Saygı duyarımzannetmiyorum seko. diyeceksinki neden. ya ben bu meretin her türlüsünü içtim. kendi kendime dedimki bu iyi bişeymiki bunu içiyorsun. kafam o kadar bulanıktı ve o kadar yavaştıki cevap bile veremedim. bi dahada içmedim. bence bu iyi bişey değil. çirkin bir şey. öyle düşünüyorum
Dayı haklı.
Estetik ve konfor olarak en ucuz elcikler değiştirilebilir ve güzel stickerlar bulunabilir. Parlak renkte gidon boğazı da olabilir.Bisikleti nasıl özelleştirecegimi ve bunu tek günde nasil yapabileceğimi Düşünüyorum
Bisikleti nasıl özelleştirecegimi ve bunu tek günde nasil yapabileceğimi Düşünüyorum
Kişiden kişiye değişir o. Benim kafa bira içince daha iyi çalışıyo. Şerefine orijin hocam 🍺 🍺 🍺zannetmiyorum seko. diyeceksinki neden. ya ben bu meretin her türlüsünü içtim. kendi kendime dedimki bu iyi bişeymiki bunu içiyorsun. kafam o kadar bulanıktı ve o kadar yavaştıki cevap bile veremedim. bi dahada içmedim. bence bu iyi bişey değil. çirkin bir şey. öyle düşünüyorum
Haklısın kişiden kişiye değişiyor. Ama şurası mutlak aldığın kararın kısa veya uzun vadede seni getirdiği nokta önem kazanıyor. Bisiklet turlarında litrelik ayran içerim. Tavsiye ederim Can kardeşim.Kişiden kişiye değişir o. Benim kafa bira içince daha iyi çalışıyo. Şerefine orijin hocam 🍺 🍺 🍺
Bisiklet icin optimum sicaklik yaklasik 20-25 derece civaridir kendim icin soylemem gerekirse. Optimum sicakliktan uzaklastikca hem aldigim keyif hem de sergiledigim performans azaliyor. O yuzden cikariminiz dogrudur. Yasiniz da az degil bu sicakliklarda degil bisiklet surmek disarida dahi durmamanizi tavsiye ederim.Haklısın kişiden kişiye değişiyor. Ama şurası mutlak aldığın kararın kısa veya uzun vadede seni getirdiği nokta önem kazanıyor. Bisiklet turlarında litrelik ayran içerim. Tavsiye ederim Can kardeşim.
Dün 40 derecede tarlalar arasından 50 km Lil turda zorla 17 km ortalamayı tutturabildim. Sanıyorum Bisiklete 30 derecenin üzerinde binmek kolay degil. Bisikletimle 11 yılda 38000 km yol yaptım. En hızlı sürdüğüm işi 15 derece civarı oldu hep.
Bitmiyor azalmıyor artmıyor.Kredi kartımdaki borçlar bumerang gibi. Ödüyorum ödüyorum geri geliyorlar.
Aynı ben 😁😂Bitmiyor azalmıyor artmıyor.
Nasıl bir kısır döngüdeyim anlamadım. Her ayı yeniden yaşıyorum sanki.
@Can Çelik demek 28 ay geçmiş. Okuyan arkadaşlar k.bakmasın, isim hafızam çok iyi değil. Seni hatırlıyorum ama sanki sen Fransa'daki arkadaştın, oysa resim farklı ve İstanbul yazıyor. Engellediğim bir iki kişi vardı , sen değilmişsin demekki..@HakanAydn Hakan ağabey, sen gittikten sonra şu gönderide anmıştım seni. 16 ay olmuş yazalı. Son gönderini atman ise 28 ay olmuş. Belki beni engelledin bilemiyorum. Geri geldiğine sevindim.