Scudo Sports

Şu an içinizden ne geçiyorsa yazın

tali yoldan ana yola girip birine çarpamazsın motorun hızlı olması vs bahane değil zaten elimizde ölçülmüş bir hız da yok
Hiçbir yerde birine çarpamazsın da biz iki tekeriz, Zafer Akçay'ın dediği gibi haklı olmak birşey değiştirmiyor, otomobil bize çarpınca biz hastanelik oluyoruz veya direk mezar. Motor sürücüsü sadece ehliyetsiz değil hem de cıbıl cıbıl, hiçbir koruyucu yok.

Dün şile Üsküdar yolunda bir motor sürücüsü en çok liseli bir arabanın sağından diğerinin solundan resmen S çizerek gidiyor kendi canı umurunda değil elalemin başını yiyecek. Bunlar genellikle de motor kiralayan çocuklar oluyor.

• Beğen
Tepkiler: Eray BAYĞAR
Scudo
Hiçbir yerde birine çarpamazsın da biz iki tekeriz, Zafer Akçay'ın dediği gibi haklı olmak birşey değiştirmiyor, otomobil bize çarpınca biz hastanelik oluyoruz veya direk mezar. Motor sürücüsü sadece ehliyetsiz değil hem de cıbıl cıbıl, hiçbir koruyucu yok.

Dün şile Üsküdar yolunda bir motor sürücüsü en çok liseli bir arabanın sağından diğerinin solundan resmen S çizerek gidiyor kendi canı umurunda değil elalemin başını yiyecek. Bunlar genellikle de motor kiralayan çocuklar oluyor.
o ayrı konu, sen kendini koru tabi ama orada konuşulan kimin ne oranda suçlu olduğu, araç birine çarpmış motorlu da yavaş gelseydi deyince işin rengi değişiyor. O yorumun yeri bu olay değil kısaca.

Bu ülke insana saç baş yoldurur. Herşey göz göre göre geliyor, kimse umursamıyor herkes paçasını kurtaran kaptanı oynuyor.

İzmir Alsancak'ta 2 kişinin elektrik akımına kapılarak öldüğü yerle ilgili daha önce elektrik dağıtım şirketine defalarca şikayet yapıldığı, konunun yerel medyada bile yer aldığı ortaya çıktı. (Ege Telgraf)

Videoda üçüncü dokunan bir şahıs daha var ama onun ayağı suda olmadığı için akıma güçlü yakalanmamış fakat hissetmiş çünkü hızla geri kaçtı yerdekine dokununca.

Son düzenleme:
Üniversitemin Uluslararası İlişkiler Biriminde konuştuğum kişilerin yanlış bilgi verip yönlendirmesi sebebiyle önümüzdeki dönem Erasmus'a gidemiyorum... Sonraki dönem için başvuramıyorum çünkü talihsiz bir dönem geçirdim ve 3 dersten kaldığım için (evet, pek bir durumum vahim :agla: ) ortalamam minimum istenen ortalama olan 2.20'nin altına düştü... işin kötüsü bütün üniversitede dil notu en iyi olan 12. öğrenciydim ve ortalamam bölüm ortalamasının üstündeydi ve üniversitede 31 kişi hibeli gitti... Bu gidenlerin 3 tanesi benim bölümümden birde... Kısacası üniversitemin UİB'ne Ted Kaczynski usulü borulu ve çoşkulu süpürüzler yollamak geçiyor içimden :mad::mad::mad: ! Keşke diğer herkes gibi yapıp hocalar aracılığıyla halletseydim işimi. Dedim adamlar laboratuvarda çalışıp duruyorlar, vakit bulamazlar tam ilgilenemezler hem UİB bu konuda daha bilgilidir ve daha ilgili davranırlar... Acaba üniversitelere memur seçerken en sıkıntı yaratacak en umursamaz tipleri mi seçiyorlar ? Mesela Mühendislik fakültesinin öğrenci işlerindeki görevlilerden birisi kekeme ve sürekli ona denk geliyorum. Dediğini anlamak için yemin ediyorum bütün dikkatimi ve odağımı veriyorum ama bazen anlayamıyorum. Kibarca "üzgünüm ama anlayamadım, tekrar eder misiniz ?" dediğimde azar işitiyorum. gerçi adamın neden kızdığını da anlayabiliyorum fakat madem bu durum seni küplere bindirecek neden o pozisyonu kabul ettin veya neden kekeme adama sürekli öğrencilerle iletişim kurması gereken bir pozisyon veriyorsunuz ?..

