Scudo Sports

Şu an içinizden ne geçiyorsa yazın

Eskiden güleriz ağlanacak halimize derdik, şimdi gülmeyi bile zalimler yapıyor.

Scudo
Bu gun basima geldi. Yanimdan cok suratli gecip duraga yanasti. Ben frenleyip solundan gectim. Problem yok. Arkamdan tekrar gelip kisa korna sonrasinda uzun korna basarak beni cok suratli bi sekilde kaldirima sikistirarak gecti. Inanin aynasinin ruzgarini yuzumde hissettim o kadar yakindi. Sinirlenip soylendim bu sefer. Frenleyip yanima geldi noldu dedi. Dedim beni oldurmeye mi calisiyosun? Kenardan git o zaman dedi. Zaten kaldirim kenarindan gidiyorum daha ne kadar kenardan gidebilirim dedim. Kaldirimdan git lan o zaman dedi. Bende lan bana 1.5 metreden fazla yaklasman yasak dedim. Orali bile degil. Bunlara ehliyet verenin de bunlari belediye soforu yapanin da yaptiktan sonra takip etmeyenin de diye dumduz gidesim var.

Ben çok hızlı geçmiyorsa çok yakın geçen otobüslerin kaportalarına yumruk vurup bağırıyorum. Yolcunun da ilgisini çekince pek artislik yapamıyorlar. Zaten yumruğu vurunca birşeye çarptığını sanıp aklı çıkıyordur kesin.

Sabahları 07-07:30 gibi sahil yolunda gurup olarak bisiklet binenlere imreniyorum (daha erkenciler muhakkak vardır benim hareket saatim olduğundan bu zaman dilimi belirttim). Hemen her sabah denk geliyor ve gıpta ile bakıyorum arkadaşlara, helal olsun diyorum yanlarından geçerken. Bende ol(a)mayan irade ve istekle yapılan aktiviteleri gördüğümde nedendir bilinmez, kendim yapmışım gibi seviniyorum. :)
Herkese günaydınlar ve iyi günler dilerim.

Bu gun basima geldi. Yanimdan cok suratli gecip duraga yanasti. Ben frenleyip solundan gectim. Problem yok. Arkamdan tekrar gelip kisa korna sonrasinda uzun korna basarak beni cok suratli bi sekilde kaldirima sikistirarak gecti. Inanin aynasinin ruzgarini yuzumde hissettim o kadar yakindi. Sinirlenip soylendim bu sefer. Frenleyip yanima geldi noldu dedi. Dedim beni oldurmeye mi calisiyosun? Kenardan git o zaman dedi. Zaten kaldirim kenarindan gidiyorum daha ne kadar kenardan gidebilirim dedim. Kaldirimdan git lan o zaman dedi. Bende lan bana 1.5 metreden fazla yaklasman yasak dedim. Orali bile degil. Bunlara ehliyet verenin de bunlari belediye soforu yapanin da yaptiktan sonra takip etmeyenin de diye dumduz gidesim var.

Acaba diyorum, bisikletforum'da organize olup bir grup kursak :srnsml:. Böyle haftasonları grupça gezsek. Aramızdan birini önden yem olarak yollayıp 😜, görebilir mesafe uzakta grupça pusuya yatsak o_O:hımm:. Bir minibüs ya da maganda sıkıştırmasında, kalabalık olarak gidip bunu yakalayıp bir güzel... sevsek :D. Öğrenirler mi? Sanmıyorum. İçinde biriktirir bu montofonlar. Sonra intikam ateşiyle yanar tutuşur. Bir yalnız masumun canına kast ederler. Tam bir geri zekalı o.ç. (organik çomar) bunlar. İlla çeteleşelim mi yani ya! :acpsnr:

Son düzenleme:
Acaba diyorum, bisikletforum'da organize olup bir grup kursak :srnsml:. Böyle haftasonları grupça gezsek. Aramızdan birini önden yem olarak yollayıp, görebilir mesafe uzakta grupça pusuya yatsak o_O:hımm:. Bir minibüs ya da maganda sıkıştırmasında, kalabalık olarak gidip bunu yakalayıp bir güzel... sevsek :D. Öğrenirler mi? Sanmıyorum. İçinde biriktirir bu montofonlar. Sonra intikam ateşiyle yanar tutuşur. Bir yalnız masumun canına kast ederler. Tam bir geri zekalı o.ç. (organik çomar) bunlar. İlla çeteleşelim mi yani ya! :acpsnr:
Aklıma şu geldi yazıyı görünce.
Pis ordu.jpg

