Scudo Sports

Şu an içinizden ne geçiyorsa yazın

Scudo
Hocam sizin geçmişte dedilerinizle alakalı, kimsenin bilmesi de gerekmiyor.
Konumuza gelecek olursak emekliyi düşündüğünüz kadar, dükkan sahibini düşündüğünüz kadar, o emekli maaşıyla size birşeyler aldıran çalışanlara, o dükkan kirasını ödettiğiniz sabit maaşlı müşterilere de gözyaşı dökün, hele de öğrencilere; çünkü çağımızın mağduriyeti mazlum patronlar ve sizin acımanıza gerçekten çok ihtiyaçları var.
Lütfen kimseyi kırmadan espriyle birşeyler anlatmaya çalışmama saygı gösterip beni kendi halimde bırakabilir misiniz? Acıdığınız her patrona karşılık zorluklar altında alınteri döken birçok insan var. Kişisel samimiyetinizi sorgulamıyorum ama çok aykırı duruyor işin gerçeğini bilince.
Not: bu da günün son esprisi olsun;
(link)
Ozaman bana özelden yaz da ne dedigimi bileyim, ben özür dilemesini de bilirim. Ha bu arada ben patronlardan falan yana degilim. Elimden geldigince de mazlumlara ve magdurlara da yardimci olmaya calisirim. Sandigin gibi zengin falan da degilim, sadece calisiyorum ve alinterimle kazaniyorum (Kazanmadigim haram parayi yemiyorum) ve elimden geldigince aileme huzurlu, saglikli hayat yasatmaya ve kimsey muhtac etmemeye cabaliyorum, sükürler olsunki bugüne kadar da harama el uzamadik.

Eger özelden yazarsan cok memnun olurum, yazmak istemesen de sorun degil ama o zaman rica ediyorum bir daha benim yorumlarima karsilik yada bana kenayi kenayi yazma.

Saygilarimla

Forum ahalisi olarak en çok merak edilen soruyu da ben sorayım o zaman:

@Murat Cömez son seçimlerde kime oy verdi? :)

Su merak ettiginiz soruyu cevaplayayim. Merkel gitmeden önce ona veriyordum ama son oy hakimi malesef kulanmadim.

Sen türkiyedeki oy hakkimi merak ediyorsun galiba (öyle bir hakkim da yok zaten), 50 yasindayim ve simdiye kadar hic kullanmadim ve kullanmamda. Yurtdisindan kullananlari da kiniyorum, arti politikadan hic anlamam anlamak da istemiyorum.

Yani anlayacaginiz reisinize oy vermedim

Umarim forumun ve senin meragini gidermisimdir.

@Murat Cömez abi şimdi şöyle bir durum da yakaladım. @Can Çelik daha önceden kuyruk acım olduğunu iddia ediyor, yani konuştuğumuzu ima ediyor. Sen de buna alkış tutuyorsun. Sonra da konuştuk mu diye dönüp bana soruyorsun. Hangisi?

Ortalık karışık biliyorum ama söylemeden geçemeyeceğim. Yurt dışında yaşayıp da AKP'ye oy vermemek de ne bileyim, biraz romantizm sanki. Hiç bişey yapmadan memlektten daha fazla turşu taşıyabilme imkanın oluyo işte ne güzel :)

@Murat Cömez abi şimdi şöyle bir durum da yakaladım. @Can Çelik daha önceden kuyruk acım olduğunu iddia ediyor, yani konuştuğumuzu ima ediyor. Sen de buna alkış tutuyorsun. Sonra da konuştuk mu diye dönüp bana soruyorsun. Hangisi?
Can öyle yazmis evet bende begendim yada muhtesem diye likeladim ve merak ettim gercekten öyle bir sey varmi diye ve sana hic konusmuslugumuz varmi diye sordum. Sormak da sucmu? Suc ise özür dilerim. Ben burada kisilerle tartisirim ama en gec ertesi gün unutur ve arkadas olmaya calisirim. Asla tartisdim diye yada beni kücümsedi vs. diye kin beslemem ve bir ömür boyu da onu yakaladikca o kisiye laf sokmam. Bu benim huyum degildir.
Seninle önceden tarismis olabilirz ama hic sanmiyorumki sana küfürlü vs konustugumu. Ve tartismada küfür ve sögme olmadigina göre bana bu derece kinin neden gercekten cok merak ettim. Gercek diyorum bana özelden yaz ve konusalim. Ben sana telefon numarami bile veririm, benim icin kesinlikle sorun degil. Bir de beni canli olarak dinle bakalim senin düsündügün gibi bir insanmiyim.
Ortalık karışık biliyorum ama söylemeden geçemeyeceğim. Yurt dışında yaşayıp da AKP'ye oy vermemek de ne bileyim, biraz romantizm sanki. Hiç bişey yapmadan memlektten daha fazla turşu taşıyabilme imkanın oluyo işte ne güzel :)
Bu nedemek oluyor simdi, tam anlayamadim. Dalgami gectin, ironimi yaptin gercekten anlamadim. Her yurtdisinda yasayan AKP ye oy mu veriyor? Benim ailem, sülalem ve esimin ailesi, sülalesi hepsi en az 200 kisi ve hic birisi oy vermedi.

