Scudo Sports

Şu an içinizden ne geçiyorsa yazın

"Mahşerde mi bîçârelerin, yoksa felâhı!" der Mehmet Akif.

Böyle yaparak İsa abinin reklamını yapmış oluyorsun.
O kadar cumhurbaşkanı adaylığı için destek atın diye dil döktüğümde bana destek olmamıştın. (Ağır sitem içerir) Halbuysam kabinem için tüm canlılar için yaşanabilir bir ülke için Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ve Halkla ilişkiler ve Medya Cb Başdanışmanı olman için sana teklif götürecektim.

Yeri gelmişken olası kabinemdeki diğer bakanlıklar için adaylarım
Ticaret Bakanı @trainspotting35
Sanayi Bakanı @Can Çelik
Sağlık Bakanı @mcanerg
Dışişleri Bakanı @Cemal Ç.
Spor ve Gençlik Bakanı @M.İhsan
Ulaştırma Bakanı @P1n0ky0
Milli Savunma Bakanı @Atasoy
Bilişim ve Teknoloji Bakanı @MakRo
İçişleri Bakanı @Sadettin Z.
Turizm Bakanı @MUSA Ç.
Başdanışmanım @makaram

Herkese bir yer buldum @ali_ihsan21 bi sana yer bulamadım. Diyanet İşlerini sana versem nolur acaba. Kurda kuzumu olur bilemedim. :ssrtcbya: Erbaş tan 1000 kat iyi olur aslında.
Boş kadro yok mu abi ya?

Scudo
Puaaahahaha. 😆
20231003_042527.jpg
...
Hınzır'a yeni güncelleme geliyor. Daha dik yokuşları da BİRAZ daha rahat çıkarız artık.
Screenshot_20250613_185759_Samsung Internet.jpg
Burada çok yok ama ölmez sağsalim gelirsek Türkiye'de %30'lara kadar göreceğiz.
Mazoşistlik bunu gerektirir. 😁

"Mahşerde mi bîçârelerin, yoksa felâhı!" der Mehmet Akif.

Böyle yaparak İsa abinin reklamını yapmış oluyorsun.
O kadar cumhurbaşkanı adaylığı için destek atın diye dil döktüğümde bana destek olmamıştın. (Ağır sitem içerir) Halbuysam kabinem için tüm canlılar için yaşanabilir bir ülke için Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ve Halkla ilişkiler ve Medya Cb Başdanışmanı olman için sana teklif götürecektim.

Yeri gelmişken olası kabinemdeki diğer bakanlıklar için adaylarım
Ticaret Bakanı @trainspotting35
Sanayi Bakanı @Can Çelik
Sağlık Bakanı @mcanerg
Spor ve Gençlik Bakanı @M.İhsan
Ulaştırma Bakanı @P1n0ky0
Milli Savunma Bakanı @Atasoy
Bilişim ve Teknoloji Bakanı @MakRo
İçişleri Bakanı @Sadettin Z.
Turizm Bakanı @MUSA Ç.
Başdanışmanım @makaram

Herkese bir yer buldum @ali_ihsan21 bi sana yer bulamadım. Diyanet İşlerini sana versem nolur acaba. Kurda kuzumu olur bilemedim. :ssrtcbya: Erbaş tan 1000 kat iyi olur aslında.

Ben yok muyum derken kendimi de gördüm teşekkür ederim. Bir elektronikçi olarak elektronik ve teknolojik şeyleri çok sevmememden ötürü adaylık koltuğu daha teknolojik işlerden anlayan olarak düşündüğüm grafik ve ses kartı koleksiyoneri @Mehmet Altuğ ve @Adil ÜNALDI 'ya verilmesini talep ediyorum. Beni dağlara ormanlara vermenizi talep ediyorum. Yoksa teknoloji bana kalırsa ilk icraat olarak okullara tebeşirli tahta getirtirim millet klavyede yazmaktan kalem tutmayı unuttu.

Üst konudan bağımsız olarak dün görünce bu nasıl insan vay be diye düşünmeme sebep olan katıldığı TCR2024te kendisini tanıdığım sayın @lrfan hocamızın öğrencisi Ahmet Karaoğlan namı değer Akarao 'ya hayretlerimi ve tebriklerimi sunuyorum. Maşallah nazar değmesin azmin ve düzenli çalışmanın benden bulmuş hali. Ben 2025te 500km bisiklet sürmedim daha. Yürümekten anca fırsat geliyor. Adamın tekli aynakola sahip gravel ile yaptığı ortalama benden çok daha iyi.

