Scudo Sports

Şu an içinizden ne geçiyorsa yazın

329387 dosyayı görüntüle

Gazze'nin son durumu... İsrail önce bombardıman, sonra da enkaz kaldırma bahanesiyle dümdüz etmiş Gazze'yi...

Tüm bu yaşananlara sebep olan, destek olan, sessiz kalan, karşı çıkıyormuş gibi görünüp de el altından İsrail'in savaş makinesine yakıt taşıyan herkesin Allah bin belasını versin.
Abi zannediyorum fotoğraf Gazze’den değil Cibaliye’den. Bir de, önce sonra fotoğraflarına falan bakınca önceden de en azından bir Gaziosmanpaşa falan gibi bi yer bile değilmiş diye gördüm. Hatay’daki yıkımın (abartılmamış manipüle edilmemiş olmasına rağmen) yerel medyada bu kadar yer etmemiş olması da ayrı bir utanç kanımca.

Scudo
329387 dosyayı görüntüle

Gazze'nin son durumu... İsrail önce bombardıman, sonra da enkaz kaldırma bahanesiyle dümdüz etmiş Gazze'yi...

Tüm bu yaşananlara sebep olan, destek olan, sessiz kalan, karşı çıkıyormuş gibi görünüp de el altından İsrail'in savaş makinesine yakıt taşıyan herkesin Allah bin belasını versin.
Bildiğim kadarı ile bu yardım götürdükten sonra İspanyolların havadan aldıkları görüntüler, onlardan başka konuyla ilgilenen de yok sanırım.

Bildiğim kadarı ile bu yardım götürdükten sonra İspanyolların havadan aldıkları görüntüler, onlardan başka konuyla ilgilenen de yok sanırım.
Ürdün ordusuna ait bir nakliye uçağıyla Gazze'ye havadan yardım kolileri atılması sırasında The Guardian muhabirlerinin çektiği fotoğraflardan bir tanesi. Makalenin tamamını okumak isteyenler için:

(link)

Ürdün ordusuna ait bir nakliye uçağıyla Gazze'ye havadan yardım kolileri atılması sırasında The Guardian muhabirlerinin çektiği fotoğraflardan bir tanesi. Makalenin tamamını okumak isteyenler için:

(link)
Harika fotoğraflar bakayım buna eyvallah

Allah bin belasını versin.
Amin hocam. bizimkiler imzalamadı bogota bildirgesini, yaptırım uygulamak istemediler. bahane de neymiş? vay efendim zaten yaptırım uyguluyoruz ne gerek varmış şimdi buna?

Eee sen Müslüman değil miydin? gazze bombalanırken nasıl izin veriyorsun gemiciklerin ticarete devam etmesine?

Din elden gidiyor gidiyor diye halkı korkutanlarla utanmadan ticarete devam edenler aynı kişiler. zor değildi bildirgeyi imzalayıp gazzeli kardeşlerimize sahip çıkmak. en azından bir samimiyet görürdük, boş laf işte.

Amin hocam. bizimkiler imzalamadı bogota bildirgesini, yaptırım uygulamak istemediler. bahane de neymiş? vay efendim zaten yaptırım uyguluyoruz ne gerek varmış şimdi buna?

Eee sen Müslüman değil miydin? gazze bombalanırken nasıl izin veriyorsun gemiciklerin ticarete devam etmesine?

Din elden gidiyor gidiyor diye halkı korkutanlarla utanmadan ticarete devam edenler aynı kişiler. zor değildi bildirgeyi imzalayıp gazzeli kardeşlerimize sahip çıkmak. en azından bir samimiyet görürdük, boş laf işte.
Siyonizm, hıristiyanlıkta evangelizm ile vücut bulmakta. Muhtemelen İslam içinde de siyonist müslümanlar var. Anladığım kadarıyla da epey kilit noktadalar.

329387 dosyayı görüntüle

sen dileyene kadar Allah neredeydi? Allah böyle dilemese böyle olur muydu, o istemeden yaprak bile kımıldamaz derler.
diğer araçlar kırmızıda duruyor bu sürücü bırak durmayı yavaşlamıyor bile. ehliyeti Facebook'tan sipariş vermiş olabilir.

bisikletli şahıs da bir kez başını çevirip üstüne süren var mı diye bakmıyor aynı annem kendine yeşil yanınca önüne bakar yürür hatta yanında biri varsa lafa tutar.

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: firestone
İngilizcesini oflaya puflaya geçtiğim sınavlarımın avrupanın tüüüm ülkelerinde karşılığı olmasına rağmen canım ülkem diyor ki,

yooook güsselim öyle 3 kuruşa 5 köfte, sınav başına tekrar para vereceğyn, geçemedikçe sana kastıracağım veeee en güzeli bir de ingiliççe yeterlilik yapacağım!

La olum ben bunun ingilizcesinden zaten
geçtim diyorum,

aferin, o zaman gel bide burdan bi dat bakem diyor.

13 modül 1000 er sayfa ortalama. En salakçasının daha salakçası da terimler yine İngilizce 🤦‍♂️ ama bir dayı oturmuş bir organının keyfine göre türkçeleştirmiş bunu da ezberle yiğenim demiş,

Sıtkını sıyırdığımın işleri beeee,

• Üzgün
Tepkiler: Kerem Atalar
Eski tat yok.

• Üzgün
Tepkiler: Can Çelik
sen dileyene kadar Allah neredeydi? Allah böyle dilemese böyle olur muydu, o istemeden yaprak bile kımıldamaz derler.
Sen sevmiyosun ama varlığına inanıyosun. Küslüğü bırakırsan böyle şeyler yapmayacakmış. Bi düşün bence.

Dün bugün olsaydı, yarın bugün olurdu. Ben de 100 kg olurdum, 101 kg değil. Söylemesi ayıp 2 yarım köfte yemiştim ve yanında da 2 bardak ayran içmiştim
Dün bugün olsaydı, bugün de 2 bira içerdim. Ama gece sıcaktan uyuyamadım, uykulu kafayla da bira keyfi olmuyor. Yarın, dünkü gibi enerjik olmam dileğiyle.

• Beğen
Tepkiler: Umur Bora
Dün bugün gibi değildi, ben de dünkü gibi değilim...
Dün dündür, bugün bugündür...

Dünün güneşiyle bugünün çamaşırları kurutulmaz...

Yollar yürümekle aşınmaz...

Demokrasilerde çareler tükenmez...

Türkiye'de mazot vardı da biz mi içtik?

Genelevleri kapatalım da halk bizi mi sevsin?

R.I.P. Çoban Sülü

Sen sevmiyosun ama varlığına inanıyosun. Küslüğü bırakırsan böyle şeyler yapmayacakmış. Bi düşün bence.
bugün Gazze'nin tamamını işgal kararı aldı İsrail, Müslüman'a acımayanla benim ne işim olur?

bugün Gazze'nin tamamını işgal kararı aldı İsrail, Müslüman'a acımayanla benim ne işim olur?
Yani halen aynı düşünüyosun? "Bizi yaratmış ama, kötü huylu, vurdumduymaz bir tanrı bu. Küsüm ona" diyosun? Çok iyi kafa valla.

Geri