Scudo Sports

Şu an içinizden ne geçiyorsa yazın

limitin fazla olması tasarruf güdüsünü azaltır bence. Limit 20 bin olsa tasarruf artış trendine girebilir
Zaten amaç o tabiri caizse bir yerde insana para batıyor. Gözüne Uygun birşeyler ilişti mi, ya ne olacak çeeek 12 taksit bonusum biriksin. Sonra ayıtla pirincin taşını.

Ve sonra o ses;

Ya ne bakıyorsun, bak dolarda yükseliyor. Al gitsin taksitle ödersin.
Sonra ufaktan bir irkilip ya zaten başka taksitlerim var, şıkışırım ödeyemem.
Sonra tekrar o ses; laa oğlum dolar gidiyeahh al işte öden.

Yok yok almayacağım, telefonu kapatıp cebime sokuyorum.😁
Yani bunu yaşamayan yoktur. Bence😏

• Beğen
Tepkiler: Şenol U.
Scudo
Komple içimizden geçiyorlar, o yüzden benim içimden geçen önemli değil bugün.

Avrupa'da 4 gün çalışma var haftalık 35-40 saat Türkiye de olsun olmalı !
Çalışma bakanlığı duy sesimizi
Modern köle gibi yaşam mi olur !

(Twitter dan yazdım yakında olur inşallah)
(link)

Merhabalar,

udemy üzerinden dijital pazarlama eğitimi almak istiyorum fakat alıp memnun kalan var mı? Eticareti 2017 yılında bırakmıştım, kendimi güncelleyip geliştirmem gerekecek. SEO konusunda da az biraz bilgim var. Pazar yerleri ve sosyal ağlar hakkında detaylı bilgiler sunabilecek eğitmen arıyorum.

Yavaş yol saçın başın dağılmasın.

Dün akşam ki rutin turumda yanımda paralel giderek, pedal çevirmemle dalga geçecek şekilde ayakları ile pedal çevirme hareketi yapıp sonrasında yüksek hızla gazlayan yarış motorlu oksijen israfı arkadaşa selam olsun ! İçimden çok şey geçiyor da yazamıyorum. Ülke ne zaman bu hale geldi inanılır gibi değil.

Dün akşam ki rutin turumda yanımda paralel giderek, pedal çevirmemle dalga geçecek şekilde ayakları ile pedal çevirme hareketi yapıp sonrasında yüksek hızla gazlayan yarış motorlu oksijen israfı arkadaşa selam olsun ! İçimden çok şey geçiyor da yazamıyorum. Ülke ne zaman bu hale geldi inanılır gibi değil.
Aldırmayın size bi zararı olmadıkça. Bir motorlu, bisikletliyle dalga geçecek donanımda ve kapasitede olamaz bence 🙂

Aldırmayın size bi zararı olmadıkça. Bir motorlu, bisikletliyle dalga geçecek donanımda ve kapasitede olamaz bence 🙂
Yok takılmak değil zaten yaş itibari ile takılacak yaşları çoktan aştık. Üzüldüğüm durum insanların birbirlerinin sınırlarına bu kadar tecavüz etmesi ve artık saygının kalmaması. Gün geçtikçe de daha kötü oluyor. Bazen TRT arşivdeki 1950-1960 lardaki röportajlara denk geliyorum. Türkçe konuşma güzelliği, saygı, sevgi , hoşgörü nün olduğu zamanlar. Bu seviyedeki halktan , " biz artık doktor dövüyoruz " diyebilen topluma tersine evrim . ! elimizden çok şey alındı ve çok üzücü.

Yok takılmak değil zaten yaş itibari ile takılacak yaşları çoktan aştık. Üzüldüğüm durum insanların birbirlerinin sınırlarına bu kadar tecavüz etmesi ve artık saygının kalmaması. Gün geçtikçe de daha kötü oluyor. Bazen TRT arşivdeki 1950-1960 lardaki röportajlara denk geliyorum. Türkçe konuşma güzelliği, saygı, sevgi , hoşgörü nün olduğu zamanlar. Bu seviyedeki halktan , " biz artık doktor dövüyoruz " diyebilen topluma tersine evrim . ! elimizden çok şey alındı ve çok üzücü.
Forumda yaşayanlar vardır. Kadıköy Tuzla arasında sahil yolunda arkadan sakince yaklaşıp, yola odaklanmış yükse nabız sürerken garip sesler çıkaran ve bisiklet sürenleri korkutan tipler var. Sanırım tek başına sürenlere bunu yapıp kaçıyorlar. Ayrıca yolun kenarında aracıyla park etmiş ve aynadan gelen bisikletliyi gözleyip tam yanından geçerken yine bağırıp korkutan tipler var. Aracıyla bekleyenler ansızın kapıyı açıyormuş gibi yapıp daha kötü sonuçlara neden olacak hareketler dahi yapabilirler diye düşünüyorum.

