Scudo Sports

Şu an içinizden ne geçiyorsa yazın

Aliexpten Türkiye forması bile alınmıyor artık.. kutlu olsun hamdolsun

• Beğen
Tepkiler: Şenol U.
Scudo
Çok büyük ihtimalle çözünürlük fazla geliyor. Telefonun çektiği fotoğrafın piksel ebadıyla kameraların desteklediği azami ebatları karşılaştırın. Ona göre bilgisayarda çözünürlüğü değiştirip öyle atarsınız kameraya. Bir de uzantı uyuşmazlığı olabilir, jpg ve jpeg uzantıları kontrol eder misiniz?
abi çözünürlükle alakası yok. her makinenin protokülü farklı. başka makine ile çekelen fotoğrafı diğer bir makinede görüntülemeden pek mümkün değil. (aynı marka olsa bile bazen olmuyor)

mesela sd kartımda başka makinede çekilmiş fotolar oluyor bazen, onu diğer camera görüntülemiyor. (ama görüntülediği de olmuştur)

hocam fotoğrafı bastırtın en kolayı. büyükse fotoblog olarak küçükse standart fotoğraf kağıdına bastırtmak çok maliyetli değil.

Son düzenleme:
Ataşehir Migros'ta vardı, tam göbeğin oradaki ana şubede ama cihaz halen duruyor mudur bilmem bana güvenip bu karda kışta Anadolu'nun ücra bir yerinden gitmesin kimse :D

Ben mahaledeki fotografçılara yaptırıyorum. Kullanılan kağıt kalitesini ve fiyatını sormakta fayda var, bazıları ince kağıt kullanıyor.

İnternet üzerinden sipariş seçeneği de mevcut. Piyasada makineler yaygınlaşmadan bu yöntemle çıktı almışlığım var.

fotoğraf baskısı çok alıyorsanız epson L serisi çok iyidir. ben de L800 vardı (baya yeni modelleri çıktı) yaklaşık 3000 kadar çıktı almışımdır a4e kadar. bitmeyen kartuş teknolojisi ile 1000e yakın çıktı alınabiliyor. (boyut ve renge göre değişiklik gösterir)

fotoğraf baskısı çok alıyorsanız epson L serisi çok iyidir. ben de L800 vardı (baya yeni modelleri çıktı) yaklaşık 3000 kadar çıktı almışımdır a4e kadar. bitmeyen kartuş teknolojisi ile 1000e yakın çıktı alınabiliyor. (boyut ve renge göre değişiklik gösterir)
ben de Epsonda fotoğraf kağıdına basıyorum
IMG_3194.jpeg

dediğiniz gibi başka makine ile çekildiği için bir şekilde algılıyor ve ekrana getirmiyor. En güzeli baskı yapan bir yerde çıktı almak ama güzelim yazıcı mürekkep ve kağıtları ile illa Canon ile çekilmiş fotoğraf için bekleyecek.

Kağıt kalitesi muhteşem bu yazıcının daha doğrusu plastik demeli, kredi kartı gibi bir plastiğe basıyor ancak makas keser, su, nem ile de bozulmuyor alınan çıktılar.

• Beğen
Tepkiler: Özcan
altlarda godfather gördüm sanki
Godfather sağında Morpheus, hemen altında Jigsaw, sağında da Rocky var. Daha dikkatli baktıkça daha neler varmış görünüyor.

Yok ya çıta yükseldiğinden değil de istediğim bisikleti almak için yolunu yaptım önden 😂
Abi senin durum forumun ünlü düşünürü @mariokaldato Raşit Abimin klavyesinden foruma aktarılan Hanıma çaktırmadan bisletini nasil apgereyt edersin? başlığı durumu olmuş o zaman.

Godfather sağında Morpheus, hemen altında Jigsaw, sağında da Rocky var. Daha dikkatli baktıkça daha neler varmış görünüyor.
vardır vardır, ben kendi çektiği fotoğraflar sanmıştım, o yüzden şaşırdım. Ben sadece kendi fotoğraflarımı bastırıyorum.

