Scudo Sports

Şu an içinizden ne geçiyorsa yazın

Şans derseniz Thumbs Up 👍

Scudo
Özgür hocam... Yavaş hocam, biraz yavaş.

0m61950w.png

"Yalnızlar Rıhtımı" artık O'nsuz..
Erkin KORAY sonsuza göçtü...

Erkin Koray, "eğitim sistemi cart curt" diyerek kızı Damla'yı örgün eğitime göndermemişti. Kız tonmeister eğitimi almak istiyormuş ancak bunun için lise diploması şart demişler. Kızcağız da şimdi liseyi dışarıdan bitirmeye çalışıyormuş :)

• Hahaha
Tepkiler: makaram
Bence bisikletlerin padişahı tur bisikletidir, misal şöyle renkli albenili pahalı bir yarış bisikleti bir an heyecanladırır insanı. Tur bisikleti ise farklı duygu verir karmaşıktır, gizemi vardır belirsizlik taşır sonunda belli belirsiz bir yaşam felsefesi bile elde edersin. Selam olsun turculara.

yol bisikletim var, yanına bir tane katlanır yakışır mı?

• Beğen
Tepkiler: seko35.50
yol bisikletim var, yanına bir tane katlanır yakışır mı?
Katlanırların ağırlık merkezi aşağıda. Ben yüksekte süren bisikletleri daha rahat buluyorum, sırf bu nedenle portbagaja da karşıyım. Tekerleri alçakta diye daha az su sıçratır ama gerisi boş.

Aradığım bisiklet odur ki;

Dağda kaymasın,
Asfaltta üzmesin,
Yokuşta yormasın,
Frende çizmesin,
Lastiği inmesin,
Vitesi az,
Dişlisi çok,
Yükte katır,
Çekide kuş,
Selesi pamuk,
Tekeri çelik,
Duruşu asil,
Parasi sefil,
Bakımı hafif,
Keyfi latif.

Not: ikinci el de olur :)

Aklı sıra Özgür Demirtaş için iktidarsızlık imasında bulunmuş...
Kaşınmandan dolayı adamın yazdığı şey (popüler deyişle, "gold digger" olman) senin olup olmamak üzerine irade göstereceğin bişey. Ama çocuk sahibi olamamak, adı üstünde "olamamak", bir tercih değil. (Kaldı ki bilinçli olarak çocuk istemeyen bir çift de olabilirler). Ben de saf saf, tipik "akli yönden aşağılama"ya başvurmuş diyorum. Bu seviye ucuzluk, adilik... Allah düşmanın bile şereflisini versin.

• Beğen
Tepkiler: suyunsesi
Katlanırların ağırlık merkezi aşağıda. Ben yüksekte süren bisikletleri daha rahat buluyorum, sırf bu nedenle portbagaja da karşıyım. Tekerleri alçakta diye daha az su sıçratır ama gerisi boş.
ufak turlar, sağa sola gitmeye, tatilde etrafı keşfetmeye diye düşündüm hep.

Şu fotoğrafı şöyle bırakayım
Brompton_Climb_Stelvio_1.jpg

Ön planda gördüğünüz bir Brompton katlanır bisiklet. Genelde göbekten 3-6 vitesli, 16" jantlara sahip, çelik gövdeli, katlanır denilince akla ilk gelen markalardan. Arka plandaki ise ancak Giro d'Italia seyrederken gördüğümüz efsanevi Stelvio yokuşu.

Benim ya da bir başkasının ne dediğinin pek önemi yok, gördüğünüz gibi isterseniz o katlanırla Dünya turuna bile çıkabilirsiniz.

308000 dosyayı görüntüle

Ön planda gördüğünüz bir Brompton katlanır bisiklet. Genelde göbekten 3-6 vitesli, 16" jantlara sahip, çelik gövdeli, katlanır denilince akla ilk gelen markalardan. Arka plandaki ise ancak Giro d'Italia seyrederken gördüğümüz efsanevi Stelvio yokuşu.

Benim ya da bir başkasının ne dediğinin pek önemi yok, gördüğünüz gibi isterseniz o katlanırla Dünya turuna bile çıkabilirsiniz.

Çok iyi be, kesin kararımdır. Alıyorum :)

308000 dosyayı görüntüle

Bende bu sabahki pazar turumdan birakayim 😂 120tlye taze fasülye mi olur ulan!🤬
IMG20230809111138.jpg

Benim el bileklerim çok fena yoruluyordu, portbagajla çok fena yana savuruyor virajlarda. Tur bisikleti olarak ama daha iyi, küçük jant daha sağlam. Artısı eksisi var.

Disney+ aboneliğimi iptal ettim. Sebebin büyük çoğunluğu Atatürk dizisinin kaldırılması olsa da, sadece o değildi, biraz da uyguladıkları abartı çıkarcı yaklaşımlar...
Bu arada dikkate alınır-alınmaz bilemem ama bir güzel de sebep notu bırakarak ayrıldım.

Geri