Yaşı tutanlar hatırlayacaktır. 90'ların popüler dizilerinden "Evimiz Hollywood'da - Beverly Hills, 90210" dizisinde Brenda rolüyle tanıdığımız Shannen Doherty 53 yaşında ölmüş; ölüm nedeni meme kanseri. Sıra yavaş yavaş bize mi geliyor ne?

Fotoğrafta kumral olan ablamız:

hyhyhy.jpg

• Üzgün
Tepkiler: specific
Leman dergisinde bi alem,f16 ya kafa attım diyor adam halen inanmıyor hain dıjj güjler:cool: bu vesileyle Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü bir kez daha saygıyla anıyorum böyle bir kitleyle yapmış olduğu mücadeleden ötürü!
IMG_3121.jpeg

O gece, hain darbecileri yuhlamaya giden, saçları kumaşla örtülmemiş, ve sarıya boyalı olan bir hanım bulunuyomuş köprüde. Bana çok gerçekçi geldi.

19961405_10155458965038926_8477294171004615092_n.jpg

Yıllarca örgütlü halde devletin her kademesini eline geçirmiş din bezirganlarına kucak açan, sonra da kandırıldık diyen tüm takiyecilere lanet olsun...
Tarihimiz hangi gerçek mücadeleye ve zafere bayram adı konulduğunun örnekleri ile dolu, yazık ki millete bayram diye icat edenlere...

Bir arkadaşım bana "oksimoron" nedir diye sorduğunda şu anki "muktedirler ve demokrasi ve hukuk" demiştim. O da çok iyi anladım demişti.

• Beğen
Tepkiler: oscak41
Kötü bir anıma denk geldi...

Son düzenleme:
Cumhurbaşkanı Erdoğan:

"15 Temmuz’da silahlı kuvvetlerde görev yapan 32 bin 189 subayın 10 bin 468’i, yani yüzde 33’ü ordumuzdan atıldı. 1886 kurmay subayın 1524’ü yani yüzde 81’i FETÖ’den ihraç edildi.”

O kadar generalin, kurmay subayın, valinin, kaymakamın, emniyet müdürünün terfi-atama kararlarının altında kimin imzası var acaba? İnsan gerçekten hayret ediyor...

DE2g3GvXUAAVqqV.jpg

Hürriyet yazarı Abdülkadir Selvi'nin 2 Aralık 2013'te Yeni Şafak'ta kaleme aldığı yazıda FETÖ'nün devlet kadrolarında nasıl güçlendiğini gözler önüne serdi.

Selvi, dönemin AKP Başbakanı Erdoğan'ın 'ne istediler de vermedik?' sorusuna cevap olacak şekilde yazısının sonunda şu ifadeleri kullanıyor:

Arka bahçe olarak kullandıkları bir yayın organında 2004 yılı MGK"sında alınan bir karara ilişkin haber okuduk. O günkü şartların dikkate alınmasını gerektiren yazılar yazdık. Ancak cemaati bitirmek için 2004"te MGK"da karar alındığına cemaat tabanını inandırmaya çalışıyorlar. Madem 2004"ten beri bu hükümet sizi bitirmek istiyordu. O zaman sormak istiyorum.

2004"ten önce kaç valiniz vardı, 2004"ten bu yana kaç valiniz oldu?

2004"ten önce kaç milletvekiliniz vardı, 2004"ten bu yana kaç milletvekiliniz oldu?

2004"ten önce kaç bakanınız vardı, 2004"ten sonra kaç bakanınız oldu?

2004"ten önce kaç üniversiteniz vardı, 2004"ten sonra kaç üniversiteniz oldu?

2004"ten önce ticaret hacminiz neydi, 2004"ten sonra ticaret hacminiz ne oldu?

Bu soruları uzatayım mı?

Sadece şunu hatırlatmak istiyorum.

2004"ten önce ülkesini terk etmek zorunda kalan ve vatan hasretinden Türkiye"den getirilen toprakları koklarken gözyaşları döken muhterem Hocaefendi"yi, Türkiye Cumhuriyeti Başbakanı"nın ülkeye davet ettiği bir Türkiye size yetmiyor mu?

• Beğen
Tepkiler: Atasoy
Bu ülkede suçlu devlet tarafından cezalandırılmıyor. Ve ceza almadıkça daha da arsızlaşıyor, ezebildikleri bütün bireyleri eziyorlar. Orası belli ki kaykay, paten, bmx bisiklet parkı. İstiyo ki piknik alanı gibi 6-7 çocukla torun torba yayılsın oralarda.

• Beğen
Tepkiler: glaZEDX
Geri