Selamlar, herkese keyifli forumlar 🙋🏻♂️
Dün , işten çıktım, eve dönüyorum, bisikletle.. 3 şeritli yolun en sağında, 35-40 km hızlarda gidiyorum. O sıra da iş çıkışı, trafik var ama akıcı.. Ortalama 60-70 km hızlarda da araçlar seyrediyor.. Benzinliğe yaklaşmakta iken, arkamdan gelip, sinyal vermeden önümden benzinliğe giren beyaz Doblo 😒 .. neyse, zaten idmanlıyım,ille bu tip noktalarda bir B planına hazırlıklıyımdır, ben de girdim benzinliğe, bu herifle takışmak için, girerken de duyacağı kadar, bağırarak , söylendim "yavaş ol yavaş, ahıra mı? Sinyal yok emniyet kemeri yok.. Ne güzel iş? " Sürücü de içeriden "ne var la? Ne ? " Dedi çekti sağa durdu. Yanında da başka bir abi var 40-45 yaşlarındalar ama o daha bir üsturuplu, daha efendi takılıyor.. Bu sürücü inerken , onu sakinleştirmeye falan çalışıyor, kolundan tutuyor. İndi, indiği gibi belindeki silahı ve rozeti gösterdi. Polismiş abiler meğer.. Ben de o sırada " ezeydin abicim? " Falan saydırırken, aracın içine de göz attım ki polis kepi, dosyalar falan var ama adamlar sivildi.. sürücü hala " oğlum, bak , git, akşam akşam bela olma" diyordu. Ben de, abicim, bak, sinyalsiz geldin , kaskım, ışığım var , ben de benzinliğe girecek olsam, tamam, beraber girelim. Emniyet kemerin takılı da değil falan dedim .. Diğer abi de tamam beyler uzatmayın, hadi kardeşim, sen de devam et , boş ver falan deyip ortamı yumuşattı.. diğeri, bana " bisiklet yolu var , orada neden sürmüyorsun?" Diyor...