Scudo Sports

Şu an içinizden ne geçiyorsa yazın

bisiklet arka ışık radar ne kadar gerekli?
Hıh, tamam. Dostum Ramiz "gerekli mi" diye sormuş. Buradan ne anlıyoruz, Ramiz'in canı sıkılmış para harcayası var :ssrtcbya:

• Hahaha
Tepkiler: Ricochet
Scudo
Hıh, tamam. Dostum Ramiz "gerekli mi" diye sormuş. Buradan ne anlıyoruz, Ramiz'in canı sıkılmış para harcayası var :ssrtcbya:

Gram para harcayasım yok. Ama merak ediyorum bana faydası olur mu diye. Vicdanım ile savaş içindeyim. Keşke 3-5 sürüşte deneyimleme imkanım olsa. Mesela satın alma opsiyonu ile kiralama yapılsa ne güzel olur.

Selamlar Arkadaşlar,
Konu : Trafik Kuralları ve Cezadan Kaçınma

Arabamda (fluence) sedan arka bagaj kenarlarından tutturulmuş bisiklet askı aparatı var. Tek bisiklet dahi koysam arka plakanın bir kısmı bazı açılardan okunamıyor. Bu durum herhangi bir trafik cezasına maruz kalmama neden olabilir mi?
"Nerden ne geçirsek de para toplasak" diyen bir devlet varken, tabii ki neden olabilir...

Gram para harcayasım yok. Ama merak ediyorum bana faydası olur mu diye. Vicdanım ile savaş içindeyim. Keşke 3-5 sürüşte deneyimleme imkanım olsa. Mesela satın alma opsiyonu ile kiralama yapılsa ne güzel olur.
Radar için hangi marka ve modeli düşünüyorsunuz?

Bunun olayı ne tam olarak
Fiyata bakınca büyük ihtimalle garmin modelindeki gibi arkadan yaklaşan aracı yol bilgisayarı ekranında gösteriyor diye düşündüm, muhtemelen de öyledir.

• Beğen
Tepkiler: RmzBurak ve gurkan
Fiyata bakınca büyük ihtimalle garmin modelindeki gibi arkadan yaklaşan aracı yol bilgisayarı ekranında gösteriyor diye düşündüm, muhtemelen de öyledir.
Alperenim canım kardeşim.
Şöyle bir bisikletin olmadığı sürece çok anlamı yok gibi. Arabanın geldiğini görsek nolcak. Pasif güvenlik. Bu cihaz aşağıdaki bisiklet ile kombinlenmeli28278707184_8a7f002cea_b.jpg

Alperenim canım kardeşim.
Şöyle bir bisikletin olmadığı sürece çok anlamı yok gibi. Arabanın geldiğini görsek nolcak. Pasif güvenlik. Bu cihaz aşağıdaki bisiklet ile kombinlenmeli327857 dosyayı görüntüle

bisikleti hafifletemediğim için kendim +50kg verdim.
Bu sistemi bisikletime montaj yapmam.
Bu arada radar işinden vaz geçtim. Cebimde +4300tl kaldı. Teşekkürler...

Sendeki para harcama sevdası ve bendeki boş zaman çok olunca yolumuz çok kez kesişecek ve bana çok defa teşekkür edeceksin. :snzdglsn:

bisikleti hafifletemediğim için kendim +50kg verdim.
Bu sistemi bisikletime montaj yapmam.
şu an çok arttı malum alım gücü azaldı ülkede ama ben isviçreden 2500tlye aldım diye kalmış aklımda garmin variayı, bisiklete alınabilecek en faydalı şeylerden biri diyebilirim. Bütçenin uygun bir zamanında almanı öneririm.

kamera olmasını tercih ederim

r/ebikes - I decided to get a live camera since I don't like mirrors.

• Hahaha
Tepkiler: P1n0ky0
kamera olmasını tercih ederim

r/ebikes - I decided to get a live camera since I don't like mirrors.'t like mirrors.
Bu boyutta ekranı abim koca gs motoruna takıyor grların hesaplandığı bisiklete bunu takmazdım şahsen. İkincisi radar bundan çok daha faydalı hem sesli hem ledli uyarı veriyor hem kullanıcıya hem de arkadan gelen araca. üstelik garmin radarın kameralısı da var ama kimse tercih etmiyor, çünkü sürüş sırasında kimse bir ekrana bakmıyor bakmak da tehlikeli zaten.

yol bisikleti sporunu bırakmak zorundayım, erkek yumurtalıklar ile anüs arasındaki kalan kısımda küçük bir şişlik oluştu: uzun süre saatlerce (4-5) yada 4 gün boyunca yaptığım 2 saatlik sürüşlerden dolayı sele oturuşu şişlik yaptı ve mecburen sporu bırakmak zorundayım, oturursam yine şişme meydana gelecek.

ekipmanları ve eşyalarımı satışa çıkaracağım.

Çok geçmiş olsun, doktor kontrolüne gittiniz mi?

• Beğen
Tepkiler: oscak41
Çok geçmiş olsun, doktor kontrolüne gittiniz mi?
gittim, o da binmememi söyledi.

internette baktım hemorid falan demişler ama tam öyle bir şey değil, bacak arası dik durunca tam orta kısım da şişlik var.

1749670243556.png

• İnanılmaz
Tepkiler: Cemal Ç.
Geri