Scudo Sports

Şu an içinizden ne geçiyorsa yazın

Daha geçen gün yazdığım mesajın mürekkebi kurumadan...

"Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun’un Heniye'nin ölümü ile ilgili taziye mesajlarının Instagram tarafından engellediğini söyleyerek tepki göstermesinin üzerinden 2 gün geçmesinin ardından, Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu, sosyal medya mecrasına erişim engeli getirdi."

Adam için milli yas ilan ettiğimiz yetmedi, üstüne bir de internetin fişini çektik :)

Fahrettin kapat oğlum.. Aç oğlum.. Kapat oğlum.. Aç oğlum... Kapat şimdi böyle dursun kafa dinleyelim biraz...
evli erkekler çok memnunmuş bu yasaktan :D

• Hahaha
Tepkiler: Hellheimr
Scudo
6 paket sosis alıp 5 paket ekmek aldım mı iş tamamdır. :) :) :)
Ortak katların en küçüğü 30 biliyorum.Ama sonuçta 30 ar tane alınca yani ihtiyacımdan fazlasını alınca yine kapitalizme hizmet etmiş oluyorum

Ortak katların en küçüğü 30 biliyorum.Ama sonuçta 30 ar tane alınca yani ihtiyacımdan fazlasını alınca yine kapitalizme hizmet etmiş oluyorum
30 adet sosis ve 30 adet ekmek senin ihtiyacından fazlası değildir. En azından artık değildir 4 günde gömersin sen hepsini. :) :) :)
Al sana bir matematik problemi daha tamam 5 gün diyeyim de günde kaç adet yiyeceğim diye düşünme. :):)

Neredeyse çözümü bulmuştum dediğim yer zaten okek idi :ssrtcbya:

• Beğen
Tepkiler: Umur Bora
Bu da şey değil mi ya, EV EKONOMİSİ DERSİ. 😝

• Hahaha
Tepkiler: hamlet2006
  • Beğen
Tepkiler: Umur Bora
Anayasa Mahkemesi, İletişim Başkanlığı'na basın ve ifade özgürlüğüne müdahale yetkisi veren mevzuat hükümlerinin iptal edildiğine ilişkin basın duyurusu yayımladı. Gönderi kısa sürede AYM'nin sosyal medya sayfasından kaldırıldı. AYM'nin sitesine de erişim sağlanamadığı görüldü.

Böyle tek tek uğraşmasaydınız yahu, komple çekin fişini internetin, siz de rahatlayın biz de. Muz cumhuriyetinden kabile devletine evriliyoruz. Bu hızla Afganistan'ın medeniyet seviyesine çıkmamız yakındır...

Ya hu ben de diyorum geceden beri internet neden böyle yavaş. Terör örgütü liderinin ölümü için yas tutup internet mi kısıtlanır? Hele ki Araplar için. Bu Arap seviciliği nereye kadar gidecek merak ediyorum. Kendi işimize bakmazsak biz de bunlar gibi olaylar yaşayacağız yakında. Üniversite tercihlerinin son günü bu gece 23.59 ve ben doğru dürüst üniversite araştırması yapamıyorum. Neden, terör örgütü lideri öldü diye! Vay şu hale bak!

Bunlar zırt pırt indirilip kaldırılanın bez parçası olduğunu sanıyor ellaham.
Bayrak indirmenin muhakkak ki kanuni bir prosedürü vardır diyeceğim de icraatı kanuna,kanunu icraata uydurmakta da üstlerine yok.

Koskoca ülkenin dışişleri bakanı Hamas lideri için “haniyenin yüzüne bakınca Allah’ı hatırlatıyor” dedi! utanmadan sıkılmadan da ülkede yas ilan ediyorlar ki bu herifler onlarca şehit verdiğimizde bile yas ilan etmediler! Biz tiye alıncada instayı kısıtlıyorlar! Yemin ediyorum sınanıyoruz! Biri çıkıp sizi sınadık aferin iyi sabrınız varmış deyip smilasyonu kapatacak diye bekliyorum!
Foto hakan fidan efendinin Allah'ı andırıyor dediği haniyenin katıldığı bir partiden şampanya patlatırken alınmıştır!
IMG_3379.jpeg

