Scudo Sports

Şu an içinizden ne geçiyorsa yazın

Olsa keşke hemi de kombolu kombolu.

Scudo
Sanki ucuza kaçıyorlar gibi.Fren kollarındaki plastik, kadroda kullanılan alüminyum kalitesi çok hoşuma gitmemişti.
İskelet borularının kalitesiz alüminyumdan yapıldığını nasıl anladın? Kokladın mı? Yoksa kuyumcuların altın ısırması gibi ısırdın mı? Karpuza şaplak atar gibi şaplak mı attın? Nasıl anladın bi anlatır mısın?

2023 Eylül de Edr AF 105 aldım. İyi kötü tüm yollarda, dağ tepe kullanıyorum. Henüz en ufak bir sıkıntı yaşamadım. Kalitesiz alüminyum olduğunu hiç sanmıyorum.

En dandik yol bisikletini kullanıyorum Decathlon’un, benden gördüğü eziyeti zor görür o kadro ama taş gibi valla.

Ömür boyu kadro garantisi veriyorlar zaten (satın almada müşteri hesabına işlenmiş olması şartı, vs). Bizde 20" çocuk bisikleti var, 2 yaramaz erkek çocuğu büyüttü. Bir tek fren kollarından biri kırıldı, onun haricinde kırık yok. Sağlamlık açısından sıkıntı yok.

Kendime decathlondan bisiklet almam diye düşünüyorum ama alsam dahi kadrosunun garantili olduğunu bilmek bile iyi bir his.

EK: Önceki mesajlardan dolayı ilave, fren kolu alüminyum, plastik değil.

yarın ıstanbulda okullar tatil, biz her şartta devam.

Bu hükümet kafamı allak bullak etti. Elinde koç gibi 2 yasa var:
1.Dezenformasyon yapma
2.Karamsarlık yapma.

Babacağızım sordu, "nasılsın oğlum?"
Ben bu soruyla kilitlendim resmen, alttan alttan soğuk terler bastı. İyiyim desem yalan yani dezenformasyon; kötüyüm desem karamsarlık. :krktm:
10 dakika sonra gelen edit
Sorun çözülmüştür.Babamın sorusuna "iç güveysinden halliceyim" dedim :harika:

Son düzenleme:
1740004816820-son-haber-muhabir-psd-1.jpg

"Turan ve Aras'ın savcılık tarafından ‘içeriğini bilmedikleri konularda beyanda bulunmakla' suçlandığı öğrenildi."

Reis diyor ki: Üstüne vazife olmayan işlere karışma. Boyundan büyük işlere kalkışma. Sadece haracını ver, çeneni kapa ve otur oturduğun yerde!

çok klasik olacak ama sarı öküzü vermeyecektin güzel kardeşim... sonra çoban elinde sopasıyla gelir bir gün, artık sıra sende kardeşim

Screenshot_2025_0220_154140.jpg
Bu fiyat az olmuş...

(link)

• Hahaha
Tepkiler: templeos
Bursa Valiliği okulları 1 gün tatil etmiş .. gerekçe olarak da muhtemel buzlanma ve kar imiş.. ulan, Doğu Anadolu illerini kapatın o zaman 5 ay ...pandemide zaten iş ve ders ksybimimiz çok oldu, telafi için egitimcilerimizden ve öğrencilerimizden öz veri bekliyoruz diyeceğine, yagmamis ve muhtemelen de yagmayacak kar için okulları tatil ediyorlar .. ne güzel iş, gören de colugumuzu çocuğumuzu dusunuyorlar zanneder...
Bursa Valiliği okulları 1 gün tatil etmiş .. gerekçe olarak da muhtemel buzlanma ve kar imiş.. ulan, Doğu Anadolu illerini kapatın o zaman 5 ay ...pandemide zaten iş ve ders ksybimimiz çok oldu, telafi için egitimcilerimizden ve öğrencilerimizden öz veri bekliyoruz diyeceğine, yagmamis ve muhtemelen de yagmayacak kar için okulları tatil ediyorlar .. ne güzel iş, gören de colugumuzu çocuğumuzu dusunuyorlar zanneder...
Bu arada zorunlu eğitim - öğretim süresini de 12 yıldan 11 yıla düşürülmeli diye de tartışma başlatmislar ... Yakışır..

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: Atasoy

Üzerinde emek harcanmış belli, ama bu fiyatı hak edecek bir bisiklet mi bilemedim. Belki manevi değeri vardır :)
Bunun hakkında en doğru değerlendirme ve yorumu @Murat Cömez yapabilir derim.
Selam,

sahsen ben 260000TL'lik yada yaklasik 7000€ luk bir bisiklet göremiyorum. Evet tahminim 50/60li yillarin bisikleti ve orjinal Pista olmasi Klasik degerini de yükselte bilir ve koleksiyonluk bir bisiklet ama yine de 260000TL etmez. Bu durumda ortalama üzerindeki donanimla beraber 1000€ eder. Koleksiyoncu belki 1300€ ya kadar da verebilir.
Borulari Prugnat celik ten üretilmis diyor, ben prugnati sadece Lug olarak taniyorum boru olarak degil. Ben duymadigim icin yaniliyor da olabilirim, tahmin etmiyorum ama belki de vardir.

Ben söyle tahmin ediyorum, 60li yilarin basi üretim, Dijon Theurel Pista fransiz oldugu icin vitus borular ve prugnat lug vardir.

Arkadaşlar, bisikletin sahibiyle sahibindende mesajlaştım. Coppi'nin ölmeden önce bu bisikletle sürüş yaptığını, selesinde halen Coppi'nin poposunun kokusu olduğunu söyledi. Bu sebepten fiyatı yüksek tutmuş.

Geri