Scudo Sports

Şu an içinizden ne geçiyorsa yazın

Neden "Seven" model adı ile bir katlanır bisiklet piyasaya sürülmüyor. Hatta 7 vites olsun model sembolü de 7 (Sevın) olsun bu sayede insanlara da bir "acaba" veya bu soğuk espiriyi kendilerinin keşfettiklerini düşünme şansı verilse hoş olmaz mı? Bu şansı es geçip "biz bulduk, tüm kullanım hakkı bize ait" diyerek evladiyelik bir kamyon arkası yazı misali nesiller boyu hatırlanacak bir slogana imza atılabilir. Yok arkadaş, ülkedeki çığır açıcı girişimcilik benim bu sıcaklardaki moralim gibi sıffır sıffır sıffır.
Abi senin isim de bi bisiklet markasi coktan var lol

(link)

Scudo
Abi senin isim de bi bisiklet markasi coktan var lol

(link)
Yabancı dilde olmaz türkçe olması lazım ki "Seven katlanır" diyebilelim. Onlar bilmeden yapmışlar o yüzden sayılmaz baştan yapılacak.

Neyse o konunun yeri ayrı. Asıl önemli olan benim hali hazırda akord anahtarımı teslim almamla birlikte ilerleme kaydetmiş olmam. 1 tur sıkımından fazla olan farklılıkları azalttıkça jant biraz biraz kendine gelmeye, tel sesleri birbirine benzemeye başladı. Son durumun anlaşılır olması için temsili bir video ekleyeyim.

(link)

@gmfaruk Uzun zamandır merak ettiğim bir şeyi sorayım size. GM'nin açılımı "Genel Müdür" mü? :) Zira Faruk ismi fena halde genel müdür ismini andırıyor. Yani tüm genel müdürlerin isminin Faruk olması gerektiği gibi bir kanı var bende :)

Yeni mesaj:

Şu ablamız "Türbülansı önceden algılayan çip yaptım" diyerek 20 milyon liralık vurgun yapmış. Seviyorum böyle girişimci zekaları :)

(link)

• Beğen
Tepkiler: MakRo
Kolumun, gövdemin, bacağımın içinin ölçüsünü aldıydım zamanında şimdi sıra kafaya geldi. Onu da alırız ama bilmediğimiz yollarda düşüp boyumuzun ölçüsünü almasak, dünyanın da kaç bucak olduğunu görmesek bari. Kefenimizin ölçüsünü kendimiz almayacağımıza göre ölçü ile ilgili başka sorun kalmıyor yeter ki biz ölçüyü kaçırmayalım.
Bir şarkıyla tamamlayayım;

Eyletmen beni.
Söyletmen beni.
Ağlatman beni.
Ölçüler, ölçüler.

@gmfaruk Uzun zamandır merak ettiğim bir şeyi sorayım size. GM'nin açılımı "Genel Müdür" mü? :) Zira Faruk ismi fena halde genel müdür ismini andırıyor. Yani tüm genel müdürlerin isminin Faruk olması gerektiği gibi bir kanı var bende :)

Yeni mesaj:

Şu ablamız "Türbülansı önceden algılayan çip yaptım" diyerek 20 milyon liralık vurgun yapmış. Seviyorum böyle girişimci zekaları :)

(link)

Abi ülkemiz tam bir girişimcilik örneği aslında. Yani her sektörde girişimciler var. Bu aralar youtube'da "Baykar Grubu" ve "Türk Hava Yolları" ile pasif gelir adı altında girişimci reklamları çıkıyor. Bunu takip ettiğim bir belgeselci de yayınlamış dikkat edin diye uyarı paylaşmış onun ile duymuştum. Facebookta grup açıp "İhalar için Baykar Teknoloji yardımlarınız bekliyor" diye reklam çıkıyormuş. Turkish Airlines haftalık 4000USD veriyormuş bence değerlendirilebilir. :)

2006 yılından bir girişimci örneği : (link)

Bir ekleme yapayım aslında çokta şaşırmamak gerekiyor, nasılsa vaktiyle birileri de çıkıp "kandırıldık" demişti. Hali ile halk ne yapsın?

