Sadettin Z.
Forum Bağımlısı
- Tepki
- 12.612
- Başlangıç
- 2010—11
- Bisiklet
- Specialized
- Bisiklet türü
- Yol bisikleti
Konu ile ilgili değil diye oraya yazmak istemedim. Corelli markası ne oldu da isim değiştirme gereği duydu acaba? Bir de yerli üretim dedikleri bisikletlerin ne kadarı yerli? Salcano, mosso, carraro vs karbon bisikletleri nasıl yerli oluyor hep merak ediyorum. Tek bizim markalar için değil dünya markalrı içinde aynı şey söz konusu diye düşünüyorum enin sonunda bir parçanın temel çıkış yeri farklı ülke olacaktır. Galiba bu %100 konusunu Çinliler yapıyor olabilir. Adamlar şuan her şeyi kopyalayıp kendi markalarını oluşturmuş ve dünyaya açılmış durumdalar.(link)
Bunun 46 kadrosu olur muhtemelen. Fİyatı da 65bin güzel bence. Alternatif Salcano xrs001 "105" set olabilir muadil olarak yine 60-70 arası.
Bir de aero bar alırsınız başlangıç için yeter.
Broster markası corellinin yeni adı. İmaj tazelemeye çalışıyorlar o yüzden bu bisiklette kötü bir kadro kullanacaklarını yada yeni adlarına leke sürdürecek bir durumla karşılaşacağınızı sanmıyorum.
İncelemesi yok ama şu videoda yol bisikletleri görünüyor 4. dkdan sonra.
bisikletin olduktan sonra kim korkar polisten327624 dosyayı görüntüle
Biz yırttık demeyin, trafik polislerinin o gün hangi modda olduğunu bilemiyoruz...😁
babam bir kez arabamı kaybetti park ettiği yeri bulamadı
oradaki bike motorbike sanırım, ne kadar az entellektüel faaliyet, az spor o kadar çok risk var. choppercı Ağır abilerde ihtimal bayağı yüksektir
Ben de kaybediyorum genelde fotoğraf çekim o yüzden, gpsden buluyorum bazen bir kez Bayrampaşa ikeada gpsten de bulamadım meğer yanlış kattaymışımbabam bir kez arabamı kaybetti park ettiği yeri bulamadıertesi gün söylediği yerin farklı bir yerinde buldum. Baba buldum arabayı diye telefon açtım sakın ayrılma oradan tekrar kaybederiz derdi sanki hareket ediyormuş gibi.
Enfeksiyonlar dışında tek nedenli veya tek büyük nedenli hastalık pek olmaz hocam, multifaktöryel hepsi. En önemli faktörler yaş ve genetik ama sağlıklı yaşayıp bolca entellektüel faliyette bulunanlar çok daha düşük ihtimal genelde. Alüminyum 70lerde çok suçlananırdı ancak etyolojide bir önemi olmadığı gösterildi. Çok okuyanların demansa yakalanma ihtimali de düşük. Özetle ''read more, ride more''Eskiden alüminyum tencere, tava neyin çok kullanılırdı. Şimdilerde folyosu kullanılıyor.
Sanırım Alzheimer'ın en büyük nedeni deniyor.
Bisiklet dışında alüminyum tanımıyorum...
Calmasam bile denk gelirsem yere devirmeyi yol kenarina atma planlarim var.pek yakında, başıboş made in aselsan üçayak radar cihazlarının çalındığına dair haberler duyma ihtimalimiz var.
Yımırta akıynan sarısıynan gamarasını bulasan yeter.Calmasam bile denk gelirsem yere devirmeyi yol kenarina atma planlarim var.
Mantıklı bir şey olmuş, sigorta çarptığınız aracı ödüyor, arabana çarpsa çok hasar verir adamın bir şeyi yoksa dava da açsan bir şey alamazsın, suçsuz yere hasarı ödemek zorunda kalırsın, sigorta olursa en azından bir muhattabın olur. Bisiklete getirmezler sanmıyorum.Elektrikli scooter'lara sigorta zorunluluğu geliyormuş.
Bu adımı plaka ve yıllık MTV zorunluluğu takip eder. Sonra da sırasıyla elektrikli bisikletlere ve en nihayetinde bisikletlere el atacaklar gibime geliyor...
Bi'cisim yaklaşıyor...
bisikletlere de gelir. shimshek makkuin bu fırsatı kaçırmazMantıklı bir şey olmuş, sigorta çarptığınız aracı ödüyor, arabana çarpsa çok hasar verir adamın bir şeyi yoksa dava da açsan bir şey alamazsın, suçsuz yere hasarı ödemek zorunda kalırsın, sigorta olursa en azından bir muhattabın olur. Bisiklete getirmezler sanmıyorum.