranları düştü falan diyerek.

edit bir tane alıp iki tane de farklı renk peruk alsam daha mantıklı galiba çünkü baya pahalı olsa gerek.

• Hahaha
Tepkiler: MakRo
Az önce Hınzır için aerobar aldım. Pazar günü gelecekmiş. Belki Karakaçan'da da kullanırım. 😅
Yorumlara, puanlamaya baktım, orta seviye bir şey gibi ama umarım f/f ürünüdür. 😌

(link)

Son düzenleme:
  • İnanılmaz
Tepkiler: hamlet2006
Az önce Hınzır için aerobar aldım. Pazar günü gelecekmiş. Belki Karakaçan'da da kullanırım. 😅
Yorumlara, puanlamaya baktım, orta seviye bir şey gibi ama umarım f/f ürünüdür. 😌

(link)
Yakında minnak bisikletine bi şeyler ekleye ekleye fezatronik bişeye çevireceksin ya dur bakalım.
Her yerine neon lamba ekle de bari UFO sansınlar. :ssrtcbya:

iyi de bu fiyatlar ucuz değil ki, hatta Türkiye'den daha pahalı. Yediği de bir şey olsa kalamar dışındakiler hepsi aparatif.
Herkes uygun fiyat motivasyonuyla gitmiyor ki oraya. İnsanca muamele görmek, saygılı ve güleryüzlü hizmet almak, enayi yerine konmamak da istiyor insanlar.

Yunanistan'a tatile giden tüm tanıdıklarım aynı şeyi söyledi: Yerel esnaf saygılı, güleryüzlü, nazik; işyerleri tertipli ve temiz. Fiyatlar belli, kötü sürprizlere yer yok. Ve her adımda "Acaba şimdi kim nasıl bir kazık sokacak?" korkusu yaşamadan tatilinizi geçiriyorsunuz.

Herkes uygun fiyat motivasyonuyla gitmiyor ki oraya. İnsanca muamele görmek, saygılı ve güleryüzlü hizmet almak, enayi yerine konmamak da istiyor insanlar.

Yunanistan'a tatile giden tüm tanıdıklarım aynı şeyi söyledi: Yerel esnaf saygılı, güleryüzlü, nazik; işyerleri tertipli ve temiz. Fiyatlar belli, kötü sürprizlere yer yok. Ve her adımda "Acaba şimdi kim nasıl bir kazık sokacak?" korkusu yaşamadan tatilinizi geçiriyorsunuz.
ek olarak Istanbulda iyi yerlerde ve Bodrum Çeşme Antaya gibi tatil yerlerinde bu fiyatlara yiyemezsiniz. Şezlonga ayrı para, valeye ayrı, kuvere ayrı para üzerine bir de bahşiş bekliyor bizimkiler. Bir de bizde asıl parayı içki tutar balık restoranında direk 2ye katlanıyor hesap.

yanlış biliyorsunuz, bizdeki esnaf ta genel olarak gayet saygılı.

tabi türk değilseniz. dünyanın neresinde türk istemiyoruz diyen esnaf gördünüz?

tr eskiden ucuzdu, ülkemizde turizmin fiyat olarak da bir mantığı kalmadı.

Bu arada belli ülkeler harici turizm esnafı aşağı yukarı aynı, ülkemize özel bir durum değil. sadece bizimkiler biraz daha paragöz.

Söyleyecek bir şey yok esnafa, yazık.
sadece türkiye de doğal güzellikler yok, tr den sonra başka yerleri de görmek lazım.

yanlış biliyorsunuz, bizdeki esnaf ta genel olarak gayet saygılı.

tabi türk değilseniz. dünyanın neresinde türk istemiyoruz diyen esnaf gördünüz?
Burada söylenmek isteneni inceleyelim;

"Türk değilseniz bizdeki esnaf da gayet saygılı" deniyor. Yani "bizim esnaf sadece ecnebi müşterilere saygılı" deniyor. Sonrasındaki cümle ise şu:

"dünyanın neresinde türk istemiyoruz diyen esnaf gördünüz?".

