Scudo Sports

Şu an içinizden ne geçiyorsa yazın

O kadarını bilmiyorum sadece soğutma sistemlerinin temel prensiplerini biliyorum. Ama kesin bildiğim bir buzdolabı karlanma yapmaya başlarsa büyük ihtimal gazı azalmıştır :) Klima da çalışıyor fakat eskisi kadar soğutamıyorsa, gazı azalmıştır.

R32 daha çok ev tipi klimalarda kullanılıyor, yanıcı özelliği varmış. Araba gibi dar alanda çalışan klimalara uygun olmayabilir. Arabalarda sanayide mavi tüp olarak bilinen R134a kullanımı yaygın. (r32 de mavi tüp)

Bu aralar ben de aynı durumdayım, yağ değişimi zamanı geldi ve geçti bile.

Geçen sene muayeneden önce arabanın 1-2 eksiği vardı. Yolcu kapı kilidi bozuktu, sürücü camı düğmesi bozuktu, vs. Parçaları sipariş ettim, açtım youtube videolarını kendim değiştirdim. Kapı döşemesini sökmek gerçekten de çok zahmetli, cam motoru tamiri tahmin edebiliyorum.
ben yağ ve hava filtresini 2 yılda bir değiştiriyordum geçtiğimiz ay değiştirince baktım ki hem yağ tertemiz hem de hava filtresi en azından hava filtresini degistirmeyebilirdim. İstanbul'da alış verişe gidiyordum 2 haftada bir burada kapının önünde market var diğer her yere de bisiklet ile gidiyorum ama kapının önünde araba olması da şart annem minibüse binemez bacaklarından dolayı onu hastaneye götürüyorum.

yağ filtre değişimine 1950 vermiştim. yattığı yerden inanılmaz masraflı otomobil en azından şu muayene 3-5 yılda bir olsaymış ticari araçları yılda bir yapıyorlar yine de çok sayıda aracın freni patlıyor.

edit Belki kilometre usulü olsa daha mantıklı olur yani 10 bin kilometrede bir tekrarlansa

Scudo
Gece gece reklamı önüme düştü. Bir koşucu bundan takıyor kendine. Kafasından aşağı doğru taktı. Biraz elastik ve gözenekli kısımları var. Belinden de sıkılaştırdı. Öndeki göze telefon, kart, para vs. koydu. Sırtında kalan kısımda da bir göz var ve oraya da minik su şişesi soktu. Önden omuzlara çıkan 2 kısımda 2 minik göz var. Birine kulaklık kutusu ya da atıştırmalık soktu, diğerine anahtarlıklarını...
Serin havalarda bisiklette de iş görür sanki?

1752274973356.png

Gece gece reklamı önüme düştü. Bir koşucu bundan takıyor kendine. Kafasından aşağı doğru taktı. Biraz elastik ve gözenekli kısımları var. Belinden de sıkılaştırdı. Öndeki göze telefon, kart, para vs. koydu. Sırtında kalan kısımda da bir göz var ve oraya da minik su şişesi soktu. Önden omuzlara çıkan 2 kısımda 2 minik göz var. Birine kulaklık kutusu ya da atıştırmalık soktu, diğerine anahtarlıklarını...

328658 dosyayı görüntüle
Askerde kışın tek tip kıyafet gerektirmeyen durumlarda sürekli hücum yeleği ile gezerdim, o geldi aklıma. 😌

• Beğen
Tepkiler: suyunsesi

328658 dosyayı görüntüle
Bu yıl dechatlon sırt çantasıyla sürmeye başladım çok büyük rahatlıkmış. Su torbası için yalıtım çantası aldım yanına bir soğutucu jel atıyorum 4-5 saat buz gibi su içiyorum. Tabi bizim sürüşler performans sürüşü olmadığı için ağırlık çok dert değil. DEN01369.jpg

Dosyalar

• 17522931234912595110397094782903.jpg
    17522931234912595110397094782903.jpg
    209,2 KB · Okunma: 18
Bununla attığın sabah türünün ceryanlıda bir karşılığı yok maalesef😁😁 ( moladayım )
sizi gidi asvaltçılar sizi gelin bakalım Çanakkalenin köy yollarına orman içlerine bakalım medet ya ceryanlı diyor musunuz demiyor musunuz :) Eyyy ceryanlı lobisi Tatsubi kardeşlerim uyanın da desteğe gelin tenhada sıkıştırıldım :) :) :)

Bianchi Discovery HD 28 Jant Erkek Şehir Bisikleti bu bisikleti tecrübe eden varmı nasıldır 2.el almayı düşünüyom temiz buldum arkaya cocuk koltuğu takıp cocugu gezdirmek istiyom

sizi gidi asvaltçılar sizi gelin bakalım Çanakkalenin köy yollarına orman içlerine bakalım medet ya ceryanlı diyor musunuz demiyor musunuz :) Eyyy ceryanlı lobisi Tatsubi kardeşlerim uyanın da desteğe gelin tenhada sıkıştırıldım :) :) :)
Eeeeyyy sizi gidi tatsubiler. Yol bisikleti kullanıyoruz diye mazimizi unutmayız. Görsel özlem içerir...🥹
20210109_123551.jpg
Aaahh 540 ah. 😌

@suyunsesi günaydın. fikir güzel ama alternatifi daha iyi. bahsettiğiniz ürünlerin hepsi klasik bir bisiklet formasına sığıyor ve sırtta olması ağırlığın ilerleyen zamanlarda dengesini koruyabiliyor. ama bahsedilen üründe ağırlığı öne koyunca 1 kilo dahi haddinden daha ağırmış gibi hissedilmeye başlanır.

