Scudo Sports

Şu an içinizden ne geçiyorsa yazın

A101 de aldım anlık arkadaşlar ..

Yalnız etiketleri iyi incelemekte yarar var. Şeker ilavesiz çikolata kaplı fındıklı barı tatlandırmak için içine ne koydular acaba?

Mesajı göndermeden dayanamadım ve google'da baktım.... Hurma ve multitol olarak adlandırılan şeker alkolü içeriyormuş, alkol kelimesinden etanol düşünmeyin.

Detaylı inceleyince şeker olarak çok bir avantajı yok ama %25 fındık için değer :)

Scudo
Yalnız etiketleri iyi incelemekte yarar var. Şeker ilavesiz çikolata kaplı fındıklı barı tatlandırmak için içine ne koydular acaba?

Mesajı göndermeden dayanamadım ve google'da baktım.... Hurma ve multitol olarak adlandırılan şeker alkolü içeriyormuş, alkol kelimesinden etanol düşünmeyin.

Detaylı inceleyince şeker olarak çok bir avantajı yok ama %25 fındık için değer :)

Vallaha hocam ben de müşteri olarak verdiğim fiyata ne kadar protein ve karbon hidrat alabiliyoruma bakıyorum 😁 uyarınız için sağolun ama zaten bunları denerseniz göreceksiniz, tatları nötr, yani tatlı demeye ya da şekerli, biraz inanmak gerek... 8-10-14 liraya, biz fakirlerin hayatında bu tip şeyler değerli.. Ha , cips deseniz anlarım yağ falan ama bunlarda o kadar da değil..

Bir başka trek rezaleti daha. Geçen sene arka jantım durduk yere çatlamıştı. Bu sabah erken saatte bisikleti temizleyip sonra işe koyulayım dedim ve bir baktım yine jantım çatlamış.
Geçmiş olsun. Bu jant çatlama probleminin acaba kadrodaki bir yanlış ayarla falan alakası olabilir mi? Aynı jantları ben de bir yıla yakındır kullanıyorum. 135 kiloyken başladım. Kapasite üstü ağırlıkta olmama rağmen böyle bir sıkıntım olmadı. 30-90 km arası sürüyorum. Haftada bir veya iki sefer. Belki çok yoğun kullanım yapıyorsun ondan malzeme dayanıksız olunca dayanmıyor mu? Anlayamadım.

Az önce bisiklet sürerken arkadan biri t-shirt’ümü çekti.Cinler bana salça oldu sandım kimse yoktu çünkü.Sonra bir baktım t-shirt seleye takılmış 😃😃😃

Vallaha hocam ben de müşteri olarak verdiğim fiyata ne kadar protein ve karbon hidrat alabiliyoruma bakıyorum

Ara sıra protein tozu kullandığım için söylediğinizi çok iyi anlıyorum. Geçen elime eski tarihli bir fatura geçti, TL olarak rakamları geçtim, döviz bazında bile fiyatlar 2 katına çıkmış.

• Beğen
Tepkiler: SerdarCYCoo2Bursa
Geçen gün gece saat 1 gibi bisikletle turdan eve dönüyordum. Etraf sakindi. Araç falan yoktu . Yerleşim yerinin göbeğinde olduğum için suluğu çıkarttım. Hiç güvenlik endişesi olmadan içmeye başladım. Derken sağ taraftan bir köpek atladı üstüme. Büyük bir şeydi bir de. Matarayı yerine koyup bastım bir anda pedala... Atlattım kendisini fakat arkadaşına haber verdiği için sol önden gelen atağı durduramadım. Bacağıma 1 mt kala mesafeye kadar girdi koşarak. Daha önceden köpek tarafından bir kere ısırılmış biri olarak o esnada aklıma gelen ilk şeyi yaptım. Matarayı yerinden çıkarttım. Hayvanın kafasına doğru fırlattım. Mataraya maruz kalınca orada öyle durdu hayvan. Tabii söylenip bağırıyorum, nabız olmuş 1500... Dönüp suluğu alayım yerden dedim. Ikinci mataraydı. Bir de soğuğu muhafaza eden cinsten vs.