Bu sebeplerden bir kamera alıp sürüşümü kaydetmek istiyorum. Biz bisikletliler bu konuda çok yalnızız.

• Beğen
Tepkiler: Eray BAYĞAR
Forumda yaşayanlar vardır. Kadıköy Tuzla arasında sahil yolunda arkadan sakince yaklaşıp, yola odaklanmış yükse nabız sürerken garip sesler çıkaran ve bisiklet sürenleri korkutan tipler var. Sanırım tek başına sürenlere bunu yapıp kaçıyorlar. Ayrıca yolun kenarında aracıyla park etmiş ve aynadan gelen bisikletliyi gözleyip tam yanından geçerken yine bağırıp korkutan tipler var. Aracıyla bekleyenler ansızın kapıyı açıyormuş gibi yapıp daha kötü sonuçlara neden olacak hareketler dahi yapabilirler diye düşünüyorum.

Bu sebeplerden bir kamera alıp sürüşümü kaydetmek istiyorum. Biz bisikletliler bu konuda çok yalnızız.
Böyle şeylerin olma ihtimali bile beni çok sinirlendiriyor.

• Beğen
Tepkiler: specific

Tam olmasa da buna benzer bir şey yaşamıştım. Bir km sonra trafik ışıklarında yeşil yanmasına rağmen trafiğe takılmıştı motorcu çocuk sonra araçların arasından geçerken bunu gördüm trafikten dolayı gidemiyordu, bende ara gaz verir gibi onun taklidini çıkarmıştım. Kendisi mors olmuştu. Ben bu tür insanlara kızmıyorum tam aksine hoşuma gidiyor nedeni ise çevremde ne kadar çok IQ su düşük insanların yaşadığını farkına varıyorum.

Canını yediğimin yurdum insanı,sabah bmw amblemli bordo bir şahin tarafından tacize uğradım,camı açıp birader kaldırımdan git ezilcen diye bağırdı :suspus: tipler falso ikiside tam kertenkele,bende elle yürü hadi işareti yaptım.

"Doğan görünümlü Şahin"in bir sonraki aşaması bu oluyor galiba...

The Ultimate Driving Machine
:koptum: İlkten anlayamadım sonra dikkatli bakınca net gördüm,herif hangi arabadan dızladıysa artık takmış şahine.

Geçen günlerde,ben de bisiklet yolunun ortasında duran,ellerinde telefonlarla oynayan,kızlı-erkekli bir keko gurubuna yoldan çıkması için zili çaldım .İçlerinden bir tane çocuk :Ne çalıyorsun oglum ne olüyor dedi.Ben de güldüm,geçtim.

Dün yol bisikletim olan R02'yi az daha atıyordum. Tövbe bismillah çok sinirledirdi beni. Böyle bir sinirlenme yok. Ama küfür etmedim. Rencide etmedim dürzüyü, ihtiyacımız olur yine diye. Terme'den çıktım Samsun Atakum'daki evime gidiyordum 40.km lastik patladı. Yaptım 5 km sonra tekrar dedim olur yama açılmıştır. Elbet yanıma iç lastik almıştım fakat yanlış iç lastik almışım . MTB bisikletimin lastiği var.

Bir de geçen yıl uygun olsun diye 5 er adet iç lastik almıştım. Hiç bir zor zamanımda yanımda olmadı. Ya bir arkadaşımın lastiğini kullanıp sonra verdim ya da yolda kalıp yürüdüm.

Yama setinin içine bi yapıştırıcı koymuşlar koymasalarda olurmuş. 7 km sonra yine patladı. Jant kesmiş belli oluyordu lastiğin de tam kıvrım yerinde . 2 delik açmış. 3. patlak ve yama yapma uğraşımdan sonra yol kenarında çimenlere şöyle uzandım .

Ve sonra dedim ki; (bisikleti oyuncak gibi gören cahil cühela arkadaşlarım ve diğerleri gibi)

- Acaba motora mı geçsen olm samet telef oluyorsun yollarda

dedim ama sonra geçti. Bisiklet ile beraber 5 km kadar daha yürüyüp tramvaya bindik geri kalan 25 km'yi böyle tamamladım.

Eve gelip duş alıp kahvemi alınca geçti sinirim ama bisikletime bakmıyorum hala . Normalde odamda olurdu şimdi balkona koydum . Cezalı .

Motorex marka yağlar shimano’dan daha mı kalitelidir ?

Motorex marka yağlar shimano’dan daha mı kalitelidir ?
Bende Motorex'in Dry Lube ve City Lube iki çeşidi var. Dry Lube ile zincirin sesi 150 km'en itibaren değişiyo, 200 km olmadan tekrar yağladım hep. City Lube yeterli. Shimano kullanmadım hiç.

• Beğen
Tepkiler: speedymammy
Geri