Dosyalar

• reklama bak - Kopya.JPG
    reklama bak - Kopya.JPG
    67,1 KB · Okunma: 18

Yeni mesaj:

(link)

abi mfaruk'du sonra o isimle olan mail ban yiyince gm oldu öyle devam ediyor :p

Çooooooooook sıcak nefes alamıyorum yeter be.

havanın sıcaklığı nedeniyle gerçekleştiremediğim Kumsaz seferimi anmak için mahallede 2 saatlik yas sürüşü yaptım. sanayi ve merkez caddesini dolaşayım dedim. Ne araç, yaya trafiğinin katlanılacak bir hali var ne de bende bu karışıklığa alışmaya niyet. Atın beni dağ yollarındaki köpeklerin önüne, kovalama huyu olana durmak, iyi huylu olana sevmek, saldırmaya gelene değnek yeter. Bu insanlara ve tarafiğe canını da versen yetmez.

Thumbs up yama markasına sesleniyorum! Bana sponsor olun artık, arka lastikte 4 yama ön lastikte 5 yama var. Bugün üç farklı yerden lastik patladı neyse ki Thumbs up yama imdadıma yetişti. Yaşasın thumbs up!!! O kadar övdüm bir sponsorluk alırım artık.

Thumbs up yama markasına sesleniyorum! Bana sponsor olun artık, arka lastikte 4 yama ön lastikte 5 yama var. Bugün üç farklı yerden lastik patladı neyse ki Thumbs up yama imdadıma yetişti. Yaşasın thumbs up!!! O kadar övdüm bir sponsorluk alırım artık.
Hocam senin yamadan daha çok iyi bir lastik markası sponsorluğuna ihtiyacın var gibi.

Hocam senin yamadan daha çok iyi bir lastik markası sponsorluğuna ihtiyacın var gibi.
Yol lastiklerin kaderi bu. Kullandığım marka ile alakası yok. Az patlama direnci yüksek hız, çok patlama direnci az hız.

• Hahaha
Tepkiler: makaram
Hızlı gidip kazandığınız vakti az ilerde yolun kenarında yama yaparken kaybediyorsunuz zaten. Güzel zırhlı bir city/trekking lastiği alın geçin.

Yol lastiklerin kaderi bu. Kullandığım marka ile alakası yok. Az patlama direnci yüksek hız, çok patlama direnci az hız.
Bende yol bisikleti kullanıyorum. Continental, Schwalbe hatta Wiggle ‘ın kendi markası ucuz Lifeline’ da bile dediğiniz boyutta patlak sıkıntısına rastlamadım. Bir terslik olabilir mi?

• Beğen
Tepkiler: MakRo
Reçetenizi yazıyorum: Tubeless
Kesinlikle katılıyorum. 2 yılda 20bin km civarı sürüşte sadece 2 kez patladı. Her ikisinde de sıvıyı tazelemekte geç kaldığım için patlağı gördüm. sürüyorsanız, biran önce geçmenizi tavsiye ederim.

Bende yol bisikleti kullanıyorum. Continental, Schwalbe hatta Wiggle ‘ın kendi markası ucuz Lifeline’ da bile dediğiniz boyutta patlak sıkıntısına rastlamadım. Bir terslik olabilir mi?
Patlak işi şans işi tamamen, 3000km gidip patlamayan lastik 10km sürüp patladığı da oluyor. Sürdüğün yolun kalitesi önemli. Nerede yaşıyorsun bilmiyorum fakat bizim burada emniyet şeridinden ve bisiklet yolundan cam kırıkları, dikenler ve tel parçaları eksik olmuyor. Schwalbe marathon plus kullanıp lastik patlatan arkadaş tanıyorum.

Reçetenizi yazıyorum: Tubeless
İsterdim fakat jantlar desteklemiyor maalesef.

• Hahaha
  • Beğen
Tepkiler: makaram ve krank
Geri