Sadece son bir iki hafta içinde ülkede olan şeyler onlarca en büyük şirketin yıllardır vergi vermediğini devletin kurumunun twitter'dan öğrenmesi, Arap ülkelerinin dahi anmadığı, siviller katledilip yakılırken şükür namazı kılan biri için yas ilan edilmesi, instagram'ın kapatılması ve daha nice gariplikler ama en garibi ana muhalefet partisi liderinin twitter hesabında bunlarla ilgili en ufak bir eleştiri dahi olmaması, medyada ufak tefek laf arasında konuşmak aynı Kılıçdaroğlu'nun ikinci turda göçmen politikasını eleştirmesine bezniyor, kimseyi kararlı olduğuna inandıramaz bu şekilde.

Merak ettiğim için soruyorum.Yakın geçmişte rahmete giden Mücahit Toros,Ebulfez Elçibey,Aliya İzzetbegoviç için de yas ilan edilip bayrağımız yarıya indirildi mi?

• Beğen
Tepkiler: Atasoy
Sabah 11 gibi Şile bezi festivalinin bugünkü programı milli yas sebebiyle iptal edilmiştir diye anons edildi, şimdi ise akşam Volkan Konak konseri var diyorlar.

Acaba ağıt gibi yanık birşeyler mi söyleyecek?

Denizli'de imam, cuma namazının farzından sonra İsmail Haniye için gıyabında cenaze namazı kıldırdı.Tüm ülkede oldu mu bilmiyorum.

• Beğen
Tepkiler: MakRo ve M.İhsan
Denizli'de imam, cuma namazının farzından sonra İsmail Haniye için gıyabında cenaze namazı kıldırdı.Tüm ülkede oldu mu bilmiyorum.
Konya'da da aynısı oldu. Hükumetin tehlikeli olduğunu zaten biliyordum ki şuanda daha çok hissetmeye başladım. Beni şaşırtan halk oldu. Kimse Hamas terör örgütünün yaptıklarını bilmiyor mu? (İsrail'in yaptıklarını doğru bulmuyorum. Orada ölen masum çoluk çocuğa üzülüyorum ama hamas terör örgütünü de desteklemiyorum.) Kimse 7 Ekim'deki olayları hatırlamıyor mu? Çırılçıplak kamyonet kasasına bindirilip Allah diyerek yamyamca götürülen kızı hatırlamıyor mu? Dini değerlerimizi bu kirli işlere alet eden insanlara kin beslememiz gerekmiyor mu bizim? Dünya bu görüntüler üstüne müslümanlara karşı kötü düşünceler besledi. Bu durum müslümanları rahatsız etmiyor da öldürülen liderleri için gıyabi cenaze namazı kılıp meydanlarda yürüyüş yapıyorlar. Ben anlam veremiyorum.

Cuma namazına farklı camilerde giden tanıdıklar da aynı şeyi söyledi. Tabii cemaatten hemen hiçkimse namaza durmamış burada.

Konya'da da aynısı oldu. Hükumetin tehlikeli olduğunu zaten biliyordum ki şuanda daha çok hissetmeye başladım. Beni şaşırtan halk oldu. Kimse Hamas terör örgütünün yaptıklarını bilmiyor mu? (İsrail'in yaptıklarını doğru bulmuyorum. Orada ölen masum çoluk çocuğa üzülüyorum ama hamas terör örgütünü de desteklemiyorum.) Kimse 7 Ekim'deki olayları hatırlamıyor mu? Çırılçıplak kamyonet kasasına bindirilip Allah diyerek yamyamca götürülen kızı hatırlamıyor mu? Dini değerlerimizi bu kirli işlere alet eden insanlara kin beslememiz gerekmiyor mu bizim? Dünya bu görüntüler üstüne müslümanlara karşı kötü düşünceler besledi. Bu durum müslümanları rahatsız etmiyor da öldürülen liderleri için gıyabi cenaze namazı kılıp meydanlarda yürüyüş yapıyorlar. Ben anlam veremiyorum.
GTGRis5XAAAPdAY.jpg
20 en büyük terör örgütü listesi, ayrıca İsrail bugüne kadar hiçbir savaşı kendi başlatmamış ama hiçbirini de kaybetmemiş, bazılarında karşı taraf da galibiyet ilan etmiş.

• Beğen
Tepkiler: Hellheimr
Geri