Scudo Sports

Şu an içinizden ne geçiyorsa yazın

Bisiklet sürerken tayt giymekten çekiniyorum 😐
Bakın bunun çözümü çok basit. Bi gün sabah Caddebostan veya Avrupa tarafında boğaza ininiz sabah 5-6 gibi, şöyle 1-2 saat takılınız ister bisiklet üstünde ister oturup geleni geçeni izleyecek şekilde, o özgüven insana ister istemez depolanıyor. Adeta bir testosteron ve östrojen şöleni :)

Ben ciddi söylüyorum inanılmaz keyif alıyorum, fiziken iyi görünmememe rağmen o kadar rahat bir şekilde tayt giyiyorum ki inanamazsınız.

• Beğen
Tepkiler: Robert Knepper
Scudo
Bakın bunun çözümü çok basit. Bi gün sabah Caddebostan veya Avrupa tarafında boğaza ininiz sabah 5-6 gibi, şöyle 1-2 saat takılınız ister bisiklet üstünde ister oturup geleni geçeni izleyecek şekilde, o özgüven insana ister istemez depolanıyor. Adeta bir testosteron ve östrojen şöleni :)

Ben ciddi söylüyorum inanılmaz keyif alıyorum, fiziken iyi görünmememe rağmen o kadar rahat bir şekilde tayt giyiyorum ki inanamazsınız.
Tayt giyince mark kavendish gibi gözüküyorum, insanlar beni hızlı sanıyor, oysa ki sadece şişmanım.:hasta:

Tayt giyince mark kavendish gibi gözüküyorum, insanlar beni hızlı sanıyor, oysa ki sadece şişmanım.:hasta:
Benim belden aşağısı fena değil de, belden yukarısı facia. Şöyle droplara indim miydi arkadan bakınca Ganna'ya karşıdan bakınca kamyona benziyorum :)

Elektrikli bisiklet olmasa hiç çıkmam
1 saat de 20 km yapıyorum
Sultanbeyli Pendik Sancaktepe Kartal Aydos çevresi mükemmel 💪
1 sene olmuş alalı 800+ km geçtim

Dosyalar

• IMG_20230820_201058.jpg
    IMG_20230820_201058.jpg
    27 KB · Okunma: 19
Kadıköy sahilde gündüz vakti çatır çatır yiyişen dayıların yanında, tayt giyerek bisiklet sürmek oldukça masumane kalıyor bence :)

Not: İsteyene özelden video linki atılır...
Link isteyen oldu mu merak ettim 😅

• Hahaha
Tepkiler: -Deniz-
Link isteyen oldu mu merak ettim 😅
Güzel bir yaz gününde D vitamini almanın nesi kötü hahahah 😂😂🤣🤮 Herşeyide yanlış yormayın yahu 😂

Tayt konusuna gelince de ilk zamanlar banada olduydu garip hissediyor insan ama alışıyorsun. Arkadaşımda ben tayt giymem derdi. Şimdi dünya varmış diyor.

Ne yapalım bizim alım gücümüz de bu 😀 millet ev alıyor biz alet edevat.
Ev dediğin müstakil olacak, bilemedin 3 katlı aile apartmanı. İç içe geçmiş apartman dairelerinde yaşamaktan oldum olası hoşlanmadım.

Ev dediğin müstakil olacak, bilemedin 3 katlı aile apartmanı. İç içe geçmiş apartman dairelerinde yaşamaktan oldum olası hoşlanmadım.

Haydaa dün yamaya 100TL'ye okay dendi diye Stop Being Poor pankartlı Paris Hiltonlar paylaşıldı bu başlıkta. Bakalım bu yoruma neler gelicek.

Haydaa dün yamaya 100TL'ye okay dendi diye Stop Being Poor pankartlı Paris Hiltonlar paylaşıldı bu başlıkta. Bakalım bu yoruma neler gelicek.
Dediğimde bi tezat yok, ayrıca ikisi farklı kategoriler. Boğazda yalıdan bahsetmiyorum, yazdıklarımı başka yöne çekme, sonra anlamıyosun diyince alınganlık yapıyosun.