Bunu kullanan var mı?WhatsApp Image 2025-02-01 at 14.40.41.jpeg

Evo wing barı mı , evo clampi mi soruyorsunuz?

Barı hiç değiştirmedim, önceki wing serisini 13 yıldır kullanıyorum. Evo nun pek bir farkı yok.

754, evo clamp, evo raised rail olarak farklı ayakları farklı araçlarda kullandım.
İkisini de aslında Ben arabayı değişince taşıyıcı iptal, eşimin aracı elektrikli tasarruf açısından ona alacağım bu sefer, bunu takayım dedim.

İkisini de aslında Ben arabayı değişince taşıyıcı iptal, eşimin aracı elektrikli tasarruf açısından ona alacağım bu sefer, bunu takayım dedim.
Bar mutlaka hafif bir ıslık sesi çıkarıyor, üst alt oluk fitillerini takarsanız azalıyor biraz. Alışıyorsunuz, rahatsız etmez alışınca. Seçenekler arasında en iyisi bu zaten. Thule ya da iyi bilinen birçok markanın aparatlarını montaj oluklarına takabilirsiniz. Alırken ölçüye dikkat edin 3 4 farklı boy var.

Aracınızda, tavan rayı(alçak/yüksek) ya da montaj için alanlar yoksa(flush) , clamp kullanmanız gerekiyor, başka seçenek yok. Aracın marka model ve yılına uygun kit de almalısınız. Kit 4 takoz 4 kaplanmış metal braketten oluşur. Şu ana kadar 4 farklı araçta 4 farklı kit ile kullandım, hiçbir araç zarar görmedi. Alacağınız araca göre thule fit guidedan bakabilirsiniz koduna.

Bar mutlaka hafif bir ıslık sesi çıkarıyor, üst alt oluk fitillerini takarsanız azalıyor biraz. Alışıyorsunuz, rahatsız etmez alışınca. Seçenekler arasında en iyisi bu zaten. Thule ya da iyi bilinen birçok markanın aparatlarını montaj oluklarına takabilirsiniz. Alırken ölçüye dikkat edin 3 4 farklı boy var.

Aracınızda, tavan rayı(alçak/yüksek) ya da montaj için alanlar yoksa(flush) , clamp kullanmanız gerekiyor, başka seçenek yok. Aracın marka model ve yılına uygun kit de almalısınız. Kit 4 takoz 4 kaplanmış metal braketten oluşur. Şu ana kadar 4 farklı araçta 4 farklı kit ile kullandım, hiçbir araç zarar görmedi. Alacağınız araca göre thule fit guidedan bakabilirsiniz koduna.
Benim arabaya sesi en az çıkan olduğu için Thule Edge almıştım zaten, üzerine proride takıyorum. Aslında arkaya takmak istiyorum bu ses vs yüzünden ama her araç değişince çeki demiri taktırmak problem. Ben bayiden alıcam onlar uygun kit setini ayarlayıp fiyat verdi bunun için ama bilinen bir problemi var mı diye sormak istedim size.

Benim arabaya sesi en az çıkan olduğu için Thule Edge almıştım zaten, üzerine proride takıyorum. Aslında arkaya takmak istiyorum bu ses vs yüzünden ama her araç değişince çeki demiri taktırmak problem. Ben bayiden alıcam onlar uygun kit setini ayarlayıp fiyat verdi bunun için ama bilinen bir problemi var mı diye sormak istedim size.
Hayır yok. Arada torkunu kontrol edersiniz sürekli üstünde kalacaksa.

• Beğen
Tepkiler: mcanerg
sonuna kadar mı sıkıyorsunuz, kullandığınız bir tork değeri var mı?
Yanında gelen anahtar esniyor o torka gelince. Karşılıklı küçük aralıklarla eşit eşit sıkarsınız.

• Beğen
Tepkiler: mcanerg
Geri