Scudo Sports

Şu an içinizden ne geçiyorsa yazın

konudan bağımsız bu adamın bir videosunu izledim ve bir daha hiç bir videosunu izlememeye yemin ettim.

Doğru ve tarafsız bilgi, inceleme için Levent Pekcan, Murat Gamsız gibi isimleri takip etmek lazım. Sektördeki alavere-dalavereden uzak durmayı başarabilen sayılı isimlerdendir LP ve MG.

Arada çeşit olsun diye soytarılık, dalkavukluk, g.t yalayıcılık görmek istiyorsanız Hakkı Alkan'ı takip edebilirsiniz :)

Son düzenleme:
Scudo
Bayramda bile çalışacak olan özel sektör çalışanı olarak içimi acıttınız:huhuu: kamu çalışanı olmadığıma hep pişman oldum:cool:

Kırbacımı sırtımda taşıyorum.

• Üzgün
Tepkiler: seko35.50
IMG_2596-.E-NO-159-NAMIK-İSMAİL.jpg

Bilmeyenler için bu resim Namık İsmail'in 1923 tarihli harman tablosu. Atatürk'ün çalışma masasının tam karşısında duvara asılıydı.

0f8327f8-b1ac-e411-b2d1-14feb5cc1801.jpg

Bu da 1927 tarihli Türkiye Cumhuriyeti'nin ilk basılı kağıt parası olan 1 lira. Harf devriminden (1928) önce tedavüle çıktığı için Osmanlıca ve Fransızca olarak basılmış.

İkisi arasındaki ortak özellik hemen dikkatinizi çekmiştir diye düşünüyorum. Ekonomik kalkınma ve refah için tarımın ne denli önemli olduğunun bilincinde olan kurucu vizyonun üreten çiftçiye saygı duruşudur.

Aradan geçen 100 yılın sonunda Türkiye 1.5 milyar nüfuslu Çin'in üzerinde buğday ithal eder hale gelmiş durumda. Geçtiğimiz hafta sessiz sedasız açıklanan ve jöleli - boyalı saçlıların saçma sapan gündemi arasında kaynayıp giden buğday alım fiyatlarına bakıldığında geçen yıla göre sadece %12 artış yapıldığı görülüyor.

Enflasyonun %120, makyajlı halinin bile %75 olduğu, gübre fiyatının 3 katına çıktığı yerde buğday alım fiyatına anca %12 zam yapmak çiftçiye buğday ekme demek değil mi?

(link)

Yarınki yağmur ihtimali gitgide azalıyor :/

Doğru ve tarafsız bilgi, inceleme için Levent Pekcan, Murat Gamsız gibi isimleri takip etmek lazım. Sektördeki alavere-dalavereden uzak durmayı başarabilen sayılı isimlerdendir LP ve MG.

Arada çeşit olsun diye soytarılık, dalkavukluk, g.t yalayıcılık görmek istiyorsanız Hakkı Alkan'ı takip edebilirsiniz :)

muratı biliyorum da leventi tanımıyorum. Yine konudan bağımsız teknoloji konusunda yerli içerikler bana çok yavan geliyor. üşenmesem çoğundan daha kaliteli bilgi verebilirim. yabancı içeriklerin içi bilgi olarak daha dolu oluyor.

Şuraya bi konu açabilsemde, sorucak sorularım var, onları sorsam :=)

valla burdan sorulcak bi soru değil ama sorayım, 30 senelik bisiklet restorasyonu yapıcaz, sele seçiminde gözüme hoş gelen rahat olabilecek bi tanesini alsam uyumluluk sorunu falan olmaz dimi bu birinci soruydu :D

vitesler gidik, onun yerine hepsiburada.com/knt-vites-kolu-ve-fren-kol-takimi-yeni-nesil-mandalli-pm-HB00000OCRJE şu vites kollarını alıyım diyorum, aktarıcılar vesaire sağlam, bu arada bisiklet 6x3 vites

