Scudo Sports

Şu an içinizden ne geçiyorsa yazın

Yazıp yazıp siliyorum.

• Hahaha
Tepkiler: P1n0ky0
Scudo
umarım yanlış anlaşılmamışımdır. mesajı silesim geldi:acpsnr:.
Yok sizinle alakası yok.

Yazıp yazıp sildiğim şeyi yazayım bari.
Sosisler beşli paketlerde satılırken niye hot dog ekmekleri altılı paket.
Çıldıracağım,kafayı yememek elde değil. Bi çözemedim gitti.

Yok sizinle alakası yok.

Yazıp yazıp sildiğim şeyi yazayım bari.
Sosisler beşli paketlerde satılırken niye hot dog ekmekleri altılı paket.
Çıldıracağım,kafayı yememek elde değil. Bi çözemedim gitti.
Altıncısı yedek. Bir ekmek düşer müşer deyi.

Altıncısı yedek. Bir ekmek düşer müşer deyi.
Sorunu çözmüş bulunmaktayım.
Sosisler beşli paketliyken hot dog ekmekleri altılı paket olunca bir ekmek artıyordu. Bu durumu matematik ilmi ile çözdüm:OKEK. Ortak katların en küçüğü
5 ve 6 nın okeki 30 dur. Yani 6 paket sosis ve 5 paket hot dog ekmeği aldığımızda ekmek artmamış oluyor. :ssrtcbya:
Ulan yine kandırdın kapitalist sistem :snzdglsn: Elimde 30 sosis ve 30 hot dog ekmeği olmuş oldu. :ckskc::kötü:

Umarım ikinci tur olumlu olur bizim için yoksa (şuan bile lüks) bisiklet almak iyice lüks olacak.

ders kitabı değil ama çoğunlukla kullanılan paragraf kitabı. bos yere polyannacılık oynamaya ne gerek varki:snzdglsn: (sadece paragrafın tek amacın para olmadığını, bizim insan oldugumuzu dile getirdiği için paylaşmak istemiştim)
Pollyannacılık bayağı anlam değiştirmiş, zamanla umutsuzluk normalleşmiş.

Sosisler beşli paketliyken hot dog ekmekleri altılı paket olunca bir ekmek artıyordu. Bu durumu matematik ilmi ile çözdüm:OKEK. Ortak katların en küçüğü
5 ve 6 nın okeki 30 dur. Yani 6 paket sosis ve 5 paket hot dog ekmeği aldığımızda ekmek artmamış oluyor. :ssrtcbya:
Ulan yine kandırdın kapitalist sistem :snzdglsn: Elimde 30 sosis ve 30 hot dog ekmeği olmuş oldu. :ckskc::kötü:
Yaramadi abime bekarlık ahh ulan ahh 🤣

Buzluğa atın; lazım oldukça mikrodalgada çözdürürsünüz. Ya da bir gün önceden buzluktan buzdolabının normal kısmına alırsınız. Tebrikler, böylece kapitalist sistemi yendiniz. 🤪

Yurtdışı benim belirlediğim bir numaradan bana sms gönderecek ücretli site bilen
Umarım ikinci tur olumlu olur bizim için yoksa (şuan bile lüks) bisiklet almak iyice lüks olacak.

Bisiklete gelene kadar daha neler neler lüks olur.

Ama fakir halkın bi kısmı halinden memnun demek, ülkeye temiz parayla yatırımcı falan lazım değil, şükrederler anca, anlayana.

@StanicEnemy bir keresinde yapmıştım zili çaldıktan sonra solamaya çıktım kadın arkasına bakayım diye kafasını çevirirken aniden beni gördü refleksen arkaya adım attı düştü sonra yaygara çıkarmıştı.
bide zaten 3-4 kişi yanyana yürüse yol kapanıyo solama imkanı bile kalmıyo.

• Beğen
Tepkiler: el Cezeri
@StanicEnemy bir keresinde yapmıştım zili çaldıktan sonra solamaya çıktım kadın arkasına bakayım diye kafasını çevirirken aniden beni gördü refleksen arkaya adım attı düştü sonra yaygara çıkarmıştı.
bide zaten 3-4 kişi yanyana yürüse yol kapanıyo solama imkanı bile kalmıyo.
Ben bir iki kez bilerek ön tekerleği bir yerline sokmuştum bu tiplerin geçen sene. Bağırdım çekilmediler, ıslık öttürdüm çekilmediler sonra güzel girdim ders oldu onlara.
Bugün örnek vermem gerekirse nazik dilde solunuzdayım diye bir kaç uyardım sonra iplemedikleri için bağırdım bu seferde korktular denyolar.
Genelde üstlerine sürerim çekilmezlerse ön tekerleğimin tadına bakmış oluyorlar. Kavga çıkartamıyorlar suratlarına sövünce.