Hem sonra pankartı da ben paylaşmadım, fikrinle gel, böyle gerilla taktiği yapma.

• Hahaha
Tepkiler: necmeddin
@Oklüzal Builder cevap verdiğin kişi Almanya'daki işsizlik maaşının senin benim maaşımdan yüksek olmasından cesaret bulup bunları yazabiliyor. Ne kadar güçlüklerle okuduğunu zamanla anlayacaksın, bu çektiklerin daha bir hiç.:okyrm:
Seni kazanmadıkları parayla ezmeye çalışanlara aldırma. Onlar her vakit olucak çekirge misali.
Sen beni Türkiye ile alakasi olmayan, Türkiye'nin ekonomisinden bi haber, dükkan kirası, asgari ücret falan ne kadar bilmeyen biri falan sanıyosun galiba? "Seni kazanmadıkları parayla ezmeye çalışanlar" lafını da bi açıkla bakayım. Bu lafla kimi kastediyosun? Bişey söylüyosan muhatabını da belirtecek cesaretin olsun? Lafının adamı ol biraz. Kazanmadıkları parayla ne demek?
Bana yatlar katlar miras kalmadı, çalışıyorum alnımın teriyle kazanıyorum. Bişey yazarken haddini bil, sınırını aşma. İnsanları olmadıkları şekilde empoze etmeye çalışma burda.
"Seni kazanmadıkları parayla ezmeye çalışanlara aldırma"
Bunu yazarken insan bi düşünür ya, haram para yiyorlar diyorsun resmen, Allahima şükürler olsunki bugüne kadar daha harama el sürmedim. Herkesi kendinle kiyaslama, bir de müslümanim dersin ama tanımadıgın kislerin arkasından da kıybeti yaparsın . Bana yazdıgını bildigim icin yazıorum.

• Beğen
Tepkiler: krank
@Murat Cömez hocam sizinle tartışmalar hep tatsız bitiyor. Tadımız kaçmasın.
Madem tadinin kacmasin istemiyorsun neden bana iki de bir laf atiyorsun yok almanyada söyle böyle diye. Ben sana hic yazdimmi yada muhatap oldummu? Sonra ben seninle tartismam, sadece dayanamadim artik laflarina ve yazdim.
Bana birdaha yazma, yani yazarsanda korkma erkek ol, delikanli ol beni alinti yaparak yaz ki kime yazdigini baskalari da bilsin.

Yukarida @Can Çelik de yazmis "Bu kadar kinlendiğine göre bi kuyruk acısı var" sana ne yaptigimi söylede bende bileyim. Ben seni tanimam etmem,seni daha hayatimda görmedim bile.

Hocam sizin geçmişte dedilerinizle alakalı, kimsenin bilmesi de gerekmiyor.
Konumuza gelecek olursak emekliyi düşündüğünüz kadar, dükkan sahibini düşündüğünüz kadar, o emekli maaşıyla size birşeyler aldıran çalışanlara, o dükkan kirasını ödettiğiniz sabit maaşlı müşterilere de gözyaşı dökün, hele de öğrencilere; çünkü çağımızın mağduriyeti mazlum patronlar ve sizin acımanıza gerçekten çok ihtiyaçları var.
Lütfen kimseyi kırmadan espriyle birşeyler anlatmaya çalışmama saygı gösterip beni kendi halimde bırakabilir misiniz? Acıdığınız her patrona karşılık zorluklar altında alınteri döken birçok insan var. Kişisel samimiyetinizi sorgulamıyorum ama çok aykırı duruyor işin gerçeğini bilince.
Not: bu da günün son esprisi olsun;
(link)

Konumuza gelecek olursak emekliyi düşündüğünüz kadar, dükkan sahibini düşündüğünüz kadar, o emekli maaşıyla size birşeyler aldıran çalışanlara, o dükkan kirasını ödettiğiniz sabit maaşlı memurlara da gözyaşı dökün;
Devlet memurunun dükkan kirası ödemesi iyiymiş yalnız.

• Hahaha
Tepkiler: makaram
Geri