Scudo Sports

Şu an içinizden ne geçiyorsa yazın

@Can Çelik Hani bir söz var ya, "Her kuşu ...tin, bir leylek kaldı" diye. Evet, geriye bir leylek kaldı :)

Türkiye'de devlet hazinesini yağmalamanın kılıfı olan ultra-mega inşaat projelerine, yaşanan ağır ekonomik kriz sebebiyle ara verilmek zorunda kalınınca, yandaş müteahhitleri beslemek için yavru vatanın bütçesine göz dikildi:

(link)

TOKİ’nin KKTC’deki Külliye için yaptığı ihale kanundaki açık hükme rağmen pazarlık usulünden yapıldı. 1 milyar 998 milyon 800 bin TL değerindeki ihaleyi ederinin üzerinde teklif vererek KKTC’deki Külliye’nin daha önceki ihalelerini de kazanan, AKP’ye yakınlığıyla bilinen Ahmet Cengiz Özdemir’in sahibi olduğu Siyah Kalem Mühendislik’e verildi.

Scudo
Ben KKTC'yi yavru vatan olarak görmüyorum. Yarısı Türklerin işgali altında bir yunan adasıdır Kıbrıs. (İşgal dememin sebebi T.C.'nin orada tüzel bir varlık göstermeye çalışması. Orada türk yaşamasına bişey dediğim yok). Karikatür de bu sebeple hoşuma gitmişti, kendisine dayatılan fakirliğe bakmadan "bak ne güzel yunanın adasının bi kısmını ele geçirmişiz, oraya cami yapmışız, ezan okunuyor, eheh" diyen, bununla böbürlenen milliyetçi/islamcı kafalar.

Perdeleri çekmek için balkona çıktım çevrede Tüylü var mı diye baktım çünkü gelip üstüne zıplıyor insanın, tüm perdeleri çekerken arkamı kolladım son perdeyi çektim dönerken bunun patisine bastım, ne ara geldin, ne diye ayağımın dibine park ettin, az uzakta ne diye durmazsın. Neyse ki iyi bağırdı hemen de çok basmadan hemen kaldırdım ayağımı.

Bir türlü ders almaması çok garip kaç kez başkaları bastı hâlâ sessizce bacak arasında dolaşıyor.

Edit iyi sorun yok hasar da yok dostuz hâlâ.

(link)
7a7ixll.jpg

Son düzenleme:
İspanya'dan aldığım sensör 9 günde elime geldi. Turkcell'den almaya çalıştığım hiçbir bayisinden temin edemediğim, internetten sipariş vermek zorunda kaldığım 128k simkart, 4 defa aramama rağmen, 19 günde elime anca geldi. Allahınız varsa, belanızı versin. Sizin yüzünüzden iş yapamadım.

"Hepimizinki günübirlik hayatlar; hatırlayanın, hatırlanandan farkı yok," Marcus Aurelius

• Beğen
Tepkiler: gmfaruk
O kadar sıcak ki hava kaybettiğim suyu alabilmek başlı başına bir sorun haline geldi. Çok ani yükseldi Mavi Küremizde sıcaklıklar ve on yıl sonrasını hayal bile edemiyorum

Jant profili üzerinde ki marka etiketini(siyah renk) farklı bir renkte(kadrom gri, gri düşünüyorum) yaptırıp yapıştırmak istiyorum. Bunu kime yaptırabilirim?

Çalıştığım şirketin merkezindeki (İsviçre) elemanlara Fransa Turu'nu takip edip etmediklerini sordum. Biri yarışı yerinde izlemek için yıllık iznini ayarladığını, olimpiyat yol yarışını izlemek için Paris'e de gideceğini söyledi.

Coğrafyasını sevdiğiminin ülkesi...

Çalıştığım şirketin merkezindeki (İsviçre) elemanlara Fransa Turu'nu takip edip etmediklerini sordum. Biri yarışı yerinde izlemek için yıllık iznini ayarladığını, olimpiyat yol yarışını izlemek için Paris'e de gideceğini söyledi.

Coğrafyasını sevdiğiminin ülkesi...
Bir gün patronuma dedim ki:"Çeşme'deki Granfondo'ya katılacağım, şu kadar da para organizasyona veriliyor. O parayla da gariban çocuklara bisiklet alınıyor"
Ne dedi biliyor musunuz. O parayı bana ver, şirketin içinde bisikletle istediğin kadar dolaş" dedi :ssrtcbya:

Bir gün patronuma dedim ki:"Çeşme'deki Granfondo'ya katılacağım, şu kadar da para organizasyona veriliyor. O parayla da gariban çocuklara bisiklet alınıyor"
Ne dedi biliyor musunuz. O parayı bana ver, şirketin içinde bisikletle istediğin kadar dolaş" dedi :ssrtcbya:
Daha önce çalıştığım bi fabrikada üretim sahasının oldukça büyük ve düzlük olması sebebiyle 3 tekerlekli sepetli bisikletler kullanıyorduk. Baya da bi yük taşınıyordu o bisikletlerle, çok iyiydi o geldi aklıma şimdi. Ha ama yanlış anlaşılmasın, yönetim çalışanları spora teşvik etmek için kullanıma almamış bu uygulamayı; zira OSB’nin halı saha turnuvasına katılımı yasaktı, önemli ustalar, mühendisler düşüp sakatlanır iş sıkıntıya girer diye.. :)

Daha önce çalıştığım bi fabrikada üretim sahasının oldukça büyük ve düzlük olması sebebiyle 3 tekerlekli sepetli bisikletler kullanıyorduk. Baya da bi yük taşınıyordu o bisikletlerle, çok iyiydi o geldi aklıma şimdi. Ha ama yanlış anlaşılmasın, yönetim çalışanları spora teşvik etmek için kullanıma almamış bu uygulamayı; zira OSB’nin halı saha turnuvasına katılımı yasaktı, önemli ustalar, mühendisler düşüp sakatlanır iş sıkıntıya girer diye.. :)
Halı saha sağlık açısından önerilmeyen bir aktivite aslında, çok fazla kalp krizi vakası ve sakatlanma oluyor, kardiyovasküler bir egzersiz de değil.

• Beğen
Tepkiler: Yperzeli
Halı saha sağlık açısından önerilmeyen bir aktivite aslında, çok fazla kalp krizi vakası ve sakatlanma oluyor, kardiyovasküler bir egzersiz de değil.
Çerkezköy, Kapaklı gibi yerde de spor deyince koşu veya bisiklet gelmiyor maalesef insanların aklına yani napalım şimdi. Spor deyince ya halısaha, ya da mangal 😁

Çerkezköy, Kapaklı gibi yerde de spor deyince koşu veya bisiklet gelmiyor maalesef insanların aklına yani napalım şimdi. Spor deyince ya halısaha, ya da mangal 😁
mangal öneririm :D

• Hahaha
Tepkiler: Umur Bora
Kazak gölü veya ikiz göllerde mangal... Kapaklı bu sporun başkenti dostum...

Geri