valla burdan sorulcak bi soru değil ama sorayım, 30 senelik bisiklet restorasyonu yapıcaz, sele seçiminde gözüme hoş gelen rahat olabilecek bi tanesini alsam uyumluluk sorunu falan olmaz dimi bu birinci soruydu :D

vitesler gidik, onun yerine hepsiburada.com/knt-vites-kolu-ve-fren-kol-takimi-yeni-nesil-mandalli-pm-HB00000OCRJE şu vites kollarını alıyım diyorum, aktarıcılar vesaire sağlam, bu arada bisiklet 6x3 vites
Bisikletinizi Mark modelini ekipmanlarını yazıp fotoğraflarını paylaşmanız lazım ki cevap verebilsin insanlar. Ben olsam ilk önce bir soruma yanıt arardım

Fotoğraf sıkıntı değil ancak, mark model vesaire çoktan yazısı silindi gitti malum 30 senelik bi bisiklet

Fotoğraf sıkıntı değil ancak, mark model vesaire çoktan yazısı silindi gitti malum 30 senelik bi bisiklet

siz yükleyin, o bisikleti biten birisi burada kesin vardır.

• Beğen
Tepkiler: Eray BAYĞAR
Ya tam da zamanında dirseği çatlattım, 21 gün tek kolla idare edecem, yürüyüş bile yapılmaz.

Geçmiş olsun.. Murphy kanunları dediğimiz şey bu oluyor işte :(

Türkçe yazıldığı gibi okunan bir dildir, ancak konuşulduğu gibi yazılan bir dil değildir. Sizin gibi çoğu da insan bu ikisini birbirine karıştırır :)

Geçmiş olsun.. Murphy kanunları dediğimiz şey bu oluyor işte :(

Teşekkür ederim, üstelik sağ omuzumda implant olduğu için en çok koruduğum taraf sağ dirseğim çatlak, darbeyi orası emdi. Bu da Murphy kanunlarına dahil 😔

Kışın bir sıcak çay veya salep içip ısınıyorsun da yazın niye soğuk içince serinlemeye hiç faydası olmuyor? Reklamlarda soğuk için, buz gibi cart curt dünyayı sayıyorlar hep hikaye.

%96 nem var yahu, bizim kedi mavi ekran verdi. Her zaman görünce gelip bacağıma sürünen kedi gözlerini azıcık araladı sonra geri kapadı, keşkül kıvamına gelmiş zavallım üstündeki kürkle.

@seko35.50 Özel sektörde öğretmenlik yapıyorum :) Kamu da bile değilken, 9 günlük tatil veren patronumun elini bi öpeyim ben :D

• Hahaha
Tepkiler: seko35.50
Fotoğraf atamıyorum malesef yeni üye olduğumdan, konu bile açamıyorum aslında :)

konudan bağımsız bu adamın bir videosunu izledim ve bir daha hiç bir videosunu izlememeye yemin ettim.
Benimde önüme geldi öyle izledim. Yoksa bende aynı hesap vaktiyle bir şey izledim indirimde ürün videosuydu galiba sonrasında bir daha bakmadım. Bu tarz teknoloji sayfası olarak yıllardır hem forumu olsun hem kendi siteleri olsun donanım haber on numaradır

• Beğen
Tepkiler: makaram

Selede uyumluluk sorunu olmaz.

O vites kolları olur, tabii sağ 7'li kol nedeniyle zincirin rublenin dışına çıkmaması için limit ayarları düzgün yapılmalı. Aynı koldan bendeki eski bir bisiklette var. Beraberinde gelen teller çok ince ve zayıf, o nedenle tellerini değiştirmek gerekebilir. Bir de 30 yıllık bir bisiklette kullanıldığında "restorasyon"dan uzaklaşıp "modernizasyon"a giderken taksimetreye bakıp Çin mahallesinde inmek gibi olur. Bisikletin türüne göre, onun tarzına uygun daha iyi alternatifler bulunabilir.

Geri