Scudo Sports

Şu an içinizden ne geçiyorsa yazın

memur zammı da aynı şekilde malesef acaba bir gün kendime sıfır bisiklet alabilecek miyim

• Beğen
Tepkiler: suat akman
Scudo
TÜİK’in açıkladığı verilere göre, aralık ayında enflasyon aylık yüzde 1,18, yıllık yüzde 64,2 oldu. Altı aylık enflasyon ise yüzde 15,39 oldu.

Allaha havale ediyorum

Bisiklet, ekipman vs fiyatlarına bakıyorum... Dünya'da kazancına esas bu ürünlere çuvalla para veren başka bir millet var mıdır acaba ?

Bana göre ralli ve serbest stilde en iyilerden birisiydi. Ken Block geçirdiği kar aracı/motoru kazası sonucu hayatını kaybetmiş.
(link)

2023e süper ötesi bir giriş yaptım.
*Yılın ilk sürüşünde arazi inişi sırasında küçük bir kaza sonucu kuyruk kemiği ve üst bölgesi hala acıyor, bir kaç yerim çizilmiş bir tane morarmış bir diz var.
*2004ten beri oturduğumuz eve kaçak ve usulsüz kullanım diye elektrik dağıtım firmasından evrak geldi. Şükür herhangi bir şey çıkmadı.
*Tam onu halletmeye giderken çalıştığım firmanın merkezinden aradılar. 1,5 yıldır İzmir'e bağlı olarak görünüyorken nasıl olduysa bir anda bulunduğum şehirdeki projeye geçişim olmuş ve buradaki projede çalıştığım konum kapatılmış. Bana 2 seçenek sunuldu. Ya Denizlideki yol inşaatı projesine geçeceğim yada asgari ücretle İzmir'e geçeceğim. İstemeye istemeye de olsa bulunduğum şehirde devam etmek zorunda olduğumu hissettim en azından artık ev kira değil. Çünkü şuan İzmir'e geçiş yapsam aldığım para ile sadece kiramı öderim. Kaldı ki taşınması 2-3 aylık peşin kira veya ödemesi ile imkansıza yakın.

Elektronik otomasyon sorumlusu olarak girdiğim işte giderek konum düşürüldü, sürekli torpilli birileri mevcut çalıştığımız konuma getirildi buna bağlı olarak istifaya zorlayıp farklı projelere kaydırıldık. 2018de işe başladığımda beraber çalıştığım insanlardan sadece aynı firma ile devam eden bir tek ben kaldım. Az önce de artık kantincilik yapacağımı öğrendim. Anlaşılan bu firmadaki çalışma hayatımın sonuna gelmişim, gözüm kulağım yeni fırsatları kovalıyor olacak. Hal bu ki işe girerken ne biçimde reklam yapmışlardı. Türkiye'de 40bin kişi çalıştıran, 5 yıldır çalışana saygı ödülü alan, çalışanın her zaman yanında olan 1800lü yıllarda Danimarka 'da kurulmuş şeklinde uzayan şeyler sırlamışlardı.

Hoş içinde bulunduğumuz şartlar gereği hangi fırsat gelirse artık? 30 yaşının sonlarına gelmiş 7 yıldır kendi mesleği olan elektronik ve otomasyon teknikerliği ile ilgili bir iş bile yapmamış birisi olarak bulacağım iş yine vasıfsız eleman işleri olacak. Hakkımızda hayırlısı.

bi zamanlar canyon, s-works yol bisikleti almak için hesap kitap yapıyorduk, tüik oranları ile birlikte bir kez daha hayallere uğurladık, eldeki avuçtaki bari gitmese temennisiyle

• Beğen
Tepkiler: suat akman
Memura ve emekliye ne zaman verdiler helal olsun 😁

• İnanılmaz
Tepkiler: MutluGezgin
Ne söylesem ki gençliğimin bittiğini hissedeli çok oldu.Birden çöktüm saçlarım sakallarım bıyıklarım beyazladı bir zaman içinde.Yüzümde kırışıklar çıktı gözlerim torbalandı.Sakatlığım ayyuka çıktı bu sürede bel derken diz derken birde bağırsak.Yetmedi geçinmek hiç çözemedim bu sorunu tam kazandım derken bir canavar yemeye başladı olanı.Bir vefasız tanıdım bunların üzerine beni benden aldı diplerdeyim.Bu üç yıl bana hiç yaramadı dostlar.Markete müze gezmeye gider gibi gidiyorum.Üç elbiseyi döndürüp döndürüp giyiyorum.Olayı ben mi abartıyorum diyorum yo öylede değil.Her geçen günü daha kahverengi göreceğim bu belli.

Hayat bir zevktir. Keyif almazsanız hayatı yaşayamazsınız. Rutinler insanı ezer bitirir maalesef.

• Beğen
Tepkiler: necmeddin
Kışları forumdaki hareketliliğinin azalması hiç hoşuma gitmiyor :agla:

• Beğen
Tepkiler: suyunsesi
SPD-SL kullanacak herkesin ilk önce nal... şey, kal koruyucu almasını tavsiye edeceğim bundan sonra.
Ben tahmini 10 ay sonra bugün bir hışımla ilk kal... şey nal kor... dur la, kal koruyucumu aldım ama ilk nal... la havle, ilk kallerin haşatı çıktı.
Aslı zaten "calle" yazılıyor. Bundan sonra "nal" diyeceğim.😁

1_org.jpg

Deposu 1000 liraya doluyor. Birini bulsam da itelesem. :ckskc:
Kışları forumdaki hareketliliğinin azalması hiç hoşuma gitmiyor :agla:
Eskiden ne güzel kış geldi mi forumcak kavga ederdik. Millet o kadar çok bıkmış ki kavga bile edesi gelmiyor.

JBL clip 4 almak ya da almamak, işte bütün mesele bu :/

Geri