(link)
(link)
1749835751974.png

...düzenli çalışmanın benden bulm...
Burası çok önemli. Patron sabah bana "sen sürekli bisiklet sürüyon, bir çıkıp kaç km gidiyon, bu göbek ne" diyor. Duyanda bisiklet üzerinde uyuyorum sanar. Fırsat buldukça sürüyoz.
Büyük patrona dedim, "bana sponsor ol 2 haftada İzmir'e gideyim. Bak mükemmel reklam, sırtında ProPaysage yazılı beyaz üç mayo yeter bana" dedim, bana "sen yarışmıyon ki" dedi. La havle... 😒
...
Bu arada yarıştırmak gibi olmasın ama @srdrmrs 24 saat içinde İstanbul'dan İzmir'e 500+ km sürmüştü. Bence asıl önemli olan kararlılık.😌

Burası çok önemli. Patron sabah bana "sen sürekli bisiklet sürüyon, bir çıkıp kaç km gidiyon, bu göbek ne" diyor. Duyanda bisiklet üzerinde uyuyorum sanar. Fırsat buldukça sürüyoz.
Büyük patrona dedim, "bana sponsor ol 2 haftada İzmir'e gideyim. Bak mükemmel reklam, sırtında ProPaysage yazılı beyaz üç mayo yeter bana" dedim, bana "sen yarışmıyon ki" dedi. La havle... 😒
...
Bu arada yarıştırmak gibi olmasın ama @srdrmrs 24 saat içinde İstanbul'dan İzmir'e 500+ km sürmüştü. Bence asıl önemli olan kararlılık.😌
şu incecik kız 300+ km yapıyor 12 saatten daha kısa sürede

• Beğen
Tepkiler: suyunsesi
Ne adalet ne de kalkınma isterim Süleymaaannn....
327917 dosyayı görüntüle
4. kez üniversite sınavına girmeme 6 gün kaldı. Bir tutkudur tutturdum kovalıyorum. O kaçıyor, ben kovalıyorum. Ama ne kovalamak... Bittim artık. Yoruldum artık. Mental anlamda çökmek üzereyim, çöktüğüm anlar da çok oldu. Hala bir kaç dal bulup tutunabiliyorum. Bazen pencereden dışarıyı izlerken 5. kattan düşmenin acısını düşünüyorum. Sonra boşver değmez, canın acır diyorum. Canım da tatlıdır biraz :) Saniyeler içerisinde bağıra bağıra ağlamaktan kahkaha atmaya evriliyor ruh halim. Bazen delirdiğimi hissediyorum. Ama bir şey var: ben hala savaşmayı bırakmadım. Tırnaklarım kırılsa, kopsa da ben hala kazımaya devam ediyorum.

Ulaştırdığınız yazı bana çok dokundu. Teşekkür ederim. İleride bakıp "ne günlerdi be..." demek istiyorum. Mutlu olmak istiyorum. Ferah hissetmek istiyorum. Çok az kaldı :)

4. kez üniversite sınavına girmeme 6 gün kaldı. Bir tutkudur tutturdum kovalıyorum. O kaçıyor, ben kovalıyorum. Ama ne kovalamak... Bittim artık. Yoruldum artık. Mental anlamda çökmek üzereyim, çöktüğüm anlar da çok oldu. Hala bir kaç dal bulup tutunabiliyorum. Bazen pencereden dışarıyı izlerken 5. kattan düşmenin acısını düşünüyorum. Sonra boşver değmez, canın acır diyorum. Canım da tatlıdır biraz :) Saniyeler içerisinde bağıra bağıra ağlamaktan kahkaha atmaya evriliyor ruh halim. Bazen delirdiğimi hissediyorum. Ama bir şey var: ben hala savaşmayı bırakmadım. Tırnaklarım kırılsa, kopsa da ben hala kazımaya devam ediyorum.

Ulaştırdığınız yazı bana çok dokundu. Teşekkür ederim. İleride bakıp "ne günlerdi be..." demek istiyorum. Mutlu olmak istiyorum. Ferah hissetmek istiyorum. Çok az kaldı :)
Ne istiyorsun bölüm

Trek fx3 kullanıyorum.Arka jantın telleri sürekli kopuyor.Sizce jantı mı değiştirmeliyim yoksa sadece tel mi değiştireyim? Çünkü 5.kez tel koptu.

Adam Fas'ta olan depremden elinde ps5'i ile sokağa fırlamış, ayakta terlik bile yok

r/playstation - This guy left the house with his PlayStation 5 after a strong earthquake hit Morocco
Kuranı kerim olmasın o, ps5 baskısı

• Hahaha
Tepkiler: ali_ihsan21
piyasada neden hiç adam akıllı küçük beden bisiklet yok ?

Musluğu en soğuğa çevrilip alınan duş... Ege sıcağına yarım saatlik mola

Musluğu en soğuğa çevrilip alınan duş... Ege sıcağına yarım saatlik mola
bugün çok sıcak çıkılmaz dışarı zaten haftasonu kalabalık dışarısı dedim zeytinyağı almışlar değişecek dendi 5 km teptim dönüşte soğuk su yıkandım giysileri de yıkayıp astım tam oturdum bu kez saç kesme aleti alınacak fendi geçen haftanın ürünü olduğu için birçok şubede bitmiş dön dur bir 10 km de öyle yaptım.

nasıl yüzlerce km biniyorlar benim akıl ermiyor.

keşke market fiyatlarına chatgpt ile ulaştığımız gibi stoklarında olan ürünü de bilebilsek dolaşmaktan usanınca bir şubeden diğerlerine telefon açtırıp buldum

Geri