Scudo Sports

Şu an içinizden ne geçiyorsa yazın

Bu boyutta ekranı abim koca gs motoruna takıyor grların hesaplandığı bisiklete bunu takmazdım şahsen. İkincisi radar bundan çok daha faydalı hem sesli hem ledli uyarı veriyor hem kullanıcıya hem de arkadan gelen araca. üstelik garmin radarın kameralısı da var ama kimse tercih etmiyor, çünkü sürüş sırasında kimse bir ekrana bakmıyor bakmak da tehlikeli zaten.
arkadan gelen aracı gösterse ne olacak ki üstüne sürüyorsa ezeeceği varsa koltuk fırlatma özelliği yoksa ezer geçer. Ben kamerayı geri giderken birini eznemek, limandan denize düşmemek için istiyorum.

Edit ouch biri benden önce yazılmış bu şakayı :/

Scudo
arkadan gelen aracı gösterse ne olacak ki üstüne sürüyorsa ezeeceği varsa koltuk fırlatma özelliği yoksa ezer geçer. Ben kamerayı geri giderken birini eznemek, limandan denize düşmemek için istiyorum.

Edit ouch biri benden önce yazılmış bu şakayı :/
Neyse hocam sana kolay gelsin, boş ver radar felan ne gerek var

• Hahaha
Tepkiler: RmzBurak
Neyse hocam sana kolay gelsin, boş ver radar felan ne gerek var
insanda şans olacak her şeyden önce, Noraly Afrika'nın ıssız bir noktasında motordan düştü köprücük kemiğini kırdı yarım saat yerde yattı ilk geçen arabanın içindekiler hekimdi.

buna şans denir mi bilmem ama alkollü birilerinin yerde yaralı görüp biz alkollüyüz götüremeyiz dediklerini duymuştum

Engellediğimiz kişilere cevap veren üyeleri görebiliyoruz, cevap içinde "bu kişiyi engellediniz" diye kime cevap verildiğini de görebiliyoruz da neden engellediğimiz kişiyi "bu kişiyi engellediniz" diye görebiliyoruz. Engelleme nedenim katlanamadığım için görmemek zaten.
Bakın tekrar edeyim, engellediğim kişiye cevap veren üye ile bir sıkıntım yok, onun cevabını görebiliyorum. Neye ithafen yazdığını ise site bana göstermiyor, çünkü o üyeyi engellemişim.
Bunda sorun yok.
Sorun sadece engellediğim kişinin paylaşım yaptığını görebilmem. Açıp baksam eminim boş beleş bir yazıdır.

Gaziosmanpaşa'da, tutuklandıktan sonra görevden uzaklaştırılan CHP'li belediye başkanının yerine seçilen AKP'li üye, Dilan Polat'ın avukatıymış.

(link)

• Hahaha
Tepkiler: MakRo ve mcanerg
Harley Davidson Junior

r/ebikes - My new electric scooter Emmo Monster S! It was modified to go 58km/h

(link)

Yerde sensin, gökte sen.. Gönüldesin, baştasın.
Fatih'in İstanbul'u fethettiği yaştasın!
Saraya göz kırpmadan iş bulmanın hayal olduğunu bildiklerinden olmayan gök cismini uydurur bile öğrenciler.

• Beğen
Tepkiler: oscak41
Problem insanın ne yapacağını bilmemesi değil, aksine yapmaması.

• Beğen
Tepkiler: RmzBurak
arkadaslar aksiyon kamerası aldim yatay cektim video instagramda paylaşmak icin dikey yapınca görüntü kalitesi düşüyor var mi bunun çözümü yoksa dikey mi cekmeliyim?

Şehir içindeki mtb rahatlığını o kadar özlemişim ki. Önceki yol bisikletim de çok ses çıkaran problemli bir bisikletti tribe sokuyordu beni. Sırf problemli olduğundan dolayı spordan uzaklaştığımı fark ettim. Bisiklete kafayı takmaktan sürüşe çıkmıyormuşum resmen

(link)

Yerde sensin, gökte sen.. Gönüldesin, baştasın.
Fatih'in İstanbul'u fethettiği yaştasın!
Etme, eyleme gözünü sevem. 2 3 gündür kayıptım keyfim yerine geldiydi. Oraya da mı geldi? :krktm:
FuGAqmwbVGi9pPsZxGgzxc.jpg

Trump iktidara geldiğinde Amerikalı tur şirketleri, Trump'ın iktidarı bitinceye kadar 4 senelik Cruise turları düzenlemişlerdi.

Ula dedim ben de mi bu işe girsem dediydim, RTE iktidardan gidesiye kadar ben de mi tur düzenlesem dedim. Sonra olmaz dedim, reisin ne zaman gideceği belli değil ki. Anayasayı taktığı yok zaten. Emri hak vaki oluncaya kadar kalacam falan diyor, ne bileyim ben onu da turun maliyetini çıkarayım. :ssrtcbya:

Şehir içindeki mtb rahatlığını o kadar özlemişim ki. Önceki yol bisikletim de çok ses çıkaran problemli bir bisikletti tribe sokuyordu beni. Sırf problemli olduğundan dolayı spordan uzaklaştığımı fark ettim. Bisiklete kafayı takmaktan sürüşe çıkmıyormuşum resmen
@İsa DEMİRKOL Şehir içi trafik te bisiklet kullanılacaksa eğer , kaldırımdan atlayamadığın kasisten zıplayamadığın bir bisiklet sürmek hiç keyifli değil:)

• Beğen
Tepkiler: İsa DEMİRKOL
Geri