hamlet2006
Cırbağa dedesi
- Tepki
- 35.602
- İsim
- Süleyman
- Başlangıç
- 1986—87
- Bisiklet
- Scott
- Bisiklet türü
- Yol bisikleti
umarım yanlış anlaşılmamışımdır. mesajı silesim geldiYazıp yazıp siliyorum.
Yok sizinle alakası yok.umarım yanlış anlaşılmamışımdır. mesajı silesim geldi.
Altıncısı yedek. Bir ekmek düşer müşer deyi.Yok sizinle alakası yok.
Yazıp yazıp sildiğim şeyi yazayım bari.
Sosisler beşli paketlerde satılırken niye hot dog ekmekleri altılı paket.
Çıldıracağım,kafayı yememek elde değil. Bi çözemedim gitti.
Sorunu çözmüş bulunmaktayım.Altıncısı yedek. Bir ekmek düşer müşer deyi.
Pollyannacılık bayağı anlam değiştirmiş, zamanla umutsuzluk normalleşmiş.ders kitabı değil ama çoğunlukla kullanılan paragraf kitabı. bos yere polyannacılık oynamaya ne gerek varki(sadece paragrafın tek amacın para olmadığını, bizim insan oldugumuzu dile getirdiği için paylaşmak istemiştim)
Yaramadi abime bekarlık ahh ulan ahh 🤣Sorunu çözmüş bulunmaktayım.
Sosisler beşli paketliyken hot dog ekmekleri altılı paket olunca bir ekmek artıyordu. Bu durumu matematik ilmi ile çözdüm:OKEK. Ortak katların en küçüğü
5 ve 6 nın okeki 30 dur. Yani 6 paket sosis ve 5 paket hot dog ekmeği aldığımızda ekmek artmamış oluyor.
Ulan yine kandırdın kapitalist sistemElimde 30 sosis ve 30 hot dog ekmeği olmuş oldu.
![]()
Buzluğa atın; lazım oldukça mikrodalgada çözdürürsünüz. Ya da bir gün önceden buzluktan buzdolabının normal kısmına alırsınız. Tebrikler, böylece kapitalist sistemi yendiniz. 🤪Sorunu çözmüş bulunmaktayım.
Sosisler beşli paketliyken hot dog ekmekleri altılı paket olunca bir ekmek artıyordu. Bu durumu matematik ilmi ile çözdüm:OKEK. Ortak katların en küçüğü
5 ve 6 nın okeki 30 dur. Yani 6 paket sosis ve 5 paket hot dog ekmeği aldığımızda ekmek artmamış oluyor.
Ulan yine kandırdın kapitalist sistemElimde 30 sosis ve 30 hot dog ekmeği olmuş oldu.
![]()
Umarım ikinci tur olumlu olur bizim için yoksa (şuan bile lüks) bisiklet almak iyice lüks olacak.
Gitmedi meymenetsizler!İnşallah 14 mayıstan sonra defolup gidecek meymenetsizler!
Ben bir iki kez bilerek ön tekerleği bir yerline sokmuştum bu tiplerin geçen sene. Bağırdım çekilmediler, ıslık öttürdüm çekilmediler sonra güzel girdim ders oldu onlara.@StanicEnemy bir keresinde yapmıştım zili çaldıktan sonra solamaya çıktım kadın arkasına bakayım diye kafasını çevirirken aniden beni gördü refleksen arkaya adım attı düştü sonra yaygara çıkarmıştı.
bide zaten 3-4 kişi yanyana yürüse yol kapanıyo solama imkanı bile kalmıyo.
Scooterlar başa bela özellikle olmadık yerlerden çıkıp geliyorlar. Şuana kadar doğru düzgün bir scooter kullanan görmedim. Cumartesi günü bir baba bisiklet sürüyordu arkasında ise ufak kızı oturuyordu, kör kavşak var o kavşağa açıktan girmezsen karşıdan geleni görmen imkansız ve %90 oranında kaza yapabilirsin. Ben bu baba ve kızın önüne geçtim açıktan alarak, karşıdan da iki tane apaçi zig zaglı scooter sürüyordu el hareketi ile baba ve kıza yavaşlamasını söyledim yavaşladılar sonra bunların önüne geçip karşıdan gelen apaçilere kendi şeritlerinden gitmesi için el hareketi yaptım. Eğer bunları yapmasaydım büyük bir ihtimal baba ve kız kaza yapacaktı bu şerefsiz apaçiler yüzünden.Zaten stresim sınırda geziyorum, bugün yürürken sağ tarafımdan tam sıfır yakınlıkta, iki genç kiralık scooter ile gayet de hızlı geçince baya bağırmak zorunda kaldım. Onun üzerine durdular ne bağırıyosun diyolar. Dedim çarpıyodunuz, artistlik yapma dediler üzerine. Yavrum bak yürüyün gidin, bela aramayın dedim. Eldeki kişisel savunma araçlarım daha çok sığınmacı yamyamlar ve uğursuzlar için, beni zorlamasın Türk gençleri lütfen.
Bisiklet forumu olduğu için öyle yazdım. Zaten benim için ekonomiden daha önemli şeyler var mesela adalet gibi. Ekonomi düzelir herkesin bildiği gibi.Yurtdışı benim belirlediğim bir numaradan bana sms gönderecek ücretli site bilen
Bisiklete gelene kadar daha neler neler lüks olur.
Ama fakir halkın bi kısmı halinden memnun demek, ülkeye temiz parayla yatırımcı falan lazım değil, şükrederler anca, anlayana.