Scudo Sports

Şu an içinizden ne geçiyorsa yazın

Hasta olmamak için yanımda yedek kıyafet taşımaya bagaj ve çanta aldım. Hava şartlarına uygun yedek kıyafetler yanımdayken tur molasında üstümü değiştirdim. Havaya uygun içlik ve ona uygun rüzgarlık yelek aldım. Ve çarşamba turundan sonra yine hasta oldum. Yazıklar olsun.
Elbiseler nedir. Ilk başlarda bende çok hasta oluyordum. Hem beslenmeye öncesi ve sonrası biraz daha dikkat etme hem de biraz daha tecrübe ile (sürerken terlıyorsam soğumanın dozu [formanın önünü bi miktar açma], rampa inerken çıkarken sıcak güneş soğuk esen rüzgar bunlara dikkat etme) baya azalttım. Bu sene birde yaz aylarından herkes hasta olmaya başladı. Salgından dolayı galiba bağışıklık herkesin düştü

Scudo
Elbiseler nedir. Ilk başlarda bende çok hasta oluyordum. Hem beslenmeye öncesi ve sonrası biraz daha dikkat etme hem de biraz daha tecrübe ile (sürerken terlıyorsam soğumanın dozu [formanın önünü bi miktar açma], rampa inerken çıkarken sıcak güneş soğuk esen rüzgar bunlara dikkat etme) baya azalttım. Bu sene birde yaz aylarından herkes hasta olmaya başladı. Salgından dolayı galiba bağışıklık herkesin düştü
Genellikle Decathlon koşu formaları kullanıyorum. İçlik de yine koşu için olandan. Teri dışarıya iyi atıp kuru kalıyorlar. Rüzgarlık ve yağmurluk da bisiklet için özel.

• Beğen
Tepkiler: oscak41
Kreatin kullanan var mı ? Zararı var mı ?

Kullandım değil de, denediğim var diyeyim.

Kreatin genel olarak kas gelişimi için yararlı sayılabilecek bir besin desteği. Negatif etkilerinden bahsedilse de, akademik çalışmalarla kanıtlanmış yan etkisi de yok, diye biliyorum. Yada negatif etkisi çok minimal (yatırım tavsiyesi değildir, kendi araştırmanızı yapın).

Sağlıklı bir insanın kanında kreatin oranının yüksek olması böbrek yetmezliği göstergesidir bu arada, tabi suplement olarak alınan kreatin buna dahil değil.

Ben kreatin kullanmadan spor yaptığım bir dönemde kan testi yaptırmıştım ve kanımda kreatin oranı olması gerekenden yüksek çıkmıştı. Yani vücudumuz ihtiyacı olduğu zaman kendisi de kreatin sentezleyebiliyor. Bu yüzden bir daha kreatin kullanmadım.

Aile hekimim böbreklerine bakalım demişti hatta, sonra ağırlık kaldırdığımı söyleyince gerek yok dedi...

• Beğen
Tepkiler: speedymammy
Hasta olmamak için yanımda yedek kıyafet taşımaya bagaj ve çanta aldım. Hava şartlarına uygun yedek kıyafetler yanımdayken tur molasında üstümü değiştirdim. Havaya uygun içlik ve ona uygun rüzgarlık yelek aldım. Ve çarşamba turundan sonra yine hasta oldum. Yazıklar olsun.

Böyle durumlarda insanın "Bende bu aralar bir cenabetlik var ama hayırdır inşaAllah" diye düşünmesi ve sabah namazına kalkar kalkmaz gusül abdestini tazelemesi gerekiyor. Bazen farkında olmadan uykuda rüyalanıp, gün boyu cünup geziliyor ve bu yüzden başa umulmadık musibetler, belalar, hastalıklar gelebiliiyor...

Böyle durumlarda insanın "Bende bu aralar bir cenabetlik var ama hayırdır inşaAllah" diye düşünmesi ve sabah namazına kalkar kalkmaz gusül abdestini tazelemesi gerekiyor. Bazen farkında olmadan uykuda rüyalanıp, gün boyu cünup geziliyor ve bu yüzden başa umulmadık musibetler, belalar, hastalıklar gelebiliiyor...
Göbek deliği önemli.

