Scudo Sports

Şu an içinizden ne geçiyorsa yazın

Scudo
Hatta her teli uygun notaya akordlarsan, ne güzel bir "lir" çıkar ortaya...
Şaka bir yana, "Valla ben düşünmüştüm bunu" :))

Resimdeki kadın Bursa'mızın Meşhur Deli Ayten Ablası'dır. Akord işi biraz daha uzarsa ben de aynı şekilde elimde jantla dolaşmaya başlayabilirim. Ama ismim biraz havalı olsun, mümkünse fransız aksanıyla "Jant Dé Lir Alper" uygundur diye düşünüyorum :)

Not: Tek deli biz değilmişiz, işin kötü tarafı orjinalliğimiz, marjinalliğimiz de kalmadı :( üzücü.

Ses frekansıyla jant teli gerginliği ölçme
Tension metre (Jant teli gerginlik ölçer) önemli!

Deli-Ayten2.jpg

Son düzenleme:
Şu yaz ayllarında tel gevşemesi mevzusu. Vidayı min. seviyesine doğru mu yoksa max. seviyesine doğru mu sıkmalıyım?

Son bi 2-3 gündür forumda neredeyse tüm başlıkların altında ufak çaplı gerginlikler yaşanıyor. Zannediyorum ücretli çalışanlar olarak pek çoğumuz yılın ikinci yarısı için aldığı zam oranından memnun değiliz :)

Yaklaşık 7 sene aradan sonra dün itibariyle başladım işe gelerek. Fakat daha önce hiç aksesuar almadım. Yakın zamanda sadece yol bilgisayarı ve el tipi pompa aldım. Tavsiye edecebileceğiniz; şundan da elinde olması lazım dediğiniz ekipmanlar var mı? Varsa nelerdir?

• Beğen
Tepkiler: Umur Bora
Yaklaşık 7 sene aradan sonra dün itibariyle başladım işe gelerek. Fakat daha önce hiç aksesuar almadım. Yakın zamanda sadece yol bilgisayarı ve el tipi pompa aldım. Tavsiye edecebileceğiniz; şundan da elinde olması lazım dediğiniz ekipmanlar var mı? Varsa nelerdir?
Önde de arkada da birer tane kuvvetli lamba ve kask. Gerisi zamanla da olur, ama bunlar olmadan 1 defa bile binmeseniz süper olur..

Sele altı veya kadro çantası. Bu çantanın içinde olması gerekenler iç lastik, yama seti, zımpara, taşınılabilir alyan seti, el tipi pompa veya co2 kapsül. Ufak ıslak mendil paketi.

Kask ve lambalardan başlayıp diğerlerine geçmek en doğrusu sanırım.

• Beğen
Tepkiler: -Deniz-
Kask ve lambalardan başlayıp diğerlerine geçmek en doğrusu sanırım.
Kask, lamba, gözlük, eldiven. Gözlük önemli. Göze toz kaçabiliyor. Görüş gidiyor o an insan savunmasız kalıyor. Sarı renk bir gözlük almıştım Decathlondan. Geceleri ve akşamları onu kullanıyorum. Is güvenliği gözlüğüne benziyor :) Eldiven de hem eldeki titresimi hafif de olsa azaltıyor. Düşüş anında koruyor.

Hayat sigortası ve özel sağlık sigortası...

İnşallah düşmeyiz diyelim de, korumamızı almamız tabi :)

Bir forumda birbirlerinin fikirlerine ve yazdıklarına saygı göstermeyen ve hakaret edip laf sokup itin g.üne sokmaya çalışan ve bisiklet kullanan insanların sonra trafiğe çıkıp bisikletliye saygı beklemesi ne yaman çelişki.

@Eroseros Kim mesela bu kişiler? Dem vurduğun kişinin/kişilerin adını zikredecek medeni cesarete sahip olmanı dilerim. Sırf sen değil, bu kaçak göçek taktiğe sığınan çok insan var forumda. Tavşan dağa küsmüş, dağın haberi olmamış misali...

• Hahaha
Tepkiler: Sinyor
Forumu dikkatle ve düzenli takip edersen kimlerin polemikçi kimlerin yapıcı kimlerin sataşmacı olduğu net belli oluyor. Sadece Köpek Saldırısı ve Haydi Eyleme Geçelim başlıklarını okumak bile yeterli, isme gerek yok.

Keşke bizimkilerde öyle yapsa. Adamlar bir mola veriyor 40km lik sürüşü 5 saatte bitiriyorlar ondan sonra neden bizi sürüşlerine çağırmıyorsun diye yargara yapıyorlar bana.

Geçen gün başka şehirden arkadaş geldi, gel sürüşe çıkalım dedi... Vay arkadaş bir insan su içmek için bile mola verirmi yahu.

Bilmiyorum sigara kullanmadığım için. Bana saçma gelen şey sporcu adamın sigara ve alkol ile ne işi var.
Arkadaşım spor yapma amacıyla bisiklet aldı 3 km gidip migrosa girelim bir şeyler alalım diyip cips kola vs alıp oturduktan sonra 3 km geri döndüğümü bilirim :D

• Hahaha
Tepkiler: StanicEnemy
Neden "Seven" model adı ile bir katlanır bisiklet piyasaya sürülmüyor. Hatta 7 vites olsun model sembolü de 7 (Sevın) olsun bu sayede insanlara da bir "acaba" veya bu soğuk espiriyi kendilerinin keşfettiklerini düşünme şansı verilse hoş olmaz mı? Bu şansı es geçip "biz bulduk, tüm kullanım hakkı bize ait" diyerek evladiyelik bir kamyon arkası yazı misali nesiller boyu hatırlanacak bir slogana imza atılabilir. Yok arkadaş, ülkedeki çığır açıcı girişimcilik benim bu sıcaklardaki moralim gibi sıffır sıffır sıffır.

Motive etmiş kendini de zararlı çıkacak gibisiniz bu gidişle :D

Forumda teknik konular konuşulunca daha çok hoşuma gidiyor. Bazen ben de sakin kalamayıp tepki gösteriyorum yazılanlara. Ama sürekli atışmalar da bence okuyanları soğutuyor. Zaten halkın her kesimi her tarafı her an kavga içerisinde. Forumda da tartışma olunca insan dünyadan uzaklaşıp rahatlayacağına daha çok geriliyor.

Bu konu başlığı " Taşlıtarla - Her Akla Gelenin Konuşulacağı Kahve Köşesi" değildir. Konuya değil kişilere ait bir iletişim olacaksa özel ileti atınız.
Aksi takdirde buradaki iletiler silinecektir, iyi forumlar...

Geri