Scudo Sports

Şu an hangi bisiklet videosu izliyorsun?

Brompton ve yol bisikleti kıyaslaması. Dişliler, sürtünme, yuvarlanma direnci, aerodinami ve birçok detayı çok güzel açıklamışlar.

Scudo
MS hastalığı teşhisi konan Ramón Arroyo Prieto 'nun hikayesi. "100 m" bile koşamayacağı söylenen bir adamın mücadelesini anlatıyor.

• Beğen
Tepkiler: suyunsesi
caz müziği eşliğinde güzel bir montaj videosu, yalnız gidon borusunun yağladığı yerine yağ sürülmesinin sakıncalı olacağını düşünürdüm

GCN'nin yaptığı en güzel video olmuş, kızın su içişine hayran kaldım tam bir bisikletçi gibi içiyor :D

Tam Türkiye pazarına gidecek bisiklet türde bisiklet olmuş. Cues setli, dişli oranları tırmanış için fazlası ile iyi.
(link) 999$

Tam Türkiye pazarına gidecek bisiklet türde bisiklet olmuş. Cues setli, dişli oranları tırmanış için fazlası ile iyi.
(link) 999$
Çok güzel görünüyor gerçekten, sadece pressfit göbek bi şüpheye düşürdü. Sıkıntı çıkartırsa insanın canını sıkar

• Beğen
Tepkiler: suyunsesi ve MakRo
Bu sefer, Polonya'nın kuzeyindeki bir bölge olan Masuria'yı ziyaret ettik. "Bin Göl Ülkesi" olarak bilinir, ancak bizi buraya çeken sayısız göl değildi. Bunun yerine, eski ağaçlarla çevrili sonsuz pitoresk tepeler ve kıvrımlı yollar vardı - yol bisikleti için mükemmel bir yer. Sonuçta, sadece ağaçlar değil, aynı zamanda birçok yerde asfalt da eskiydi ve bazen tamamen eksikti. Yine de, nefes kesici, renkli haşhaş ve phacelia tarlaları, sürdüğümüz kötü yolları telafi etti. Yoldaki diğer bisikletçiler. Ortalama 130 km'de 1 Giżycko'da kaldık ve biri 116 km ve diğeri 63 km olmak üzere iki rota yaptık. İlk gün, Polonya Rallisi nedeniyle kapatılan yollar bizi çakıl yollardan sapmaya zorladı, ancak bunlar oldukça pürüzsüzdü ve yol bisikletleriyle geçilebilirdi.

Video da konuşmalar yok. Sadece manzaralar, manzaralı yolculuk ve rahatlatıcı bir müzik var.

Hayatını bir bisikletle değiştiren patronun hikayesi!

Pist Önizlemesi | 2025 UCI Dağ Bisikleti Eleme Dünya Şampiyonası Sakarya (TUR)

Son düzenleme:
  • Beğen
Var bir hayalimiz, gerçi sarışın severim ama böyle kumrala can feda 😍 bisikletimi de tamir eder ara da fırsat oldukça

• Beğen

Bende iddialı inerim ama yolları benim için böyle tutanlar yok. 😭 Fakirsen, tanınmamışsan yaşamak hep zorluk çıkarıyor.
Zorluğu severim gerçi, mazoşistlik bunu gerektirir. 😁

• Beğen
  • Hahaha
Tepkiler: MakRo ve seko35.50
İnsana verilen değeri görünce biz ne yaşıyoruz demekten kendimi alamıyorum.

• Beğen
Tepkiler: -Deniz-
Brody abimiz sonunda Aermacchi'sini çalıştırdı.

Geri