Scudo Sports

Şu an içinizden ne geçiyorsa yazın

Scudo
"x bisikleti ile tura çıkılır mı?" sorusuna neden olmasın örneği olmuş.
(link)
Komedyen Sebastian Fowler 80 günde 11 eyaleti geçerek toplamda 3333mil (5363.9km) bisiklet turu yapmış, hem de bmx ile.
Umarım hayatımın hiç bi döneminde böyle manasız bi şey için 80 gün harcayacak kadar boş kalmam :(

huzursuz bacak sendromuna sahip olmanın en güzel yanı deprem olduğunda ortaya çıkıyor az önceki sallantıyı hissettim ama zaten sürekli bacağımı salladığımdan "herhalde yanılıyorumdur" deyip internette kedi ve bisiklet resimlerine bakmaya devam ettim.

4 büyüklüğündeymiş sanırım

"x bisikleti ile tura çıkılır mı?" sorusuna neden olmasın örneği olmuş.
(link)
Komedyen Sebastian Fowler 80 günde 11 eyaleti geçerek toplamda 3333mil (5363.9km) bisiklet turu yapmış, hem de bmx ile.
Güzel olmuş güzel. 20" bir fixie ile bile yol yapılır yani. 😅

kimselere haber vermedim ama ben ceryanlıya geçtim. Bundan sonra carraro ge 05le aranızda olacağım da... milletin diline düşerim gbi geliyo :(

kimselere haber vermedim ama ben ceryanlıya geçtim. Bundan sonra carraro ge 05le aranızda olacağım da... milletin diline düşerim gbi geliyo :(
Püüü!
Ayıp beee!
Tembeeell!
TATSUBİ'de inecek vaaarr.
😒😒😒

Şakka şakka. 😁 Ne diyek, hayrını görün. 😅

Püüü!
Ayıp beee!
Tembeeell!
TATSUBİ'de inecek vaaarr.
😒😒😒

Şakka şakka. 😁 Ne diyek, hayrını görün. 😅
TATSUBİ harikaymış :) hemen stravada nick değiştiriyorum :hhhhhh:

• Hahaha
Tepkiler: Cemal Ç.
  • Beğen
Tepkiler: MakRo ve Atasoy
Dağ bisikletin... dağ bisikletim yok ama minivélo var. 20x2.125 tekerler takılı, o sürerken tekerden gelen uğultu sesini yol bisikletinde duyamıyorum. 😅
Bu kadar mı Parizyen oldun Yörükoğlu?
Yok mu oralarda pet şişe. Sıkıştır lastiğine şişeyi, elin Fransızı Türk kültürü görsün.
Ey bisikletforum ahalisi bir de zırt pırt Türkiye'de bisiklet kültürü yok dersiniz. Tak pet şişeyi tekerine uğul uğul ötsün, al sana bisiklet kültürü.

• Hahaha
Bu kadar mı Parizyen oldun Yörükoğlu?
Yok mu oralarda pet şişe. Sıkıştır lastiğine şişeyi, elin Fransızı Türk kültürü görsün.
Ey bisikletforum ahalisi bir de zırt pırt Türkiye'de bisiklet kültürü yok dersiniz. Tak pet şişeyi tekerine uğul uğul ötsün, al sana bisiklet kültürü.
İnsan her yerde insan. Burada ki çocuklarda yapıyor onu ancak benim çocukluğumda bisiklet çetesi gibi toplu gezerdik genelde. Şimdi ki çocuklar hep yalnız. 😕

• Beğen
Tepkiler: mcanerg
İnsan her yerde insan. Burada ki çocuklarda yapıyor
Yemin çek. Hatta ben Fransızlar, pembiş pembiş kaka yapıyor sanıyordum. :kötü: :D

Dip Not: Ki birleşik, da ayrı.
@Cemal Ç. Hayırsız Cemal, ne arıyon soruyon.Ne zaman geleceksin vatana

• Üzgün
Bisiklet yolundan YÜRÜMEYİN abi, bisiklet yolu bisikletindir, ayrıca bisiklet yolunda 3 tekerli mopet SÜRMEYİN abi!

Bisiklet yolundan YÜRÜMEYİN abi, bisiklet yolu bisikletindir, ayrıca bisiklet yolunda 3 tekerli mopet SÜRMEYİN abi!
uzun zaman direndim bisiklet yolunda ama artık bisiklet yolunun bisiklet sürmek için en kötü yer olduğuna karar verdim

uzun zaman direndim bisiklet yolunda ama artık bisiklet yolunun bisiklet sürmek için en kötü yer olduğuna karar verdim
Bende o kıvama gelmek üzereyim, bisikletimle stres atmak için çıktığım her yol stres olarak dönüyor.

Philips kırılan traş makinası aparatlarını evinizde kolayca basmanız için bir site yapmış, dosyayı indirip evde basabiliyorsunuz.
(link)

Ben kalabalık arasından makas atarak sürüyorum mecburen, daha keyifli oluyor.

Sürekli pedal fren, sinir harbi, hızlı gidemiyorsun, 10-15km/h gezer gibi gidersin ancak

Sürekli pedal fren, sinir harbi, hızlı gidemiyorsun, 10-15km/h gezer gibi gidersin ancak
ortalama 20 yapabildim maksimum, lastiklerden gacır gacır sesler çıkıyor virajda :D

Philips kırılan traş makinası aparatlarını evinizde kolayca basmanız için bir site yapmış, dosyayı indirip evde basabiliyorsunuz.
(link)
ne bozuluyor ne kırılıyor, gereksiz uğraşmışlar. 1998'den beri hiçbir sorun çıkarmadı traş makinesi. Saç kesme makinesini galiba 2015 idi aldığımda onda da sıkıntı yok.

Bugün 2 senedir kullandığım bisiklet yolunda ilk kez karşıdan mopet geldi, bugüne kadar bisiletle karşılaşmam bile 5 kez olmamıştır, bir anda hızlı bir araç karşımda belirince baya ürktüm.

Geri