Sevmediğim bir işten ayrılıp, başka bir sevmediğim işe giriyorum. Stres seviyem yüzünden KOA bile oldum. Hayatımda alkol sigara kullanmadığım halde. Hedefteki turları yapayım da sonra öleyim . İnşallah

Sevmediğim bir işten ayrılıp, başka bir sevmediğim işe giriyorum. Stres seviyem yüzünden KOA bile oldum. Hayatımda alkol sigara kullanmadığım halde. Hedefteki turları yapayım da sonra öleyim . İnşallah

En azından hayatımızda bisiklet var.

Liyakatsizlik, istikrarsızlık, sosyal devletten uzaklık, iki yüzlülük, samimiyetsizlik, hayat pahalılığı, belirsizlik, mutsuzluk,.. vs. vs. (bir kısmını yazdım ama liste uzayabilir elbette, bu ve benzeri pek çok olumsuzluk ile içimizden geçtiler).

Hava 21*c derece fakat hissedilen 10*c derece rüzgar sağolsun. Mayıs ayındayız yaz geldi havalar hala soğuk ve yağışlı sinir bozucu bir durum.

Hava 21*c derece fakat hissedilen 10*c derece rüzgar sağolsun. Mayıs ayındayız yaz geldi havalar hala soğuk ve yağışlı sinir bozucu bir durum.
Havalarda psikolojimiz gibi bozuk :)

İşin içine bisiklet kelimesi girince,neden acaba üreticilerin tüyleri diken diken olup,bisiklet kullanıcılarını yolunacak kaz olarak görüyorlar? motosiklette belki yüzlerce mekanik parça bir araya getirilip,hatasız çalışması ve aracı hareket etmesi sağlanıyor,maliyetinin bisikletle aynı olması olanaksız aga! bisiklette yapıştır kadroya bi grx set,koy en sağlam şıvalbe lastikleri,eee noldu kaç para olum bunun maliyeti,ne kullandın 50 bin liralık!kaç saatini aldı bu aleti yapmak! aaa olurmu kadro açıları efendim belli bir mühendislik gerekti....hadi lennnnn ordan:acpsnr:

İşin içine bisiklet kelimesi girince,neden acaba üreticilerin tüyleri diken diken olup,bisiklet kullanıcılarını yolunacak kaz olarak görüyorlar? motosiklette belki yüzlerce mekanik parça bir araya getirilip,hatasız çalışması ve aracı hareket etmesi sağlanıyor,maliyetinin bisikletle aynı olması olanaksız aga! bisiklette yapıştır kadroya bi grx set,koy en sağlam şıvalbe lastikleri,eee noldu kaç para olum bunun maliyeti,ne kullandın 50 bin liralık!kaç saatini aldı bu aleti yapmak! aaa olurmu kadro açıları efendim belli bir mühendislik gerekti....hadi lennnnn ordan:acpsnr:
Bu konuda hislerime tercüman olmuşsun usta bir bisiklet neden bu kadar pahalı Hadi özel işçilikle yapılan karbon vs malzemelerden üretilen bisikletleri anlarım ki bana gore onlarda yersiz pahalı motoru yok elektronik aksamı yok di 2 saymazsak nedir yani gerçekten bir bisikletin fabrika üretim maliyeti ne kadar cok merak ediyorum 105 setli alüminyum karbon masa bir BİSİKLET yokmu bu sektör içinde çalışan

• Beğen
Tepkiler: seko35.50
Merhabalar, ben bisiklet sürerken daha rahat edebilmek için bisiklet gözlüğü almak istiyorum ama normal olarak dereceli gözlük kullanıyorum. Hem o tarz her yanı kapatıp toz, sinek kaçmasını önleyip hem de net görme imkanımı sağlayacak bir şey var mı?

Merhabalar, ben bisiklet sürerken daha rahat edebilmek için bisiklet gözlüğü almak istiyorum ama normal olarak dereceli gözlük kullanıyorum. Hem o tarz her yanı kapatıp toz, sinek kaçmasını önleyip hem de net görme imkanımı sağlayacak bir şey var mı?

Çoğu gözlüğün içine takılan bir miyopi çerçevesi oluyor, ona cam kestirip gözlüğün içine takabiliyorsunuz.

Örneğin bu üründe: (link)
1683226469994.png

• Beğen
Tepkiler: lee
Geri