Scudo Sports

Şu an içinizden ne geçiyorsa yazın

arkadaslar aksiyon kamerası aldim yatay cektim video instagramda paylaşmak icin dikey yapınca görüntü kalitesi düşüyor var mi bunun çözümü yoksa dikey mi cekmeliyim?
Hangi platformda paylaşacaksan ona göre dikey veya yatay çekim yapman lazım. Yapmamak için 4K ve üstü çekim yapıp, çerçeveye yön verebilirsin.

Örnek: Çekim yaptığın alan değişsin ama çözünürlük bozulmasın dersen, cihazı çevireceksin.

1749802459541.png

Crop yapma olayı sıkça kullanılır. Alttaki örnekte görebileceğin gibi 4K (mor çerçeve) çekim yapabilen bir cihazda, full hd (yeşil çerçeve) olarak yatay, full hd (mavi çerçeve) olarak dikey çekim yapabilirsin. Burada çözünürlük düşmeden kayıt istiyorsan, cihazı çevireceksin. Çevirmeden yapmaya kalkarsan, illa ki crop yani kesme yaparsın, haliyle çözünürlüğün cihazın sensör kapasitesinin altına iner. Video kameralar, yatay çekim için tasarlanıyor.

1749802535197.png
1749802951159.png

Scudo
Üçüncü dünya savaşını izliyoruz. Bunun sonucunda büyük otmanlı kurulur.

• Hahaha
Tepkiler: suyunsesi
saçmalığa bakar mısınız?

edit bisikletlere hız sınırı getirsinler başım üstüne, Adalar bazı günler cidden çok kalabalık oluyor ve hiç duydum üstte ama bunca kısıtlama hiç hoş değil. Bu bir başlarsa dikiş söküğü gibi arkası gelir.

Kargo elemanlarının yaptığı saçmalıklardan bıktım usandım, adamlarda yaptıkları hatalarla ilgili mahcupiyet de yok.

• Beğen
  • Kızgın
Tepkiler: MakRo ve Ricochet
Dün akşam oğlumu bisikletle çocuk parkına götürdüm. Dönerken çocuğu arka koltuğa oturtup hareket ettim. Yanda duran veledin teki "Fakirler galiba, baksana bisikletle gidiyorlar" dedi. O esnada çimlerin üzerine serilmiş çekirdek çitleyen şalvarlı ailesine bakıp şöyle bir kendimi tutup yoluma devam ettim. Artık gelecek nesilden de ümidimi kestim ben. Ben nasılsam benim oğlum da öyle olacak. Parkta arkadaşlarını zorbalayan çocuk da babası neyse o da öyle olacak ve olmuş da. Bu devran böyle dönüp gidecek...

saçmalığa bakar mısınız?

edit bisikletlere hız sınırı getirsinler başım üstüne, Adalar bazı günler cidden çok kalabalık oluyor ve hiç duydum üstte ama bunca kısıtlama hiç hoş değil. Bu bir başlarsa dikiş söküğü gibi arkası gelir.

Belediye "caddede bisiklet sürmeye izin vermiyoruz" diyemez. Kanuna aykırı.

Kiralamaya yasak varsa, sırf bu nedenle, bisiklet topluluklarının ve bisiklet severlerin saat 19:00'dan sonra kendi bisikletlerini adaya sokup sürmesini beklerim. Tepkisizlik daha kötü...

Belediye "caddede bisiklet sürmeye izin vermiyoruz" diyemez. Kanuna aykırı.

Kiralamaya yasak varsa, sırf bu nedenle, bisiklet topluluklarının ve bisiklet severlerin saat 19:00'dan sonra kendi bisikletlerini adaya sokup sürmesini beklerim. Tepkisizlik daha kötü...
Uzun zamandır yaşadığınız şehirle alakalı olumsuz yorumlarınızı okuyorum. Bayramda tatil için Side'ye geldim ve gerçekten yazdıklarınıza hak verdim. Aklıma siz geldiniz. Belediyecilik anlamında çok zayıf kalmış Antalya.