Döndüm baktım bir de ne göreyim. Hayvan almış matarayı ağzına taşıyor. Bir yandan da sinirli sinirli bana bakıyor. Alamadım da geri. 200 liralık mataradan olduk. Neyse en azından ısırılma veya kaza gibi bir durum olmadı. Buna da şükür.

Geçmiş olsun. Bu jant çatlama probleminin acaba kadrodaki bir yanlış ayarla falan alakası olabilir mi? Aynı jantları ben de bir yıla yakındır kullanıyorum. 135 kiloyken başladım. Kapasite üstü ağırlıkta olmama rağmen böyle bir sıkıntım olmadı. 30-90 km arası sürüyorum. Haftada bir veya iki sefer. Belki çok yoğun kullanım yapıyorsun ondan malzeme dayanıksız olunca dayanmıyor mu? Anlayamadım.
Hiç bir fikrim yok maalesef. Bir arkadaşım yüksek psi kullanıyorsun ondan olmuştur dedi. Kullandığım psi 85.

Son düzenleme:
Ara sıra protein tozu kullandığım için söylediğinizi çok iyi anlıyorum. Geçen elime eski tarihli bir fatura geçti, TL olarak rakamları geçtim, döviz bazında bile fiyatlar 2 katına çıkmış.

Aslında abi sizin söylediğiniz çok doğruydu, yani sadece proteine ya da sadece karbonhidrata bakmamak gerekir..ama sistem bizi bu hale getirdi 😁

3 gundur calistigim yer sehrin meydanında oldugu icin asiri mitinge maruz kalıyorum.
Bir parti gidiyor, öbürü başlıyor.
Dev sahne kurulumları, sesçiler, ışıkçılar, lojistikler, vinçler, bayrak donatmaları, yanlı yansız medya araçları...
Oncesi veya sonrasında sahne alan sanatçılar ile kısa konserler...
Burası ilçe!
Kimi secersek secelim bunun parası hizmet aşkı ile yanan parti ve belediye başkanlarından cıkmayacak herhalde 🧐

Giydirilmiş arabalar (reklamcılara giden paralar) ve gür gür benzin/mazot (litre fiyatları herkesin malumu) yakarak gurultu kirliligi ile gezen araçlar ayrı konu.
Bilboard ve her yerdeki afişler, secim merkezleri giderleri, ikramlar, promosyonlar...

Bunca israf arasında değişmeyen söylem:
''Ey halk! İşçi, memur, emekli! Sabır, kemer sıkıp sabredelim...''
Bu klişeyi 1980'den beri dinlerim. Kimin yaptigi kimin geldigi farketmiyor kısacası 😡

Bir başka trek rezaleti daha. Geçen sene arka jantım durduk yere çatlamıştı. Bu sabah erken saatte bisikleti temizleyip sonra işe koyulayım dedim ve bir baktım yine jantım çatlamış.
Yeni jantları taktırdım. Erdoğanlar bisikletten dün sipariş verdim bugün elime ulaştı. Barış abi ye ayrıca teşekkür ederim rehberlik ettiği için.20240330_163332.jpg

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: StanicEnemy
Önümüzdeki günler çok eğleneceğiz :)

Seçmen, kendini seçtiğinden aşağı gördüğü sürece değişen sadece renkler olur. .
Kendi değerimizi anladığımız zaman ki bunun altında; eğitim, kültür vb. Birçok şey yatıyor. . O zaman aydınlık yarınlar yakındır.
Bu günün en güzel yanı son bir ayı yoğun şekilde maruz kaldığımız çevresel (gerek görsel, gerek işitsel) rahatsızlığın son bulmuş olmasıdır.
(Bu ekonomik durumda akıtılan milyonlarca lira. .)

Geri