• Hahaha
Tepkiler: Can Çelik
Ya foruma yeni üye oldum arka ve ön göbeklerle alakalı bir konu açacaktım açamıyorum birisi yardımcı olabilir mi :D

Genellikle Decathlon koşu formaları kullanıyorum. İçlik de yine koşu için olandan. Teri dışarıya iyi atıp kuru kalıyorlar. Rüzgarlık ve yağmurluk da bisiklet için özel.
Futbol formasına baktım bende dün arada 120 tl fark vardı. Malzeme oranlarına baktım hemen hemen aynılar. Sizin kullandığınız nasıl var mı link

Ya foruma yeni üye oldum arka ve ön göbeklerle alakalı bir konu açacaktım açamıyorum birisi yardımcı olabilir mi :D
Arka ve ön göbek bakımı için gerekenler

Burayı kullanabilirsiniz. Belli bir mesaj sayısına kadar konu açılmıyor.

Futbol formasına baktım bende dün arada 120 tl fark vardı. Malzeme oranlarına baktım hemen hemen aynılar. Sizin kullandığınız nasıl var mı link
(link)

KALENJI Erkek Koşu Tişörtü - Neon
225,00₺
VAN RYSEL Erkek Uzun Kollu Yol Bisikleti Yağmurluğu - RC120
920,00₺

(link)

Üçünden de memnunum. Tişörtün stoğu kalmamış ondan link gözükmüyor. Yazlık ürün.

32mm den 30 a geçsem mi diye düşünüyorum aklımda deli sorular. Sonra aklıma geliyor ki viraj alırken 32mm lastik daha çok rahatlık sağlıyor ve konfor yine daha iyi oluyor. Benim pirelli p7 sport 6165 km de artık çok yoruldular. (link) fakat yanaklarında bulunan beyaz kısım nasıl durur bilmiyorum, internette hiç bir ön izlenim videosuna denk gelemedim.

32mm den 30 a geçsem mi diye düşünüyorum aklımda deli sorular. Sonra aklıma geliyor ki viraj alırken 32mm lastik daha çok rahatlık sağlıyor ve konfor yine daha iyi oluyor. Benim pirelli p7 sport 6165 km de artık çok yoruldular. (link) fakat yanaklarında bulunan beyaz kısım nasıl durur bilmiyorum, internette hiç bir ön izlenim videosuna denk gelemedim.
32’den 28’e geçtim, mükemmel bi fark yarattı bence hiç düşünme..

• Beğen
Tepkiler: StanicEnemy
Abi maalesef siyah olanı bikeINN de stokta yok gözüküyor 32c için.

Toplamda kaça gelir TR'ye? Amazon'da vergi kargo dahil 1904 lira, peşin fiyatına 6 taksit: (link)
Tek kalmış, ne kötü.

Toplamda kaça gelir TR'ye? Amazon'da vergi kargo dahil 1904 lira, peşin fiyatına 6 taksit: (link)
Tek kalmış, ne kötü.
Abi bikeINN göre 300 TL daha pahalı lastik başı. Eğer tek kalmasaydı aradaki fiyatı belki göz ardı edebilirdim. Bike24 baktım orada da mevcut değil.

Güzel durur. Beyaz değil o kısım transparent olarak geçiyor , açık kahverengi bej arası bir renk. Ben conti GP 5000 transparent yanaklısını kullanıyorum. Güzel bir hareketlilik katıyor. Kırmızıda da iyi durur.

Giydirilmiş videosu burada var.

Screenshot_20231104_204605_com.android.chrome.png

• Beğen
Tepkiler: StanicEnemy
Güzel durur. Beyaz değil o kısım transparent olarak geçiyor , açık kahverengi bej arası bir renk. Ben conti GP 5000 transparent yanaklısını kullanıyorum. Güzel bir hareketlilik katıyor. Kırmızıda da iyi durur.

Giydirilmiş videosu burada var.

311138 dosyayı görüntüle
Çok teşekkür ederim. Bu video nasıl rast gelmedim anlamadım her yerde arattım. Güzel duruyor. Transparent dendiğinde ben beyaz duruyor zanettim o yüzden kuşkularım vardı.

İş nedeniyle 1 hafta bisiklet kullanamadım .Bugün kullandım sonunda.Oh çok şükür, kondüsyonum değişmemiş:D

Arka ve ön göbek bakımı için gerekenler

Burayı kullanabilirsiniz. Belli bir mesaj sayısına kadar konu açılmıyor.

