Bu gun basima geldi. Yanimdan cok suratli gecip duraga yanasti. Ben frenleyip solundan gectim. Problem yok. Arkamdan tekrar gelip kisa korna sonrasinda uzun korna basarak beni cok suratli bi sekilde kaldirima sikistirarak gecti. Inanin aynasinin ruzgarini yuzumde hissettim o kadar yakindi. Sinirlenip soylendim bu sefer. Frenleyip yanima geldi noldu dedi. Dedim beni oldurmeye mi calisiyosun? Kenardan git o zaman dedi. Zaten kaldirim kenarindan gidiyorum daha ne kadar kenardan gidebilirim dedim. Kaldirimdan git lan o zaman dedi. Bende lan bana 1.5 metreden fazla yaklasman yasak dedim. Orali bile degil. Bunlara ehliyet verenin de bunlari belediye soforu yapanin da yaptiktan sonra takip etmeyenin de diye dumduz gidesim var.
Bu gun basima geldi. Yanimdan cok suratli gecip duraga yanasti. Ben frenleyip solundan gectim. Problem yok. Arkamdan tekrar gelip kisa korna sonrasinda uzun korna basarak beni cok suratli bi sekilde kaldirima sikistirarak gecti. Inanin aynasinin ruzgarini yuzumde hissettim o kadar yakindi. Sinirlenip soylendim bu sefer. Frenleyip yanima geldi noldu dedi. Dedim beni oldurmeye mi calisiyosun? Kenardan git o zaman dedi. Zaten kaldirim kenarindan gidiyorum daha ne kadar kenardan gidebilirim dedim. Kaldirimdan git lan o zaman dedi. Bende lan bana 1.5 metreden fazla yaklasman yasak dedim. Orali bile degil. Bunlara ehliyet verenin de bunlari belediye soforu yapanin da yaptiktan sonra takip etmeyenin de diye dumduz gidesim var.
Aklıma şu geldi yazıyı görünce.Acaba diyorum, bisikletforum'da organize olup bir grup kursak. Böyle haftasonları grupça gezsek. Aramızdan birini önden yem olarak yollayıp, görebilir mesafe uzakta grupça pusuya yatsak
. Bir minibüs ya da maganda sıkıştırmasında, kalabalık olarak gidip bunu yakalayıp bir güzel... sevsek
. Öğrenirler mi? Sanmıyorum. İçinde biriktirir bu montofonlar. Sonra intikam ateşiyle yanar tutuşur. Bir yalnız masumun canına kast ederler. Tam bir geri zekalı o.ç. (organik çomar) bunlar. İlla çeteleşelim mi yani ya!
![]()
Yem olan kazaya kurban giderse,komple bisikleti bırakırsınız artıkAramızdan birini önden yem olarak yollayıp
Yem işin şakası tabi. İnsan canı riske atılır mı hiç 😜.Yem olan kazaya kurban giderse,komple bisikleti bırakırsınız artıktövbe est...
Sevmediğim bir işten ayrılıp, başka bir sevmediğim işe giriyorum. Stres seviyem yüzünden KOA bile oldum. Hayatımda alkol sigara kullanmadığım halde. Hedefteki turları yapayım da sonra öleyim . İnşallah
Havalarda psikolojimiz gibi bozukHava 21*c derece fakat hissedilen 10*c derece rüzgar sağolsun. Mayıs ayındayız yaz geldi havalar hala soğuk ve yağışlı sinir bozucu bir durum.
İşin içine bisiklet kelimesi girince,neden acaba üreticilerin tüyleri diken diken olup,bisiklet kullanıcılarını yolunacak kaz olarak görüyorlar? motosiklette belki yüzlerce mekanik parça bir araya getirilip,hatasız çalışması ve aracı hareket etmesi sağlanıyor,maliyetinin bisikletle aynı olması olanaksız aga! bisiklette yapıştır kadroya bi grx set,koy en sağlam şıvalbe lastikleri,eee noldu kaç para olum bunun maliyeti,ne kullandın 50 bin liralık!kaç saatini aldı bu aleti yapmak! aaa olurmu kadro açıları efendim belli bir mühendislik gerekti....hadi lennnnn ordan
Bu konuda hislerime tercüman olmuşsun usta bir bisiklet neden bu kadar pahalı Hadi özel işçilikle yapılan karbon vs malzemelerden üretilen bisikletleri anlarım ki bana gore onlarda yersiz pahalı motoru yok elektronik aksamı yok di 2 saymazsak nedir yani gerçekten bir bisikletin fabrika üretim maliyeti ne kadar cok merak ediyorum 105 setli alüminyum karbon masa bir BİSİKLET yokmu bu sektör içinde çalışanİşin içine bisiklet kelimesi girince,neden acaba üreticilerin tüyleri diken diken olup,bisiklet kullanıcılarını yolunacak kaz olarak görüyorlar? motosiklette belki yüzlerce mekanik parça bir araya getirilip,hatasız çalışması ve aracı hareket etmesi sağlanıyor,maliyetinin bisikletle aynı olması olanaksız aga! bisiklette yapıştır kadroya bi grx set,koy en sağlam şıvalbe lastikleri,eee noldu kaç para olum bunun maliyeti,ne kullandın 50 bin liralık!kaç saatini aldı bu aleti yapmak! aaa olurmu kadro açıları efendim belli bir mühendislik gerekti....hadi lennnnn ordan![]()
Birisinin benzin masrafı var, mtvsi var.
Merhabalar, ben bisiklet sürerken daha rahat edebilmek için bisiklet gözlüğü almak istiyorum ama normal olarak dereceli gözlük kullanıyorum. Hem o tarz her yanı kapatıp toz, sinek kaçmasını önleyip hem de net görme imkanımı sağlayacak bir şey var mı?