Scudo Sports

Şu an içinizden ne geçiyorsa yazın

Scudo
Bi haber dönüp duruyor "Trenlerde bisiklet düzenlemesi" diye. Buna atlayanların sazanlıklarına gülüyorum.
Zaten her şey aynı?
Şirinlik olsun diye yeni etiketi vurup piyasaya sürüyorlar.

Hayır Marmaray ve metroya zaten bisikletle binebiliyoruz. Bisiklet vagonu var yav! Çok kez bindim, 25 bisikletli aynı anda da bindik.
YHT'de ise yine katlanır bisiklet alınıyordu. Çok kez arkadaşlarım bindi.
Hepsi tecrübeyle sabit.

Ams bizde bunlar yenilik işte. Haber olsun herkes bizi çarşı pazarda görsün..

Az önce işten geldim. Yıkandım, çıktım, aynada saçımı sakalımı düzelttim, yerde bir pislik çarptı gözüme. Alayım diye eğilirken çeşmenin altlığına (lavaboya) alnımı bir vurdum... of ki ne of.
Beynimde şimşekler çaktı, kulaklarım çınladı, hatta mermerden çıt diye ses geldi.😳 Başımdan mı geldi yoksa.🤣 Hemen aynaya baktım kan varmı diye, yok. Ölmedim, bayılmadım ama kafam acayip ağrıyor şu anda. 1000'lik Dafalgan atıp inzivaya çekildim.
Bisiklet sürecektim, bu kafaya kask takılmaz şimdi.😒
Kesin şişecek, şişecek gibi ağrıyor. 🤣 Sabaha çıkamazsak tanışmak güzeldi, her nerede yaşanıyor ve yaşıyorsanız.🖐🏻
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

Az önce işten geldim. Yıkandım, çıktım, aynada saçımı sakalımı düzelttim, yerde bir pislik çarptı gözüme. Alayım diye eğilirken çeşmenin altlığına (lavaboya) alnımı bir vurdum... of ki ne of.
Beynimde şimşekler çaktı, kulaklarım çınladı, hatta mermerden çıt diye ses geldi.😳 Başımdan mı geldi yoksa.🤣 Hemen aynaya baktım kan varmı diye, yok. Ölmedim, bayılmadım ama kafam acayip ağrıyor şu anda. 1000'lik Dafalgan atıp inzivaya çekildim.
Kesin şişecek, şişecek gibi ağrıyor. 🤣 Sabaha çıkamazsak tanışmak güzeldi, her nerede yaşanıyor ve yaşıyorsanız.🖐🏻
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Buz yap şişmesin reis,sabaha sürersin:cool:

Yarın iş dönüşü classique yapmaya çalıştığım 100+ km yolum var.
Alın kemiği insan vücudundaki en sağlam kemik diye görmüştüm bir belgeselde. Doğruysa bir şey olmaz. Açık yara yok en azından, zaten bana bir şey olmuyor. Timberjack'e (kütükleri ormandan çıkaran bir traktör. Google dayıya sorarsanız gösterir) kafa atmış adamım ben.😁
Kafa sağlam, yıkıcı darbe alınca bile geri kalktım.
Yaşamakla lanetlendim sanırım. 😒

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Ortalığı boşa ateşe verdik gibi ya hala buradayım. Günaydın, kolay gelsin. 🖐🏻

Yazın ortasında nasıl da grip oldum ama.

Yazın ortasında nasıl da grip oldum ama.

Aman diyeyim:
unknown.png

Şaka bir yana, hava değişken ve klimalı-klimasız ortam geçişleri çok kötü çarpıyor.

Marmaris - Datça yolu trafiğe kapatılmış. Şu an Marmariste Orman yangını ile mücadele ediliyor. Daha çok canlar yanmasın ne olur? :(
Oralarda yaşayan can kardeşlerimiz (hayvan ve bitkiler, onların minik yavrucakları), nasıl da korkular içinde feryat figan çaresizlik içindeler kim bilir :agla:
Geçen yıllardaki korkunç orman yangınlarından beri hiç bir ilerleme yapmayan Orman bakanlığı, daha bu günlerde yapılan bütçe görüşmelerinde yangınla ilgili tek kuruş bütçe ayırmayanlar.
Allah hepinizi bildiği gibi yapsın.

Aman diyeyim:
unknown.png

Şaka bir yana, hava değişken ve klimalı-klimasız ortam geçişleri çok kötü çarpıyor.
Gemi de akşam dönüşün de şifayı kaptım abi. Rüzgarı yedim bolca.

Peki ya şimdi ne olacak?

Üst başlıkla alakası yoktur. Tamamen kişisel.

Şu martı (scooter) saçmalığını ne zaman kaldıracaklar acaba... Nerede it kopuk serseri var alıp kullanıyor bisiklet ve yaya yollarını katledip bir üstüne üstlük haklılarmış gibi karşılık veriyorlar.
Bugün dolmuşla seyahat ederken adamın biri martı ile otobanda gidiyordu. Ulan dedim ben bisikletle çıkmıyorum şu yola sen neyine güveniyon

Türkiye'deki bisikletçilerin bir mikro mobilite türünden neden nefret ettiğini asla mantıkla açıklayamayacağım.
TERS ŞERİTTEN, KAFALAMA SON GAZ GELDİKLERİ İÇİN DESEM?

martı tarzı scooter kullanıcılarını saymıyorum bile.

TERS ŞERİTTEN, KAFALAMA SON GAZ GELDİKLERİ İÇİN DESEM?

martı tarzı scooter kullanıcılarını saymıyorum bile.
Bisikletliler de ters şeritten, kafalama, son gaz geliyor. Motorcular da. Yeterince cesurlarsa arabalar da.

Problem araçlarda değil de kullanıcılarda olabilir.

Geri