İskelet borularının kalitesiz alüminyumdan yapıldığını nasıl anladın? Kokladın mı? Yoksa kuyumcuların altın ısırması gibi ısırdın mı? Karpuza şaplak atar gibi şaplak mı attın? Nasıl anladın bi anlatır mısın?Sanki ucuza kaçıyorlar gibi.Fren kollarındaki plastik, kadroda kullanılan alüminyum kalitesi çok hoşuma gitmemişti.
olay ne ben kaçırmışımBu sefer oldu galiba...
(noktaları siz koyuverin)
En dandik yol bisikletini kullanıyorum Decathlon’un, benden gördüğü eziyeti zor görür o kadro ama taş gibi valla.
Boşverin, olsaydı iyi olacaktı, güzel olacaktı. Darısı diğerlerine diyecektik.olay ne ben kaçırmışım
biri ölür bir gelir, önemli olan toplumun düzelmesiBoşverin, olsaydı iyi olacaktı, güzel olacaktı. Darısı diğerlerine diyecektik.
Aynen ben de fark ettim son zamanlarda kendisi hiç yazmıyor. Umarım iyidir.@Spartiat ‘a ne oldu? Sağlığı sıhhatı yerindedir, bir terslik yoktur umarım. Bilgisi olan var mı?
Üzerinde emek harcanmış belli, ama bu fiyatı hak edecek bir bisiklet mi bilemedim. Belki manevi değeri vardır
Bu arada zorunlu eğitim - öğretim süresini de 12 yıldan 11 yıla düşürülmeli diye de tartışma başlatmislar ... Yakışır..Bursa Valiliği okulları 1 gün tatil etmiş .. gerekçe olarak da muhtemel buzlanma ve kar imiş.. ulan, Doğu Anadolu illerini kapatın o zaman 5 ay ...pandemide zaten iş ve ders ksybimimiz çok oldu, telafi için egitimcilerimizden ve öğrencilerimizden öz veri bekliyoruz diyeceğine, yagmamis ve muhtemelen de yagmayacak kar için okulları tatil ediyorlar .. ne güzel iş, gören de colugumuzu çocuğumuzu dusunuyorlar zanneder...
Selam,Üzerinde emek harcanmış belli, ama bu fiyatı hak edecek bir bisiklet mi bilemedim. Belki manevi değeri vardır
Bunun hakkında en doğru değerlendirme ve yorumu @Murat Cömez yapabilir derim.