"Yalnızlar Rıhtımı" artık O'nsuz..
Erkin KORAY sonsuza göçtü...
Katlanırların ağırlık merkezi aşağıda. Ben yüksekte süren bisikletleri daha rahat buluyorum, sırf bu nedenle portbagaja da karşıyım. Tekerleri alçakta diye daha az su sıçratır ama gerisi boş.yol bisikletim var, yanına bir tane katlanır yakışır mı?
yakışmazmı hiç...apayrı dünyalar ama tatmalısınyol bisikletim var, yanına bir tane katlanır yakışır mı?
Kaşınmandan dolayı adamın yazdığı şey (popüler deyişle, "gold digger" olman) senin olup olmamak üzerine irade göstereceğin bişey. Ama çocuk sahibi olamamak, adı üstünde "olamamak", bir tercih değil. (Kaldı ki bilinçli olarak çocuk istemeyen bir çift de olabilirler). Ben de saf saf, tipik "akli yönden aşağılama"ya başvurmuş diyorum. Bu seviye ucuzluk, adilik... Allah düşmanın bile şereflisini versin.Aklı sıra Özgür Demirtaş için iktidarsızlık imasında bulunmuş...
Gerçekten böyle bir iddia varsa akıllara iktidardan çok iyi anlayan başka bir spikeri getirmiştir.Aklı sıra Özgür Demirtaş için iktidarsızlık imasında bulunmuş ve akıllara şu twiti getirmiştir:
307988 dosyayı görüntüle
ufak turlar, sağa sola gitmeye, tatilde etrafı keşfetmeye diye düşündüm hep.Katlanırların ağırlık merkezi aşağıda. Ben yüksekte süren bisikletleri daha rahat buluyorum, sırf bu nedenle portbagaja da karşıyım. Tekerleri alçakta diye daha az su sıçratır ama gerisi boş.
ufak turlar, sağa sola gitmeye, tatilde etrafı keşfetmeye diye düşündüm hep.

Şu fotoğrafı şöyle bırakayım
308000 dosyayı görüntüle
Ön planda gördüğünüz bir Brompton katlanır bisiklet. Genelde göbekten 3-6 vitesli, 16" jantlara sahip, çelik gövdeli, katlanır denilince akla ilk gelen markalardan. Arka plandaki ise ancak Giro d'Italia seyrederken gördüğümüz efsanevi Stelvio yokuşu.
Benim ya da bir başkasının ne dediğinin pek önemi yok, gördüğünüz gibi isterseniz o katlanırla Dünya turuna bile çıkabilirsiniz.
Bende bu sabahki pazar turumdan birakayim 😂 120tlye taze fasülye mi olur ulan!🤬Şu fotoğrafı şöyle bırakayım
308000 dosyayı görüntüle
Ön planda gördüğünüz bir Brompton katlanır bisiklet. Genelde göbekten 3-6 vitesli, 16" jantlara sahip, çelik gövdeli, katlanır denilince akla ilk gelen markalardan. Arka plandaki ise ancak Giro d'Italia seyrederken gördüğümüz efsanevi Stelvio yokuşu.
Benim ya da bir başkasının ne dediğinin pek önemi yok, gördüğünüz gibi isterseniz o katlanırla Dünya turuna bile çıkabilirsiniz.

Benim el bileklerim çok fena yoruluyordu, portbagajla çok fena yana savuruyor virajlarda. Tur bisikleti olarak ama daha iyi, küçük jant daha sağlam. Artısı eksisi var.ufak turlar, sağa sola gitmeye, tatilde etrafı keşfetmeye diye düşündüm hep.