Benim söylediğim şey ise şu: SEN NE ANLATMAYA ÇALIŞIYON BİLADER?

Yakında minnak bisikletine bi şeyler ekleye ekleye fezatronik bişeye çevireceksin ya dur bakalım.
Her yerine neon lamba ekle de bari UFO sansınlar. :ssrtcbya:
Noel zamanı aklıma gelmedi değil. Arkaya taktığım römorka ışıklandırma yapıp çocuklara hediye götürecektim. Sonradan "sen noele mi inanıyon lan" dedi birimiz. Ufak bir itiş kakış vaz geçtik. 😁

Noel zamanı aklıma gelmedi değil. Arkaya taktığım römorka ışıklandırma yapıp çocuklara hediye götürecektim. Sonradan "sen noele mi inanıyon lan" dedi birimiz. Ufak bir itiş kakış vaz geçtik. 😁
Dedim beni Cemal alıntıladığına göre "Hınzır'a kaçak kat çıktım abi" diyeceksin sandım.
Yakında senin Hınzır şuna benzer, demedi deme :snzdglsn:
5523890553_542d4d8617_c.jpg

Dedim beni Cemal alıntıladığına göre "Hınzır'a kaçak kat çıktım abi" diyeceksin sandım.
Yakında senin Hınzır şuna benzer, demedi deme :snzdglsn:
329454 dosyayı görüntüle
Yok yok, yukarılarda rüzgara daha çok maruz kalıyorsun.
Bugün çocuklarla görüşmeye giderken yolum hayli in çıklıydı. İnerken sizin fısfısçının yöntemini kullandımda çok zevkli, çok dengeli oluyor yahu. 😆

Yok yok, yukarılarda rüzgara daha çok maruz kalıyorsun.
Bugün çocuklarla görüşmeye giderken yolum hayli in çıklıydı. İnerken sizin fısfısçının yöntemini kullandımda çok zevkli, çok dengeli oluyor yahu. 😆
Nasil bı yöntem bu

• Beğen
Tepkiler: Cemal Ç.
Şimdiden para biriktiriyorum, bir sarışın, bir kumral, bir de kızıl alacağım. Umarım o güne kadar yasal bir engel çıkarmaz AKP doğum oranları düştü falan diyerek.

edit bir tane alıp iki tane de farklı renk peruk alsam daha mantıklı galiba çünkü baya pahalı olsa gerek.

Videodaki bacının boyun eklemelerinde kireçlenme var sanki, acele etmemek lazım.

Videodaki bacının boyun eklemelerinde kireçlenme var sanki, acele etmemek lazım.
ben Shimano yağ alır her kullanımdan sonra yağlarım onu açılır kireci, romatizması kalmaz.

ben Shimano yağ alır her kullanımdan sonra yağlarım onu açılır kireci, romatizması kalmaz.
Yazılımı düzenlesinler, yağ kolay iş. Kolu bacağı kaptırırsın hafazanallah

Yazılımı düzenlesinler, yağ kolay iş. Kolu bacağı kaptırırsın hafazanallah
robot bu yahu ben bunu binmek için aldıysam aman aklım bisiklete gitti yani kullanmak için aldıysam sağlamlık testlerinden geçmiş olmalı tepe tepe kullanabilmeliyim.

Başım ağrıyor bugün muayyen günüm oramı tutma buramı sıkma diyecekse zaten bedava canlısı var bunun.

Chris Froome'un meşhur Peyrosourde inişi.Youtube'da bulabilirsin.

Pedal çevrilmez ise tekniğin adı ''Matej Mohariç Tekniği''

UCI yasakladı değil mi? @Semih Cavdar
Link atma imkanınız var mı bulamadım çok içinde kalır merak ettim şimdi

Geri