Scudo Sports

Şu an içinizden ne geçiyorsa yazın

Abi şu olaya ben de hayret etmiştim ilk fark ettiğimde, gerçekten bacaklarımın bu kadar kısa sürede şekillerinin bile değişmesi çok acaip gelmişti. Sen de yazınca şimdi söylemeden geçmek istemedim.
3 senedir hiç binmiyorum desem yeridir, 1 haftada eskiye döndüler. Ben sıfırdan başlar gibi hissederim ufak yokuşlar bile zorlar sanıyordum. Yok tam tersi. Çok sevindim.

Scudo
O değil de...

Bir Ahmetgitar vardı, ne oldu ona?

308922 dosyayı görüntüle

308923 dosyayı görüntüle
Hatırladığım kadarı ile bir ara vegan mevzusu olmuştu forumda o ara bahsi geçmişti. Hatta o zamanlar Berk Evren 'de var vegan durumularını savunuyordu. yine hatırladığım kadarı ile mevzuda kurban kesimi ilgili bir şeyden çıkmıştı. O konu sonra 4-5 üye ayrılmıştı. Tabi Ahmet gitar çok daha öncesinde gitti. Yanlış hatırlamıyorsam bir de TCR tarzı bir yarışa girmişti.
(link)

Ön ve arka teker jantları farklı olsa sorun olur mu acaba?

Tekerleri 36 telli olan bisikletime arka teker olarak 32 telli jant alsam ne olur? Yani ön 36 telli ama arka 32 telli jant olacak şekilde?

Arka tekeri 36 telli bulsam bile üzerinde orjinal sticker olmadığından her türlü farklı duracak.
Hiç bir sorun olmaz. Jantınız kaset dişlinizle ve kadronuzun ölçüsüyle uyuyorsa hiç bir problem yaşamazsınız. Ön ve arkada farklı tel sayıları çok sık görülen bir durum, ön 20 arka 24 gibi.

• Beğen
Tepkiler: MakRo
Bugün bisikleti aldığım kişi hem yemek ısmarladı hem de yalnız hissetmeyeyim diye benimle kalıp sohbet etti. Hâlâ böyle iyi insanların olması çok güzel bir şey. Kendime şart koydum bisikleti satınca alan kişiye bende yemek ısmarlayacağım 😁

Bisiklet ve spor yapacak zaman bulamıyorum iş çok zaman yok kilo alıyorum. Haziran ayında İst Kuşadası kamplı turunda 73 kg iken 68 e kadar düştüm. Şimdi 2 ayda 78 oldum.

• Üzgün
Tepkiler: Eray BAYĞAR
Deneme 8. Yine başarısız. Bu sefer jantı komple örüp bir de göbeğin yağlamasını vs. üzerinde yapıp öyle akorda oturdum. Telleri 2'şer boşluk bırakıp dengeli bir şekilde ördüm. Sonra kalan telleri de aynı sırayla... Her şey iyi güzeldi. Hatta uzun saydığım teller de nipel ucundan çıkmadı falan. Yatay ve dikey akordu da milimetrik yaptım. Tel gerginlik aletiyle bir bakayım dedim. Sol taraf (uzun telleri kullandığım) çok gevşek. Hepsini bir tur sıktım. Tam oluyor derken akort yine kaydı. Baktım olacak gibi değil. Bir tur daha sıkmam gerekiyor. Sıkarsam da göbek kayacak. Dağıttım yine. En sonunda jantı alıp duvardan duvara vuracağım o olacak :) İçimi dökmek istedim. İki hafta oldu. Projeyi ilerletemiyorum.

Konu boş kalmış, sihiri bozdum 😄

Hayvanlara insanlardan daha çok değer verilen bir toplumda ne kadar sağlıklı kalınabilir merak ediyorum ve hayretler içerisinde izliyorum…

Demek Hindistan'dan forumu takip edenler varmış..

Eyyy @mariokaldato nerelerdesin? İnstagramdan paylaştığım kadar arada şuraya tur yazısı paylaş da günümüz şenlensin.
2019da yazdığım mesajdan bildirim gelince aklıma geldi.

Bu aralar bisiklet tembeli oldum, her hafta sonu trekking kulübü ile dağlara çıkıyorum. Bu hafta sonu yine +1800 metrelik bir zirve var. Dağcılık lisansımı yeniletmem gerekiyor işin saçma boyutu ise lisans her yılın ocak ayında yenilenmesi gerekiyor. Yani eylülde yaptığımda bir sonraki yılın eylülüne kadar olmuyor.

Ekleme yapayım.

Bisikletiyle İpek Yolu’nda...
(link)
Çin'e tura gitmeye çalışan bu arkadaşın hesabı maalesef çalınmış "borsadan para kazandım" şeklinde yanıltıcı haberler yapılıyor. Kendisi ile karşılaşmış başka bir bisikletli gezgin ile konuştum o da onayladı. Olmaz da olursa diye bilgilendirmek istedim. Umarım kendisi de en kısa zamanda hesabını geri alır.
5000 lira verip bir saate 170bin lira verildiğine inanacak varsa zaten kandırılmak için yaşıyor demektir.
(link)

Dosyalar

• Ekran Alıntısı2.jpg
    Ekran Alıntısı2.jpg
    10,9 KB · Okunma: 12
Son düzenleme:
Demek Türkiye gündeminden bihaber Fransızlar forumun sıkı takipçisiymiş… 🤔

Karbon vergisi gelecek diye haberler dolaşıyo, hadi gözümüz aydın.

2015'te velodromda malt crit diye bir etkinlik yapılmış. Yine yapsalar ya fixie ile katılsam.

Bu sokak köpekleri meselesi can sıkmaya başladı,akşama doğru doluşuyorlar ortalığa özellikle hava kararırken,sabahların gözünü seveyim hiç olmazsa uyuyorlar,dönüşte sanayinin içinden geçeyim dedim çete gibiler en az 10 tane,onlar yüzünden yolu 10km uzatıp çevre yoluna çıkmak zorunda kaldım!

Bisikletin ön vitesi ayarı yapılacak, jant akortları yapılacak bisikletçi tanesi 100 lira diyor. Kendim yapmaya çalışsam bozarım, bozulsun bozulmasına ama herşey o kadar pahalı ki yenisini almaya kalktıpımızda zaten bir bisiklet fiyatı kadar oluyor. Sonra frenleri temizleyeceğim. Bu arada bisikleti basınçlı hava ile temizleyebilir miyiz? Bayağı bir toz ve tozlu-yağ bulaşmış durumda da.

Geri