SerdarCYCoo2Bursa
Jiroskopik Kararlılık
- Tepki
- 3.881
- İsim
- Serdar
- Başlangıç
- 2009—10
- Bisiklet
- Diğer
- Bisiklet türü
- Yol bisikleti
abi çözünürlükle alakası yok. her makinenin protokülü farklı. başka makine ile çekelen fotoğrafı diğer bir makinede görüntülemeden pek mümkün değil. (aynı marka olsa bile bazen olmuyor)Çok büyük ihtimalle çözünürlük fazla geliyor. Telefonun çektiği fotoğrafın piksel ebadıyla kameraların desteklediği azami ebatları karşılaştırın. Ona göre bilgisayarda çözünürlüğü değiştirip öyle atarsınız kameraya. Bir de uzantı uyuşmazlığı olabilir, jpg ve jpeg uzantıları kontrol eder misiniz?
Ataşehir Migros'ta vardı, tam göbeğin oradaki ana şubede ama cihaz halen duruyor mudur bilmem bana güvenip bu karda kışta Anadolu'nun ücra bir yerinden gitmesin kimse![]()
ben de Epsonda fotoğraf kağıdına basıyorumfotoğraf baskısı çok alıyorsanız epson L serisi çok iyidir. ben de L800 vardı (baya yeni modelleri çıktı) yaklaşık 3000 kadar çıktı almışımdır a4e kadar. bitmeyen kartuş teknolojisi ile 1000e yakın çıktı alınabiliyor. (boyut ve renge göre değişiklik gösterir)
dediğiniz gibi başka makine ile çekildiği için bir şekilde algılıyor ve ekrana getirmiyor. En güzeli baskı yapan bir yerde çıktı almak ama güzelim yazıcı mürekkep ve kağıtları ile illa Canon ile çekilmiş fotoğraf için bekleyecek.fotoğraf baskısı çok alıyorsanız epson L serisi çok iyidir. ben de L800 vardı (baya yeni modelleri çıktı) yaklaşık 3000 kadar çıktı almışımdır a4e kadar. bitmeyen kartuş teknolojisi ile 1000e yakın çıktı alınabiliyor. (boyut ve renge göre değişiklik gösterir)
Godfather sağında Morpheus, hemen altında Jigsaw, sağında da Rocky var. Daha dikkatli baktıkça daha neler varmış görünüyor.altlarda godfather gördüm sanki
Abi senin durum forumun ünlü düşünürü @mariokaldato Raşit Abimin klavyesinden foruma aktarılan Hanıma çaktırmadan bisletini nasil apgereyt edersin? başlığı durumu olmuş o zaman.Yok ya çıta yükseldiğinden değil de istediğim bisikleti almak için yolunu yaptım önden 😂
vardır vardır, ben kendi çektiği fotoğraflar sanmıştım, o yüzden şaşırdım. Ben sadece kendi fotoğraflarımı bastırıyorum.Godfather sağında Morpheus, hemen altında Jigsaw, sağında da Rocky var. Daha dikkatli baktıkça daha neler varmış görünüyor.
Aynen dediğin gibi 😁😎Godfather sağında Morpheus, hemen altında Jigsaw, sağında da Rocky var. Daha dikkatli baktıkça daha neler varmış görünüyor.
Abi senin durum forumun ünlü düşünürü @mariokaldato Raşit Abimin klavyesinden foruma aktarılan Hanıma çaktırmadan bisletini nasil apgereyt edersin? başlığı durumu olmuş o zaman.
Hepsi var ya , bazıları deneme amaçlıydı boşa gitsin istemedimvardır vardır, ben kendi çektiği fotoğraflar sanmıştım, o yüzden şaşırdım. Ben sadece kendi fotoğraflarımı bastırıyorum.
Bunu kullanan var mı?324904 dosyayı görüntüle
İkisini de aslında Ben arabayı değişince taşıyıcı iptal, eşimin aracı elektrikli tasarruf açısından ona alacağım bu sefer, bunu takayım dedim.Evo wing barı mı , evo clampi mi soruyorsunuz?
Barı hiç değiştirmedim, önceki wing serisini 13 yıldır kullanıyorum. Evo nun pek bir farkı yok.
754, evo clamp, evo raised rail olarak farklı ayakları farklı araçlarda kullandım.
Bar mutlaka hafif bir ıslık sesi çıkarıyor, üst alt oluk fitillerini takarsanız azalıyor biraz. Alışıyorsunuz, rahatsız etmez alışınca. Seçenekler arasında en iyisi bu zaten. Thule ya da iyi bilinen birçok markanın aparatlarını montaj oluklarına takabilirsiniz. Alırken ölçüye dikkat edin 3 4 farklı boy var.İkisini de aslında Ben arabayı değişince taşıyıcı iptal, eşimin aracı elektrikli tasarruf açısından ona alacağım bu sefer, bunu takayım dedim.
Benim arabaya sesi en az çıkan olduğu için Thule Edge almıştım zaten, üzerine proride takıyorum. Aslında arkaya takmak istiyorum bu ses vs yüzünden ama her araç değişince çeki demiri taktırmak problem. Ben bayiden alıcam onlar uygun kit setini ayarlayıp fiyat verdi bunun için ama bilinen bir problemi var mı diye sormak istedim size.Bar mutlaka hafif bir ıslık sesi çıkarıyor, üst alt oluk fitillerini takarsanız azalıyor biraz. Alışıyorsunuz, rahatsız etmez alışınca. Seçenekler arasında en iyisi bu zaten. Thule ya da iyi bilinen birçok markanın aparatlarını montaj oluklarına takabilirsiniz. Alırken ölçüye dikkat edin 3 4 farklı boy var.
Aracınızda, tavan rayı(alçak/yüksek) ya da montaj için alanlar yoksa(flush) , clamp kullanmanız gerekiyor, başka seçenek yok. Aracın marka model ve yılına uygun kit de almalısınız. Kit 4 takoz 4 kaplanmış metal braketten oluşur. Şu ana kadar 4 farklı araçta 4 farklı kit ile kullandım, hiçbir araç zarar görmedi. Alacağınız araca göre thule fit guidedan bakabilirsiniz koduna.
Hayır yok. Arada torkunu kontrol edersiniz sürekli üstünde kalacaksa.Benim arabaya sesi en az çıkan olduğu için Thule Edge almıştım zaten, üzerine proride takıyorum. Aslında arkaya takmak istiyorum bu ses vs yüzünden ama her araç değişince çeki demiri taktırmak problem. Ben bayiden alıcam onlar uygun kit setini ayarlayıp fiyat verdi bunun için ama bilinen bir problemi var mı diye sormak istedim size.
sonuna kadar mı sıkıyorsunuz, kullandığınız bir tork değeri var mı?Hayır yok. Arada torkunu kontrol edersiniz sürekli üstünde kalacaksa.
Yanında gelen anahtar esniyor o torka gelince. Karşılıklı küçük aralıklarla eşit eşit sıkarsınız.sonuna kadar mı sıkıyorsunuz, kullandığınız bir tork değeri var mı?