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: -Deniz-
Bu nedemek oluyor simdi, tam anlayamadim. Dalgami gectin, ironimi yaptin gercekten anlamadim. Her yurtdisinda yasayan AKP ye oy mu veriyor? Benim ailem, sülalem ve esimin ailesi, sülalesi hepsi en az 200 kisi ve hic birisi oy vermedi.
Yok be abi, sana bi lafım yok. İroniyle karışık laf attım yurt dışında yaşayıp da "reis sevdalısı" gibi görünen tiplere. Yani açık açık "reis gelsin biz zenginleşelim" niye diyemiyorlar anlayamıyorum. Sözüm sana değil yani, yeri gelmişken içimden geçeni yazmak istemiştim sadece :)

Arkadaşlar bence biraz sakin olalım 😃 Ülkenin son halinde artık kimsenin kimseye tahammülü kalmadı. Gerek yok kalp kırmaya. Sonra insanlar forumdan uzaklaşıyor. Sevdiğimiz kimseleri göremez oluyoruz. Gerek yok. Bilgi paylaşalım, soru soralım. Hangi bisikleti seçmeliyim başlıkları dolup taşardı eskiden. Şimdi ortalık Fight Club :)

• Beğen
Tepkiler: BloodBela ve MakRo
Arkadaşlar bence biraz sakin olalım 😃 Ülkenin son halinde artık kimsenin kimseye tahammülü kalmadı. Gerek yok kalp kırmaya. Sonra insanlar forumdan uzaklaşıyor. Sevdiğimiz kimseleri göremez oluyoruz. Gerek yok. Bilgi paylaşalım, soru soralım. Hangi bisikleti seçmeliyim başlıkları dolup taşardı eskiden. Şimdi ortalık Fight Club :)
Vaktiyle dediğinizi diyen çok oldu zaten siz de fark etmişsinizdir ki forumda teknik konuların altındaki yorum yazan yada takip eden kişiler belirli kişiler. Ama diğer serbest kürsü bölümü bu teknik konulara göre çok daha aktif oluyor. 2023 yılının başından beri konulara yazıyor olsam da genelde yüzeysel bakıyorum ifademi bırakıp ekonomisini düzgün olup insanların teknik konuları konuştuğu forumlara yada youtube 'a bakıyorum. Bu arada sizin diğer klasik bölümüne yazmıyor olsam da kolay gelsin. Evde toplacanak eski makine bende de varda öyle kenarda duruyor bir türlü o motivasyonu bulamadım.

Vaktiyle dediğinizi diyen çok oldu zaten siz de fark etmişsinizdir ki forumda teknik konuların altındaki yorum yazan yada takip eden kişiler belirli kişiler. Ama diğer serbest kürsü bölümü bu teknik konulara göre çok daha aktif oluyor. 2023 yılının başından beri konulara yazıyor olsam da genelde yüzeysel bakıyorum ifademi bırakıp ekonomisini düzgün olup insanların teknik konuları konuştuğu forumlara yada youtube 'a bakıyorum. Bu arada sizin diğer klasik bölümüne yazmıyor olsam da kolay gelsin. Evde toplacanak eski makine bende de varda öyle kenarda duruyor bir türlü o motivasyonu bulamadım.
Teşekkür ederim. Umarım siz de yakın zamanda başlarsınız. Başlayınca gerisi geliyor. Forumda özellikle paylaşıyorum ki hem şevk olsun insanlara hem de kendimi zorunlu hissedeyim diye :D Kimsenin haberi olmasa muhtemelen uzun bir süre beklerdi. Şimdi artık başladığımı bildirdiğim için bitirmem lazım.

Sanırım biri bu forumun ücra bir köşesinde ceviz kabuğunun içine incir çekirdeği ve biraz da su koyup büyü yapmış; ceviz kabuğunu, incir çekirdeğini doldurmayacak sudan sebeplerden çıkan gereksiz tartışmalar "şu an hepimizin içinden geçiyor". Yazılıyor ki geçiyor, geçiyor ki yazılıyor. Ben de yazdım, geçtim ne yapayım.

Genelleme, genelleme. Asla genelleme.
Dur ya böyle biraz itici oldu neyse artık...

Dayı haklı.

370921759_10161057177678945_337890763112974740_n.jpg

o hocanın videoları var can bey. siz karıştırıyorsunuz bence. Orda içkinin kötülüğünden bahsediyor olmalı. yani benim mantığıma bu daha uygun geliyor. Sonra içkide iyi birşey değildir ya.

Bence bira hamallıktır tekila için daha hızlı kafayı bulusunuz diyorda olabilir:cool:
zannetmiyorum seko. diyeceksinki neden. ya ben bu meretin her türlüsünü içtim. kendi kendime dedimki bu iyi bişeymiki bunu içiyorsun. kafam o kadar bulanıktı ve o kadar yavaştıki cevap bile veremedim. bi dahada içmedim. bence bu iyi bişey değil. çirkin bir şey. öyle düşünüyorum

Geri