(link)

KALENJI Erkek Koşu Tişörtü - Neon
225,00₺
VAN RYSEL Erkek Uzun Kollu Yol Bisikleti Yağmurluğu - RC120
920,00₺

(link)

Üçünden de memnunum. Tişörtün stoğu kalmamış ondan link gözükmüyor. Yazlık ürün.
Bisiklet ile futboldan farklıymış kumaşı. Mağazaya giderseniz kıyaslayın ele alıp. Görüntüde daha kalın gibi. Ayrıca bu tshırt diye geçiyor benim dediklerim içlik. Üstte forma demişim yanlış olmıs
(link)

(link)

Koşu tshirt u sarmayabılır bunlar tam sarıyor. Zaten mantıkende yanlış bi gıyımınız var gibi geldi bana. Yağmurluk çok soğuk havada 3. Katman giyılıyor genelde. Ikıncı katmana yağmurluk giyilecek havalarda dengesizlik oluşuyor. Ya çok ısıtıyor ya da rampada çok soğutuyor.

Havaya göre ;
Yazın forma kısa veya uzun- boyunluk (28-29 derece üstünde yanmamak için

Serin yaz günü sadece içlik veya mevsimlik forma

Bahar günleri içlik + mevsimlik forma ya da içlik + kışlık mont. Duruma göre kışlık boyunluk. Geçen mesela boğazım ağrıyordu kışlık boyunlukla gittim.

Soğuk bahar veya +6-7 derece üstünde içlik mont yağmurluk bazende içlik mevsımlık forma mont. Kışlık boyunluk. Geçen sene rüzgar kesici yelek aldım onuda giyıyorum uzun rampa ınısınde göğüse gelen rüzgarı güzel kesiyor

Daha soğuk havalarda surmuyorum, çok nadir. Surersemde içlik forma mont yanımada yağmurluk alıyorum ısınana kadar duruyor ısınınca önünü açıyorum birde kış ayları hava erken karardıgı için dönüş zamanı giyiyorum.

kullandığım yagmurlukta sırtta hava alması için açık alanlar var.

Son düzenleme:
Bisiklet ile futboldan farklıymış kumaşı. Mağazaya giderseniz kıyaslayın ele alıp. Görüntüde daha kalın gibi. Ayrıca bu tshırt diye geçiyor benim dediklerim içlik. Üstte forma demişim yanlış olmıs
(link)

(link)

Koşu tshirt u sarmayabılır bunlar tam sarıyor. Zaten mantıkende yanlış bi gıyımınız var gibi geldi bana. Yağmurluk çok soğuk havada 3. Katman giyılıyor genelde. Ikıncı katmana yağmurluk giyilecek havalarda dengesizlik oluşuyor. Ya çok ısıtıyor ya da rampada çok soğutuyor.

Havaya göre ;
Yazın forma kısa veya uzun- boyunluk (28-29 derece üstünde yanmamak için

Serin yaz günü sadece içlik veya mevsimlik forma

Bahar günleri içlik + mevsimlik forma ya da içlik + kışlık mont. Duruma göre kışlık boyunluk. Geçen mesela boğazım ağrıyordu kışlık boyunlukla gittim.

Soğuk bahar veya +6-7 derece üstünde içlik mont yağmurluk bazende içlik mevsımlık forma mont. Kışlık boyunluk. Geçen sene rüzgar kesici yelek aldım onuda giyıyorum uzun rampa ınısınde göğüse gelen rüzgarı güzel kesiyor

Daha soğuk havalarda surmuyorum, çok nadir. Surersemde içlik forma mont yanımada yağmurluk alıyorum ısınana kadar duruyor ısınınca önünü açıyorum birde kış ayları hava erken karardıgı için dönüş zamanı giyiyorum.

kullandığım yagmurlukta sırtta hava alması için açık alanlar var.
Kullandığım uzun kollu koşu tişörtü diye geçen ürünün açıklaması şöyle :
"
Bu uzun kollu, nefes alabilen koşu tişörtü kış aylarında yaptığınız antrenmanlarınızda sizi sıcak tutması için uygundur.

Bu uzun kollu tişörtün yumuşak ve sıcak tutan bileşeni, teri dışarı atar böylece soğuk havalarda koşabilirsiniz. İçlik olarak veya bir tişörtün üzerine giyilebilir.
"

İçlik olarak da kullanılabilir diyor. Aslında mecburiyetten bunu kullanıyorum çünkü futbol ve kayak dahil decathlonda bana uyan bir içlik yok ne yazık ki. Göğüsten ve omuzdan dar oluyor. Diğer yazlık koşu tişörtü yanlardan fileli ve hava aldırıp hızlı kuruyor. Ne yazık ki bisiklet formaları da bana tam uymuyor. Havalar biraz soğuyunca uzun kollu olanı içlik olarak içe giyip üzerine yazlık tişörtü geçireceğim.

• Beğen
Tepkiler: osmancan71
Geri