Scudo Sports

Şu an içinizden ne geçiyorsa yazın

Denizliler, İzmirliler'den daha çok alkol tüketiyor. Bunu da bir bilsinler.
Kimsenin ne içtiği ile ilgilenmem. Banane. Ama Denizliler'in tek bildiği "İzmirliler çok içiyor. " Kendilerince hor görüyorlar mı diyeyim ne diyeyim bilemedim. Buna çok kızıyorum. Kendilerinden habersizler.
Youtube da eskiden yorumlarda altta çeviri çıkıyordu şimdi yok. Araştırdım ama çözüm olmadı bana. Yakınan var mı?

Scudo
Bu ısınma meselesi açılmışken ben komşuların sayaçlarına bakmıştım hepsi milyonlarda yani 4 milyon var 5-6 var ben kalorifer yakmadığımdan 300k'da idi sayaç ama yasada buna karşı bir yaptırım da varmış komşuluk hakkına giriyor diye.
Altınızda veya üstünüzde siz yakmadığınız için üşüdüğünden yakınan kimse varsa daha edebilir sizi evet, emsal kararlar vardı sanki o şekilde.

• Beğen
Tepkiler: ali_ihsan21
Bu ısınma meselesi açılmışken ben komşuların sayaçlarına bakmıştım hepsi milyonlarda yani 4 milyon var 5-6 var ben kalorifer yakmadığımdan 300k'da idi sayaç ama yasada buna karşı bir yaptırım da varmış komşuluk hakkına giriyor diye.
15 derece altına düşüyorsa ısıtmak zorundasınız ama zaten o kadar düşmüyordur sanmıyorum daireniz, o ancak boş dairelerde oluyor.

• Beğen
Denendi onaylandı sadece sütle karıştırıp içince de gideri var, yalnız Trendyol 45 tl'ye satıyor ben daha yeni 17'ye aldım ŞOK'tan ve BİM'den haberiniz olsun..
Picture background

• Beğen
Tepkiler: templeos
Google Maps'in gösterdiği 2 rotadan da araba ile gittim, Bilecik'ten geçen rota daha tenha ve manzarası çok daha güzel. Bursa'dan geçen rotada hiç bisikletli görmedim ama Bilecik'ten geçende 2 kere bisikletliye rastladım. Ben olsam Bilecik'ten geçen rotadan gitmeyi tercih ederdim
320594 dosyayı görüntüle
Ben de iki yolu da biliyorum ama Bursa üstünden çok uzatıyor çünkü köprüden geçemem, Bilecik üstünden de çok tırmanışlı oluyor bir de İstanbul - Kocaeli arasını bi defa gittim çok hoşuma gitmemişti, trafik falan biraz sıkıntılı. Ben şu şekilde bişey planladım; hem İstanbul'un içi nispeten güvenli sayılır, hem feribot falan seviyorum, hem tırmanış bi tık daha az, hem de güzergah genel olarak tenha yollardan geçiyor. Bu güzergahın bazı kısımları da olsa kimse kullandı mı acaba, tecrübelerini almak isterdim..

1724011188599.png

Deniz diye bir ilimiz mi varmış? Yeni öğreniyorum.
Deniz ilimiz yüksek oranda Hintli göçmenlere ev sahipliği yapar. :p

15 derece altına düşüyorsa ısıtmak zorundasınız ama zaten o kadar düşmüyordur sanmıyorum daireniz, o ancak boş dairelerde oluyor.
Taşınmadan önceki son senemde alt komşum evde tadilat yapıyordu ve hiç yakmamıştı (sanırım geçici farklı bir yere taşınmıştı birkaç ay) önceki senelere göre baya fark etmişti özellikle aşağısı boş olunca soğuk daha fazla hissediliyor.

Peki ama dairede oturmayınca durum ne oluyor onlar ısınsın diye gidip yakacak değilim ya bir senedir daire boş.

Peki "Haydili lili lili lili lili lili lili yar" diyen Fatih Ürek napsın?

• Hahaha
Tepkiler: s0n3r
Taşınmadan önceki son senemde alt komşum evde tadilat yapıyordu ve hiç yakmamıştı (sanırım geçici farklı bir yere taşınmıştı birkaç ay) önceki senelere göre baya fark etmişti özellikle aşağısı boş olunca soğuk daha fazla hissediliyor.

Peki ama dairede oturmayınca durum ne oluyor onlar ısınsın diye gidip yakacak değilim ya bir senedir daire boş.
kanunen boş da olsa 15 derece üstünde tutmak gerekiyormuş diye biliyorum.

• Beğen
elimde yedek olarak fazlaca centerlock rotor var. fakat yol bisikletim 6 bolt rotor ile çalışıyor. centerlock rotoru 6 bolta ceviren bir adaptör var mı? araştırdım ama hep tersini buldum.

parklarda cahil insanların bisiklet yolunda yürümesi iyice canımı sıktı . Sonra parka gitmeme kararı aldım . Cadde de kafam daha rahat oluyor. A dan z ye hepsi bisiklet yolunda yürüyor. 4 5 tane keko yolu kapatmış , yine kalabalık aileler , ne mal insanlar var ya , onlara baktıkça kendime şükür ediyorum.

parklarda cahil insanların bisiklet yolunda yürümesi iyice canımı sıktı . Sonra parka gitmeme kararı aldım . Cadde de kafam daha rahat oluyor. A dan z ye hepsi bisiklet yolunda yürüyor. 4 5 tane keko yolu kapatmış , yine kalabalık aileler , ne mal insanlar var ya , onlara baktıkça kendime şükür ediyorum.
Millet aç aç.

Geri