Mehmet Altuğ
surrender.to.music
- Tepki
- 9.361
- Bisiklet
- Scott
Abbooovv. Saygılar, hürmetler patron.😁
Yüz bin milyoncuk kere paylaştım fotomu. Sonra @Spartiat hücum ediyor bana.
Bu benim, taklitlerimden sakınınız
321458 dosyayı görüntüle
Ryan Wilson iyi başına bir şey olmadan gezdi o zaman yada hala geziyor. Çok garip bir ülkeyiz kimisi misafirperverlikte sınır tanımıyorken kimisi tam tersi gözünün üzerinde kaş var diye vuracak halde. Adam bizim ülkemizde bizden daha iyi geziyor.(link)
Alın, yine güzel ülkemizde(!) olan ve yine biz bisikletcileri ve kamp yapmak isteyen insanları imkansıza iten bir haber. Ne rezil bir ülke olduk...
Çünkü o birikimini yurtdışında yapmış ya da hala para akışı yurtdışından sağlanıyor. Karıştırmayın lütfen.😌Ryan Wilson iyi başına bir şey olmadan gezdi o zaman yada hala geziyor. Çok garip bir ülkeyiz kimisi misafirperverlikte sınır tanımıyorken kimisi tam tersi gözünün üzerinde kaş var diye vuracak halde. Adam bizim ülkemizde bizden daha iyi geziyor.
(link)
Ben orada baştaki Hamlet , sonraki Cemal mi diye sorduğunu anladım. Yanlış anlamışım.Bir sorulana cevap versen (mesela "bu Cemal Ç mi?" diye sorulduğunda kendi fotoğrafını paylaşmasan) bir de aynı fotoğrafları tekrar tekrar paylaşmasan hücum etmem aslında. Kişisel değil hem, kim olsa yaparım.
Bunun bir yöntemi varsa falan asıl ces... cesaret diyemeyiz sanırım. Düşüncesizlik desek de olmaz, kimse sonuçlarını bilerek böyle bir işe girişmez.Meraktan soruyorum bu prolar falan virajları motorcular gibi yatarak alıyor ya bunun antrenmanını nasıl yapıyorlar nasıl öğreniyorlar bu işi
Kaza yapa yapa öğrenmiyorlardır diye düşünüyorum ama karar veremedim yazık bisiklete yani 🥲
Çektiğiniz güce göre, mesela bir fırınla buzdolabını aynı prize takmak var; pc, telefon, lamba takmak var. Kullandığınız aletlerin saat başı watt değerlerine bakın toplayın hepsini çok yüksek değilse -fırınlar genelde 2500 watt olurlar, üst sınır olarak belirleyebilirsiniz- sorun olmazBir prize çoğaltıcı aracılığıyla maksimum kaç elektronik alet takılabileceğine dair bir kural var mı? Çok fazla akım çeken şeyler değiller ama 16 girişe USB adaptör, TV, vantilatör, gece lambası, harici HDD, kulaklık, PC vs bağlamışım.
edit eski evlerde çok pinti davranmışlar elektrik prizi konusunda, odamda sadece bir tane priz var, evi de kendimiz yaptırmış olmamıza rağmen.
Ahahah halis tecrübeden süzülerek yazılmış satırlar okudum hocam teşekkür ederimBunun bir yöntemi varsa falan asıl ces... cesaret diyemeyiz sanırım. Düşüncesizlik desek de olmaz, kimse sonuçlarını bilerek böyle bir işe girişmez.
Farkındalık diyebiliriz sanırım. Farkındalık ve olabilecekleri kabullenmek. Aslında bunu sözcüklerle açıklamak çok zor. Ben profesyonel değilim, amatör bile diyebileceğimizi sanmıyorum ancak bende inişlerde fena değilimdir.😅
Lan, kibirlenmiş olduk...
Yok be ya...
Öyle gibi oldu ya neyse...
Haklısın zaten içime kurt da mutfaktaki fırının bağlı olduğu çoğaltıcının atlama yaptığını fark edip içini açtığımda erime olduğunu görünce düştü.Çektiğiniz güce göre, mesela bir fırınla buzdolabını aynı prize takmak var; pc, telefon, lamba takmak var. Kullandığınız aletlerin saat başı watt değerlerine bakın toplayın hepsini çok yüksek değilse -fırınlar genelde 2500 watt olurlar, üst sınır olarak belirleyebilirsiniz- sorun olmaz
Ahahah halis tecrübeden süzülerek yazılmış satırlar okudum hocam teşekkür ederim![]()
Çok da öyle değil aslında.Ahahah halis tecrübeden süzülerek yazılmış satırlar okudum hocam teşekkür ederim![]()
Doğrudur, düz yolda arkadaşın bisikletiyle eve varıp gelecektim, zincir kaydırması sonucu düşüp bir ay kolum alçılı gezmiştim.😁Çok da öyle değil aslında.
Her okuduğuna tek başına inanma. İyi iner inmesine de düz yolda, düşük hızda düşmesini hiç anlatmaz. Yazdıklarını süzdüğünle kalırsın.![]()
O tabii, ama çoğaltıcının prize bağlanan kablosu yeterince kalın oluyor artık, fakat prizin içindeki aksam ne kadar kaliteli o tartışılırHaklısın zaten içime kurt da mutfaktaki fırının bağlı olduğu çoğaltıcının atlama yaptığını fark edip içini açtığımda erime olduğunu görünce düştü.
Ne kadar çektiği önemli olduğu kadar çoğaltıcının kalitesi ve kablo kalınlığı da çok önemli.
Yazdıklarım ile çizinti yorumunuz arasında bir bağ kuramadığımdan dumur oldum sanırım.
Duvar tipi prizler ve çoklayıcı prizler en fazla 16 amper akım taşıyacak şekilde üretilir. Yani kaba bir hesap yaparsak, toplamda 220Vx16A = 3500W üzeri güç tüketen herhangi bir cihazın veya cihazların tek başına veya birlikte prizlere bağlanmaması gerekir.Haklısın zaten içime kurt da mutfaktaki fırının bağlı olduğu çoğaltıcının atlama yaptığını fark edip içini açtığımda erime olduğunu görünce düştü.
Ne kadar çektiği önemli olduğu kadar çoğaltıcının kalitesi ve kablo kalınlığı da çok önemli.