Scudo Sports

Şu an içinizden ne geçiyorsa yazın

Mesai saatleri kısalsa ya da yaz/kış saati gibi bir uygulama olsa da iş çıkışı bisiklete binebilsek... :ckskc:

Scudo
Yeni Bi yol bisikleti aldım ve yağmurlardan dolayı surmeiyorum. En kısa sürede kask alıp bisikleti surm3k istiyorum

Günlerdir wiggle, bike24, merlin, all4cycling, bikeinn, starbike dönüp duruyorum. 1 centin hesabını yapıyorum. En iyi sepet kombinasyonlarını oluşturmak için dönüp dolaşıyorum. Ahh eski günler ahh.

• Beğen
Tepkiler: suat akman
Benzin mazot çok pahalandı… bende 2 ay önce carrago g0 bisiklet almıştım. İyiki almışım artık işe gidiş gelişler bisiklet. Ha birde avar kar fırtınası bi geçsin önümüz yaz mis.

@chemistburc ile beraber yapacağımız uzun tur yalan olmaz umarım :D (detaylar daha sonra)

Kar yağmadan kar tatili yapılan şehirlerin olduğu ülkeye Türkiye Cumhuriyeti denir. (Türkiye ve cumhuriyetten geriye ne kaldıysa artık)

Bu tez bitmez.

İtalyan arabası, Japon motoru, Kore yapısı köprü (limak da varmış🤔), geçiş ücreti de 15 eurocuk + KDV. Yarışın kazananı da şey Türkiye(?) imiş.
Videonun yorumları da ayrı bir eğlenceli

Her şeye rağmen 18 Mart 1915 Çanakkale Zaferi'miz kutlu olsun. Şehitlerimize rahmet ve minnetle...

Yurtdışı çıkış harcı 150₺

• Beğen
Tepkiler: Suphi3434
Gargamel (gravel) alan kimi gördüysem toprağa, çamura girmekten kaçıyor. 😏

İtalyan arabası, Japon motoru, Kore yapısı köprü (limak da varmış🤔), geçiş ücreti de 15 eurocuk + KDV. Yarışın kazananı da şey Türkiye(?) imiş.

Her şeye rağmen 18 Mart 1915 Çanakkale Zaferi'miz kutlu olsun. Şehitlerimize rahmet ve minnetle...

Benim de içimden geçeni yazacağım ama forum kuralları ve terbiyem müsade etmeyecek..

5-6 yıl sonra bir hesap yapılır. Geçiş garanti parası ile 5 yılda bu köprüden aslında kaçtane yapılabileceği söylenir. Ama bunu kimse (en azından belli kitle) umursamaz bile. Önemli olan köprünün orda durmasıdır. Geçmese de görmese de o köprünün parasını ödediğinin farkında bile olmayacaktır.
Sonuç; bu köprüden aslında biz geçmeyeceğiz ama köprü hepimizin cüzdanından (yumuşak olsun diye böyle yazdım) geçecek.....

Tayt fiyatları neden bu kadar yüksek :( :acpsnr:

• Üzgün
Tepkiler: M.İhsan
Tayt fiyatları neden bu kadar yüksek :(
Nas
Yükselen emtia fiyatları(iplik dolar bazında bile neredeyse 2x yaptı)
Yükselen enerji maliyetleri
Aralıkta 82-90 birime dokuduğumuz bir tekstil ürününü şu an 155 birime dokuyoruz.Ancak kurtarıyor, inanılmaz kötü bir durum.:krktm:Örmede de durum farklı değildir.
Gözlerdeki ışıltı

Geri