Scudo Sports

Şu an içinizden ne geçiyorsa yazın

Scudo
pek yakında, başıboş made in aselsan üçayak radar cihazlarının çalındığına dair haberler duyma ihtimalimiz var.

(link)

Bunun 46 kadrosu olur muhtemelen. Fİyatı da 65bin güzel bence. Alternatif Salcano xrs001 "105" set olabilir muadil olarak yine 60-70 arası.

Bir de aero bar alırsınız başlangıç için yeter.

Broster markası corellinin yeni adı. İmaj tazelemeye çalışıyorlar o yüzden bu bisiklette kötü bir kadro kullanacaklarını yada yeni adlarına leke sürdürecek bir durumla karşılaşacağınızı sanmıyorum.

İncelemesi yok ama şu videoda yol bisikletleri görünüyor 4. dkdan sonra.

Konu ile ilgili değil diye oraya yazmak istemedim. Corelli markası ne oldu da isim değiştirme gereği duydu acaba? Bir de yerli üretim dedikleri bisikletlerin ne kadarı yerli? Salcano, mosso, carraro vs karbon bisikletleri nasıl yerli oluyor hep merak ediyorum. Tek bizim markalar için değil dünya markalrı içinde aynı şey söz konusu diye düşünüyorum enin sonunda bir parçanın temel çıkış yeri farklı ülke olacaktır. Galiba bu %100 konusunu Çinliler yapıyor olabilir. Adamlar şuan her şeyi kopyalayıp kendi markalarını oluşturmuş ve dünyaya açılmış durumdalar.
Şu gibi, benzeri çok video var aslında. galiba benim mantığımdaki yerli üretim ile genelin ki farklı

@MakRo

Muhtemelen şu fotoğraftan sonra espressolab ile aynı akıbete uğramaktan çekindikleri için isim değişikliğine gittiler. Peki yer mi Anadolu çocuğu?
images (1).jpeg

İkinci sorunun cevabı ise biraz teknik. Dış ticarette bir ürünün menşei yani üretildiği ülkeyi belirlerken o ürünün gümrük tarife pozisyon numarasını değiştirecek son işlemin yapıldığı ülkeye bakılır.

Yani bisikleti oluşturan bileşenlerin hiçbiri Türkiye'de üretilmese de, montajı yapılıp nihai ürün haline geldiğinde üreticinin Made in Türkiye etiketini basma hakkı bulunur.

O "yerli" markaların karbon bisikletlerinde yerli olan tek şey sticker muhtemelen. Bazıları onu da yapmasalar daha iyi gerçi.

Eramus'a gitmem için ortalamamı düzeltmemin yettiği bir durumum var ve bu dönem sonuçlarım hiç de fena gözükmüyor:) Erasmus'a gidebilirsem şundan bitane alıp getireceğim sonra vurucam kırbacı vurucam kırbacı biniciem karbona! Şu çinli Wheeltop firmasının EDS TX sistemi fevkalade mantıklı geldi. 14lü ruble ve zincir bitince 12li zincir ve ruble takıp 2x12 kullanabilmek çok mantıklı geliyor. Shimano 2x13lü sisteme geçince onun rublesi zinciri ülkemize erişir o sisteme geçilebilir gibi düşüncelerim var. :). Vites sisteminin mekanik frenlisis 550€ ve hidroliği 660€, Seraph/TanTan TT-X43 modeli karbon jantla 1000-1100$ arası, alüminyum jant ve ham karbon olarak ise 920$ cık fiyatıyla hem gönlümü hem de bütçemi cezbetti.
(link)
(link)2x14_Speed_Carbon_Fiber_Road_bike_TT_X43_WheelTop_Wireless_Hydraulic_Electric_28S_Paint_Bicycl...jpg

oradaki bike motorbike sanırım, ne kadar az entellektüel faaliyet, az spor o kadar çok risk var. choppercı Ağır abilerde ihtimal bayağı yüksektir
babam bir kez arabamı kaybetti park ettiği yeri bulamadı :D ertesi gün söylediği yerin farklı bir yerinde buldum. Baba buldum arabayı diye telefon açtım sakın ayrılma oradan tekrar kaybederiz derdi sanki hareket ediyormuş gibi.
Ben de kaybediyorum genelde fotoğraf çekim o yüzden, gpsden buluyorum bazen bir kez Bayrampaşa ikeada gpsten de bulamadım meğer yanlış kattaymışım :D

• Beğen
  • Hahaha
Tepkiler: Atasoy ve RmzBurak
Eskiden alüminyum tencere, tava neyin çok kullanılırdı. Şimdilerde folyosu kullanılıyor.
Sanırım Alzheimer'ın en büyük nedeni deniyor.
Bisiklet dışında alüminyum tanımıyorum...

Eskiden alüminyum tencere, tava neyin çok kullanılırdı. Şimdilerde folyosu kullanılıyor.
Sanırım Alzheimer'ın en büyük nedeni deniyor.
Bisiklet dışında alüminyum tanımıyorum...
Enfeksiyonlar dışında tek nedenli veya tek büyük nedenli hastalık pek olmaz hocam, multifaktöryel hepsi. En önemli faktörler yaş ve genetik ama sağlıklı yaşayıp bolca entellektüel faliyette bulunanlar çok daha düşük ihtimal genelde. Alüminyum 70lerde çok suçlananırdı ancak etyolojide bir önemi olmadığı gösterildi. Çok okuyanların demansa yakalanma ihtimali de düşük. Özetle ''read more, ride more''

TÜİK enflasyon açıklamış, peh peh peh.
Türkiye'de milyonlarca işsiz var.
İşsiz insanın enflasyonu yüzde bir milyondur. İktidar ve ve seçmenler de bunu böyle bile.

pek yakında, başıboş made in aselsan üçayak radar cihazlarının çalındığına dair haberler duyma ihtimalimiz var.
Calmasam bile denk gelirsem yere devirmeyi yol kenarina atma planlarim var.

Elektrikli scooter'lara sigorta zorunluluğu geliyormuş.

Bu adımı plaka ve yıllık MTV zorunluluğu takip eder. Sonra da sırasıyla elektrikli bisikletlere ve en nihayetinde bisikletlere el atacaklar gibime geliyor...

Bi'cisim yaklaşıyor...

Elektrikli scooter'lara sigorta zorunluluğu geliyormuş.

Bu adımı plaka ve yıllık MTV zorunluluğu takip eder. Sonra da sırasıyla elektrikli bisikletlere ve en nihayetinde bisikletlere el atacaklar gibime geliyor...

Bi'cisim yaklaşıyor...
Mantıklı bir şey olmuş, sigorta çarptığınız aracı ödüyor, arabana çarpsa çok hasar verir adamın bir şeyi yoksa dava da açsan bir şey alamazsın, suçsuz yere hasarı ödemek zorunda kalırsın, sigorta olursa en azından bir muhattabın olur. Bisiklete getirmezler sanmıyorum.

Mantıklı bir şey olmuş, sigorta çarptığınız aracı ödüyor, arabana çarpsa çok hasar verir adamın bir şeyi yoksa dava da açsan bir şey alamazsın, suçsuz yere hasarı ödemek zorunda kalırsın, sigorta olursa en azından bir muhattabın olur. Bisiklete getirmezler sanmıyorum.
bisikletlere de gelir. shimshek makkuin bu fırsatı kaçırmaz

• Hahaha
Tepkiler: Alazarhus
Geri