Dün akşam oğlumu bisikletle çocuk parkına götürdüm. Dönerken çocuğu arka koltuğa oturtup hareket ettim. Yanda duran veledin teki "Fakirler galiba, baksana bisikletle gidiyorlar" dedi. O esnada çimlerin üzerine serilmiş çekirdek çitleyen şalvarlı ailesine bakıp şöyle bir kendimi tutup yoluma devam ettim. Artık gelecek nesilden de ümidimi kestim ben. Ben nasılsam benim oğlum da öyle olacak. Parkta arkadaşlarını zorbalayan çocuk da babası neyse o da öyle olacak ve olmuş da. Bu devran böyle dönüp gidecek...
Belli ki,
Gerçek zenginliğin ne olduğunu anlayacak büyüklükte değil.
boşver

Ortadoğuda sıradan bir gün :) Daha önce de bahsetmiştim Berlinde 2000euro alan alamncı Türkler mercedesle euro milyoneri almanlar bisikletle geziyor. Bu açıdan Kreuzberg'i dünya gözüyle görmek lazım.

Çanakkale'de bisiklet süren üniversite öğrencisi Zeliha Güneş'e (23) kamyoneti ile çarpıp ölümüne neden olan sürücü Sezai Çekiç'e (56), uygulanan indirim sonucunda 4 yıl 2 ay hapis cezası verildi.​

Çanakkale'de bisiklet süren üniversite öğrencisi Zeliha Güneş'e (23) kamyoneti ile çarpıp ölümüne neden olan sürücü Sezai Çekiç'e (56), uygulanan indirim sonucunda 4 yıl 2 ay hapis cezası verildi.​

bir de son afla hiç yatmadan çıkmamıştır umarım

Adam Fas'ta olan depremden elinde ps5'i ile sokağa fırlamış, ayakta terlik bile yok

r/playstation - This guy left the house with his PlayStation 5 after a strong earthquake hit Morocco

Ne olursanız olun Türkiye de ölü olmayın. Dirisi bile hakkını alamazken ölüsü hiç alamaz...

Ne olursanız olun Türkiye de ölü olmayın. Dirisi bile hakkını alamazken ölüsü hiç alamaz...
"Mahşerde mi bîçârelerin, yoksa felâhı!" der Mehmet Akif.
2028 CB seçimleri için adayım: İSA ABİ

(link)
Böyle yaparak İsa abinin reklamını yapmış oluyorsun.
O kadar cumhurbaşkanı adaylığı için destek atın diye dil döktüğümde bana destek olmamıştın. (Ağır sitem içerir) Halbuysam kabinem için tüm canlılar için yaşanabilir bir ülke için Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ve Halkla ilişkiler ve Medya Cb Başdanışmanı olman için sana teklif götürecektim.

Yeri gelmişken olası kabinemdeki diğer bakanlıklar için adaylarım
Ticaret Bakanı @trainspotting35
Sanayi Bakanı @Can Çelik
Sağlık Bakanı @mcanerg
Dışişleri Bakanı @Cemal Ç.
Spor ve Gençlik Bakanı @M.İhsan
Ulaştırma Bakanı @P1n0ky0
Milli Savunma Bakanı @Atasoy
Bilişim ve Teknoloji Bakanı @MakRo
İçişleri Bakanı @Sadettin Z.
Turizm Bakanı @MUSA Ç.
Başdanışmanım @makaram

Herkese bir yer buldum @ali_ihsan21 bi sana yer bulamadım. Diyanet İşlerini sana versem nolur acaba. Kurda kuzumu olur bilemedim. :ssrtcbya: Erbaş tan 1000 kat iyi olur aslında.

Son düzenleme:
Lastik diyorsan Pirelli, kadın diyorsan Bir elli

Geri