• Beğen
Lgs tarihi rekorla açıklandı. 729 kişi tulum çıkarmış maşallah. Diyarbakır'da bir okulda 50nin üzerinde tam puan alan var. Maşallah maşallah. Bu çocuklar iyi liselere gidecek inşallah. Oradaki öğretmenler devşirme değilse, bu bebelere iyi dersler verir umarım.

@Cemal Ç. abi sende 2 bisiklet vardı dimi? biri hınzır diğerinide rica etsem munzur diye adlandırabilir miyiz? :D

Ben manisadan menemene gittim şuan çay içiyorum birazdan döneceğim.

Dikkat edin köyde köpekler kapmasin🤣🤣🤣

Bununla attığın sabah türünün ceryanlıda bir karşılığı yok maalesef😁😁 ( moladayım )
elektrikli bisiklet illaki daima elektrikli olacak diye bir kural yok, sıfır motor desteğine alınınca klasik bisikletten tek farkı motor ve pilin sebep olduğu ağırlık oluyor.

Ayrıca elektrikli yol bisikleti de var hepsi kalın teker veya şehir değil. klima, air fry, radyo, televizyon, uydu anteni bağlayabilmek de büyük avantaj maharetli bir tesisatçı bulsam ben jakuzi taktıracağım.

edit yalnız acaba yönetmelikler yolda giderken arkada jakuzinin içinde birinin olmasına izin verir mi burası ABD değil sonuçta.

Askerde kışın tek tip kıyafet gerektirmeyen durumlarda sürekli hücum yeleği ile gezerdim, o geldi aklıma. 😌
Hacı, seviyon böyle şeyleri. Hacı kafilesinden aldığın bir de çantan vardı değil mi? Onsuz da olamıyordun
15950442783152368555324571256573.jpg

• Beğen
İçimden denize masa kurmak geçiyor. Bu hayalimi gerçekleştirmeden ölmek istemiyorum.

images
bunun dere, çay veya nehir versiyonunu da ben istiyorum. geçen sene yürüyüş yaptığımız bölgede akan bir dere içine masa kurmuşlar okey oynuyorlar. Bir tane rakı açmışlar suyu da akan dereye bardağı daldırma usulü yapıp yayılıyorlardı biz de deli gibi zirve yapacağız diye haldır huldur yürüyorduk. İçimde heves olarak kaldı. Sıcak mevsimlerde azalan su seviyesi, ormana giriş yasağı vs derken hayal olarak kaldı.

328658 dosyayı görüntüle
Arada bunlar benim de önüme çıkıyor son izlediğim bir kaç gravel yarışında büyük çoğunluk sırtına waterbag takıp kullanıyordu. Aynı sizdeki örnekteki gibi daha file yapısındaydı. Çanta temas yüzeyinden dolayı genelde terleme ile sonuçlanıyor. Bizim trekking grubundaki koşanlarda benzeri tipte bir yelek gördüm onlarda 2 tane öne suluk koyup cüzdan telefon vs koyuyor onlardakinde de waterbag için yer yok. Hatta kullandıkları suluklar da böyle tpu diye geçen malzemeden su yokken büzüşüp cep boyutuna geliyor. Hatta bir tanesinde de doğrudan formasının üzerinde cep gördüm oraya koyuyorlardı su torbasını (waterbag)
(link)

Bu modelde su güneş gördükçe ısınır diye düşünüyorum, tül, file mesh tarzında bir yapı var.

Çantaya göre rahat olacaktır ama ne kadar? Uzun yaz sürüşlerinde yada bisiklet turlarında mantıklı olacağını düşünüyorum.

Geçenlerde küçük bir mekanda oturdum yemek yiyorum, kapının ön tarafında 40 - 45 yaşlarında ablanın bir tanesi zar zor nefes alıyor.

Etrafında 2 tane genç su vs uzatmaya çalışıyor. hemen koştum yanına iyi olup olmadığı vs sordum. iyiyim vs diyor fakat ayakta duramıyor. sandalye vs bir şekilde hallettik.

restoranın personeli imiş abla.

afederseniz kadın dışarıda ayakta duramıyor, neredeyse bayılacak ve içerideki köpeklerin bir tanesi yardım etmiyor gözlerinin önündeki insana.

Bu durum dikkatimi çekince biraz sıkıştırdım ablayı ne oldu vs diye. en son sinirimden oldu vs diye, halbuki.aynı abla ben içerideki normal bir şekilde çalışıyordu.

Hangi adi, hangi şeref yoksunu kadına ne dediyse 40 - 45 yaşındaki kadını birkaç dakikada sinirden ağlayacak konuma getirmiş, ulan nefes alamıyor kadın. biriniz bir su uzatın.

demek ki müşteriler yardıma koşmasa düşüp kalacak, insan la insan. artık mobing mi yapıyorlar ne yapıyorlar bilmiyorum, abla dışarıda zar zor nefes alırken memnuniyetsiz bir şekilde bön bön bakıyordu 2 tane adi ki muhtemelen orayı işleten tiplerdi.

Geri