Peregrine
Forum Demirbaşı
- Tepki
- 776
- İsim
- Peregrine
- Başlangıç
- 1989—90
- Bisiklet
- Ghost
- Bisiklet türü
- Şehir - Tur
Mustafa Arslantunalı ve Niso levitas yine o dönemden aklımda kalan teknoloji yazarları. PC World ocak '95 sayısını alıp ön kapaktan arka kapağa kadar okumuştum boğaz infeksiyonundan hastanede yatmakta olduğum için. boş vaktim vardı bolca. FoxPro falan diye birşeyden bahsediyordu yanlış hatırlamıyorsam, üçbeş satır kod ve algoritma falan da vardı sanırım. Babam atmadıysa bir karton kutunun içinde duruyor olmalı hala 29 yıllık dergi.
Tabi bundan bir sayı alıp bıraktığım giib bir anlam çıkmasın. Dergi yayın hayatına son verinceye kadar aldım, sonra da PC Magazine. O da kapanınca tek tük sayı Chip, Byte falan almayı denedim ama aynı tadı vermedi. Sonra yine aynı takımdan bazı kişiler 3. bir dergi çıkarmıştı ama hatırlayamıyorum ismini, sanırım o periyodik çıkmıyordu.
Tabi bundan bir sayı alıp bıraktığım giib bir anlam çıkmasın. Dergi yayın hayatına son verinceye kadar aldım, sonra da PC Magazine. O da kapanınca tek tük sayı Chip, Byte falan almayı denedim ama aynı tadı vermedi. Sonra yine aynı takımdan bazı kişiler 3. bir dergi çıkarmıştı ama hatırlayamıyorum ismini, sanırım o periyodik çıkmıyordu.