Can Çelik
🛠 🛠 🛠
- Tepki
- 8.086
- İsim
- Can Çelik
- Başlangıç
- 1995—96
- Bisiklet
- Diğer
- Bisiklet türü
- Fixed Gear
Tiz-i reftar olanın payine damen dolaşır.Merdi kıpti şecahat arz ederken sirkatin söylermiş.
Tiz-i reftar olanın payine damen dolaşır.Merdi kıpti şecahat arz ederken sirkatin söylermiş.
Buranın rüzgarlı olduğu anlaşılıyor sankiCannette Control, taze taze.
Prémont, France
325203 dosyayı görüntüle
Dipçe: Dönüşte iyi tokatlandım. Sanki yarışıyor gibi neredeyse dümenin üzerinden hiç kalkamadım. 😵💫
döner yiyip napıcan, boş ver2003 senesinde asgari ücretle 1.000 adet tavuk döner alınabiliyordu. O zamanlar yarım ekmek tavuk döner 250.000-300.000 lira, aylık asgari ücret 306.000.000 lira idi.
Şu an 1.000 tane yarım ekmek tavuk dönerin fiyatı 70.000 lira.

Atalarımız Viyana kuşatmasına giderken döner mi yemişlerdi, birlik ve beraberliğe en çok ihtiyacımız olan şu günlerde ne bulursak onu yiyip halimize şükür etmeliyiz.döner yiyip napıcan, boş ver
Rüzgar Naruko'nun dostu ama benim değil. Beni hiç sevmiyor, vücut biraz büyük olunca. 😁 Bileydim böyle estiğini çıkmazdım. 😅Buranın rüzgarlı olduğu anlaşılıyor sanki![]()
ona göre de ağırdır bence sonuçta m2ye düşen basınç eşit değil miRüzgar Naruko'nun dostu ama benim değil. Beni hiç sevmiyor, vücut biraz büyük olunca. 😁 Bileydim böyle estiğini çıkmazdım. 😅
Evet, aynen öyle. Bu yüzden dirence karşı ilerleyebilmek için daha fazla güç harcamam gerekiyor. E bu da uzun vadede canıma okuyor. Birde yolda ki bozukluklar olaya dahil olunca offf!😅ona göre de ağırdır bence sonuçta m2ye düşen basınç eşit değil mi![]()
@Kuzey Ege rota alalım...yazın yapacağım 3bin kmlik kamplı uzun tur için hem strava ile rahat rahat eşleştirebileceğim, hem de rotamdaki eğimleri sürüş esnasında görebileceğim bir bisiklet bilgisayarı alsam mı diyorum bazen, ondan sonra da yahu kuzey otur oturduğun yere, durup dururken başına bi ton iş alma, turda plansız programsız spontane yaşa, hem de bi sürü masraf şimdi diyorum.
off valla daraldım, iyi ki çantalarım, çadır, ekipman vs falan tam da kafalar o anlamda rahat en azından.
Yalovadan başlayıp orta anadolu, akdeniz, güney ve iç batı anadoludan devam edip, izmir balıkesir sakarya şile istanbul geri dönüş şeklinde kocaman bir daire.@Kuzey Ege rota alalım...
Trafiğin için ettikleri de cabası, pazartesi ne maçı, insanlar evine gidemedi kaç saat.Gerçekten bizim millet aptal derby berabere bitmiş millet havaya ateş ediyor.
Turkiye'nin anasi aglamıs ekonomisi, hukuku, dış politikası yerlerde buna tepki yok .. gerizekalılar...
Şimdiden kolay gelsin.Yalovadan başlayıp orta anadolu, akdeniz, güney ve iç batı anadoludan devam edip, izmir balıkesir sakarya şile istanbul geri dönüş şeklinde kocaman bir daire.
(link)
@MutluGezgin Protein tozunun 2 gün havayla temas etmesinin (o da az bir miktarının, sadece üstteki tanelerin) onu bayatlatacağını sanmam ama sen bilirsin tabii.