Geçenlerde zabıta aracı bisiklet yolundan üstüme geliyordu sağ sola kaçmama rağmen önüme kırdı sonra adama arabadan in lan aşağı yavşak dediğimde benimle doğru konuşun beyfendi dedi kısık bir dilde. Yani bu tarz hayvanlara nazik davranmayacaksın.

Zaten stresim sınırda geziyorum, bugün yürürken sağ tarafımdan tam sıfır yakınlıkta, iki genç kiralık scooter ile gayet de hızlı geçince baya bağırmak zorunda kaldım. Onun üzerine durdular ne bağırıyosun diyolar. Dedim çarpıyodunuz, artistlik yapma dediler üzerine. Yavrum bak yürüyün gidin, bela aramayın dedim. Eldeki kişisel savunma araçlarım daha çok sığınmacı yamyamlar ve uğursuzlar için, beni zorlamasın Türk gençleri lütfen.

Zaten stresim sınırda geziyorum, bugün yürürken sağ tarafımdan tam sıfır yakınlıkta, iki genç kiralık scooter ile gayet de hızlı geçince baya bağırmak zorunda kaldım. Onun üzerine durdular ne bağırıyosun diyolar. Dedim çarpıyodunuz, artistlik yapma dediler üzerine. Yavrum bak yürüyün gidin, bela aramayın dedim. Eldeki kişisel savunma araçlarım daha çok sığınmacı yamyamlar ve uğursuzlar için, beni zorlamasın Türk gençleri lütfen.
Scooterlar başa bela özellikle olmadık yerlerden çıkıp geliyorlar. Şuana kadar doğru düzgün bir scooter kullanan görmedim. Cumartesi günü bir baba bisiklet sürüyordu arkasında ise ufak kızı oturuyordu, kör kavşak var o kavşağa açıktan girmezsen karşıdan geleni görmen imkansız ve %90 oranında kaza yapabilirsin. Ben bu baba ve kızın önüne geçtim açıktan alarak, karşıdan da iki tane apaçi zig zaglı scooter sürüyordu el hareketi ile baba ve kıza yavaşlamasını söyledim yavaşladılar sonra bunların önüne geçip karşıdan gelen apaçilere kendi şeritlerinden gitmesi için el hareketi yaptım. Eğer bunları yapmasaydım büyük bir ihtimal baba ve kız kaza yapacaktı bu şerefsiz apaçiler yüzünden.

Yurtdışı benim belirlediğim bir numaradan bana sms gönderecek ücretli site bilen

Bisiklete gelene kadar daha neler neler lüks olur.

Ama fakir halkın bi kısmı halinden memnun demek, ülkeye temiz parayla yatırımcı falan lazım değil, şükrederler anca, anlayana.
Bisiklet forumu olduğu için öyle yazdım. Zaten benim için ekonomiden daha önemli şeyler var mesela adalet gibi. Ekonomi düzelir herkesin bildiği gibi.

Benim hâla umudum var.

Allah'ım yaz geldi bir yandan seviniyor, bir yandan yarın sınavım olmasına rağmen 1 saattir uyuyamıyor olmanın dramıyla kola dondurma yiyorum. Evde soğuk su yok delireceğim. Ama sıcakta bisiklet sürmek beni motive ediyor, çakralarım açılıyor.

Screenshot_2023-05-16-06-25-17-94_40deb401b9ffe8e1df2f1cc5ba480b12~2.jpg

Ben de çevremde birçok kişiden bu söylemi duydum: "Gitsek de değişmeyecek, o yüzden gerek yok."

Vatandaş olarak kendimizi ifade etme hakkımızın bile elimizden alındığı, ötekileştirildiğimiz, nefretin nesnesi haline getirildiğimiz, terörize edildiğimiz, bizim yerimize düşünülen-karar alınan bir sistemde tek hakkımız kaldı: Oy vermek. O yüzden apolitik yaklaşıp kenara çekilmek gibi bir lüksümüz yok. Bir sokak röportajında şeriatı savunan bir adama kime oy verileceği sorulunca şunu demişti: "Oy kullanmak Allah'a şirktir, o yüzden kullanmıyorum." Onunla aynı düşünmesem de oy kullanmayınca, onunla aynı kefede olacağımdan sonuna kadar sandık...

Geri